LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kulturno-glazbeni susret

Pjesnik s odvjetničkom praksom detektira je li ljubav „zakon“ na novoj TUP! tribini

Ovog nas utorka očekuje nova kulturno-glazbena tribina u Shock Show Industryju. Gostuje Aljoša Šerić.

Ovog nas utorka očekuje nova kulturno-glazbena tribina u Shock Show Industryju. Gostuje Aljoša Šerić.

Mirela Priselac Remi i HDS ZAMP nastavljaju novu sezonu kulturno-glazbene tribine TUP! – Tekstopisci u poeziji. Događaj će se održati 25. listopada u zagrebačkom klubu Katran, uz gostovanje kantautora i osnivača grupe Pavel, Aljoše Šerića.

Jedan od najoriginalnijih tekstopisaca i autora zagrebačke škole, nakon plodne karijere s Ramirezom i fenomenalno uspješnog Pavela, dolazi u goste kod Remi kako bi popričali o njegovim stihovima, šansonjerskom zvuku i poeziji iz pera emotivnog, indi(go) poete. Kroz razgovor će se dotaknuti njegovih zapisa o ljubavi, prolaznosti i emotivnosti u ovo vrijeme emotivne distanciranosti digitalnog doba, otkriti što Aljoša traži u odvjetničkim spisima, a što u pjesničkim zapisima i na kraju detektirati je li zaista ljubav zakon.  A tko je za takvo što bolji od pjesnika s odvjetničkom praksom?!

Poslije razgovora, kako to biva na TUP!-u, Remi će uzeti jednu od Aljošinih pjesama i okrenuti je, uz pomoć multiinstrumentalista Saše Miočića i mladog bubnjara Marija Klarića, u nekom posve novom smjeru. Do sada smo imali priliku neke od najvećih hrvatskih hitova čuti u novim izdanjima (Nebo Damira Urbana u bluesu, Ovo mi je škola Gibonnija u rag-time jazzu) pa ne sumnjamo da nas i ovoga puta čeka uzbudljiva glazbena interpretacija.

Vidimo se ovog utorka u 20 sati, u Shock Show Industryju (D. Katran) u dvorani Lex 5Reković na još jednom glazbeno-književnom susretu.

FOTO: FACEBOOK