LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tjedni program Studija Smijeha

Ovaj tjedan u Studiju Smijeha The Gentlemen Show i DRAGram!

U srijedu će se ponovno održati tematski stand-up "Ae buraz", dok će tjedan završiti u svijetu DRAGrama, a posjetitelji se mogu i potruditi oko svoga izgleda za jeftiniji upad!

U srijedu će se ponovno održati tematski stand-up "Ae buraz", dok će tjedan završiti u svijetu DRAGrama, a posjetitelji se mogu i potruditi oko svoga izgleda za jeftiniji upad!

Studio Smijeha poziva vas da se pridružite njihovom tjednom programu i nasmijete se tijekom ovih tmurnih i kišnih dana!

Svoju kartu možete rezervirati na prastari fiksni telefon 01/5588-980, moderni mobilni uređaj 095/5103-129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr. Za sve nastupe rezervacije vrijede do 19:45 na dan predstave, a ukoliko otkazujete, to biste trebali učiniti do 18 sati.

SRIJEDA 14.10. u 20.30 - "AE BURAZ", tematski stand up show

Oduvijek je poznato da se Dalmatinci i kontinentalci Hrvatske međusobno baš i ne podnose. Kako bismo ispravili tu pogrešku, pripremamo vam večer u kojoj ćemo dvije strane ujediniti u smijehu i zabavi. Ako ste jedan od onih kojima je ae odgovor na sve ili di si buraz redovno pitanje, u ovoj ćete večeri pronaći sebe.

Iz glavnog grada Dalmacije dovodimo vam dvojicu mladih komičara kojima je karijere tek na početku, no to ni malo ne znači da dečki nemaju pojma što rade. Štoviše! Hvataju vas u smijeh kako ribari mrižom hvataju ribe.

Njima će se u ime Zagreba suprotstaviti dvoje iskusnih komičara koje već poznajete iz naših predstava i nasmijati vas najjačim forama na temu purgersko-dalmatinskih odnosa.

Pred vas izlaze: Zagrepčanci Tihomir Paravina i Marina Orsag te Splićani Josip Škiljo i Tomislav Primorac.
Show vodi splitski purger Goran Vugrinec Goc, dok je upad 40 kuna.

ČETVRTAK 15.10 u 20.30 - Novi tekst listopad 2015, treća izvedba

Običaj našeg kluba je da se svaki mjesec piše novi tekst. E, pa provjerite šta su vam za ovaj mjesec pripremili: Aleks Curać Šarić, Tin Sedlar, Goran Vugrinec, Saša Turković i Tomislav Kozačinski Koza. Upad je 30 kuna.                                                    

PETAK 16.10. u 20.30h THE GENTLEMEN SHOW, tematski stand

Savršena predstava za muškarce koji žele čuti ono što misle, a bed im je reći i za žene koje zanima kako radi muški mozak. Zašto smo najbolji u seksu, kako najlakše otvoriti staklenku krastavaca i priče kako zavode pravi muškarci, samo su neke od teme u koje ćemo zagrebati.

S ultimativnim poznavanjem žena i žensko muških odnosa, pred vas izlaze: Vlatko Štampar, Tin Sedlar, Dejan Đerić, Josip Škiljo i Aleks Curać Šarić, a upad je malih 40 kuna.

SUBOTA 17.10. u 21h "DRAGram" House of Flamingo

Pošto je jedan od glavnih ciljeva House of Flamingo organizirati programe u prostorima koji nisu zvanično queer, večernji program ovogodišnjeg DRAGrama održati će se u Studiju Smijeha! Tamo će vas dočekati, sada već poznate i svima drage House rezidentice: Colinda Evangelista, Dekadenca, Galaxy Diva, Le Filip, Roxanne i Spazam Orgazam. Kako novac poreznih obveznika ne bi u potpunosti bio vraćen u državnu blagajnu, ovoga puta dovodimo i dvije queer izvedbene sile iz Velike Britanije: Joe Black i Meth!

Joe Black je drag klaun britkog jezika čija on-stage persona živi između kazališnih, glazbenih i stand-up pozornica. Joea predstavljaju kao konstantno evoluirajućeg cabaret kameleona, inspiriranog starim Hollywoodom iz kojeg crpi inspiraciju za britke, povremeno bahate, ali smiješne inkarnacije diva.

Meth karakterizira neobičan pristup izvedbama punim seduktivne ekstravagance. Ona je voditeljica međunarodno poznatih londonskih drag priredbi The Meth Lab, članica trupe The Familyyy Fierce i samoprozvani drag nadrealist globalno prepoznata po svom podjednako bizarnom i estetski privlačnom karakteru koji odudara od mainstream beauty draga. Don't do drugs, do Meth!

U svojem već poznatom tonu, ponovo za vas predlažemo par kategorija dress codea koje vam mogu osigurati jeftiniji upad na večernji program. Uvijek je dobro imati viška novaca za opijum, right?

Kategorije su: I am Divine!, Cartoon Realness, Vaudeville, Sideshow Freak, Clown Realness, Opening Night Eleganza i Glamorous Trash Queen. Dodatno objašnjenje pojedinih kategorija objavljivati ćemo u periodu prije samog večernjeg programa.

Kao i uvijek, sve ostale supkulture dovoljno izraženih estetskih karakteristika, a koje nisu spomenute u gornjim kategorijama, apsolutno su dobrodošle vijoriti zastave svojih boja!

Ulaznice su u pretprodaji u Octopus piercing studio (Gundulićeva 37/I) iOctopus tattoo studio (Ilica 98) po cijeni od 80 kuna za sjedeće mjesto (HoF bag of goodies included) / 50 kuna za stajaće mjesto. Na ulazu u prostor cijena ulaznice iznosit će 60 kuna uz poštivanje dress codea, odnosno 80 bez.

Rezervacije za sve predstave vrijede do 20 sati na dan predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.