LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
HNK Ivana pl. Zajca Rijeka

Počeo upis kazališne pretplate u „Zajcu“

HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci za novu kazališnu sezonu priprema vrhunske pretplatničke cikluse te zanimljive programe izvan Rijeke. Upis studentske pretplate počinje 28. rujna i traje do 20. listopada.

HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci za novu kazališnu sezonu priprema vrhunske pretplatničke cikluse te zanimljive programe izvan Rijeke. Upis studentske pretplate počinje 28. rujna i traje do 20. listopada.

Upis pretplatnika za kazališnu sezonu 2016/2017. koja će se odvijati pod sloganom Međunarodno narodno kazalište počeo je na blagajni HNK Ivana pl. Zajca Rijeka u ponedjeljak, 5. rujna 2016. Prema već ustaljenom ritmu, upisi dosadašnjih, odnosno prošlosezonskih pretplatnika trajat će do 14. rujna, a upisi novih pretplatnika vršit će se od 15. do 28. rujna. Blagajna Kazališta otvorena je radnim danom od 9 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati.

Uz tradicionalne pretplatničke cikluse za građanstvo koji ove sezone nose imena umjetnika i predstava značajnih za povijest riječkog kazališta, osmišljeni su i novi pretplatnički ciklusi –  Komedije u Zajcu i Off, off off, off off off te se prvi put nude dvije koncertne pretplate.

Istodobno se na blagajni Zajca primaju i predbilježbe za dva ciklusa koji uključuju po dva programa izvan Rijeke – novi Gala koncertni ciklus čiji će pretplatnici, osim u riječkom HNK, pohoditi glazbena događanja u KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu te Cankarjevu domu u Ljubljani, te Piranski zaljev osmišljen i s velikim uspjehom prvi put realiziran prošle kazališne sezone, a zahvaljujući kojem će pretplatnici i ove sezone moći pogledati dvije predstave u kultnom Slovenskom mladinskom gledališču u Ljubljani.

Osim stalnog mjesta u gledalištu prema vlastitom izboru, pretplata osigurava popuste od 10 do 50% uz mogućnost plaćanja gotovinom (uz 5% popusta) te karticama. Kupovinom dviju i više različitih pretplata ostvaruje se dodatna pogodnost/popust +20%, a svi pretplatnici uživaju popust od 20% na redovne cijene ulaznica u produkciji riječkog HNK (osim premijernih izvedbi, novogodišnjih koncerata i gostovanja). Upis studentske pretplate počinje 28. rujna i potrajat će do 20. listopada. Dodatne informacije pronađite na mrežnim stranicama HNK Ivana pl. Zajca Rijeka.

FOTO: HNK RIJEKA