LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Galerija Karas u Zagrebu

Otvorenje izložbe fotografija Mare Bratoš „Stoljeće Vučjaka”

Fotografije svjedoče o nastanku predstave „Vučjak” u režiji Ivice Buljana u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, tijekom studenog i prosinca prošle godine.

Fotografije svjedoče o nastanku predstave „Vučjak” u režiji Ivice Buljana u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, tijekom studenog i prosinca prošle godine.

U utorak, 3. veljače, u 19.30 sati u Galeriji Karas u Zagrebu, u Praškoj 4, otvorenje je izložbe fotografija Mare Bratoš Stoljeće Vučjaka. 

Fotografije svjedoče o nastanku predstave „Vučjak” u režiji Ivice Buljana u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, tijekom studenog i prosinca prošle godine

One su autoričin doprinos u oslikavanju susreta dramskog rukopisa s našom suvremenošću.

Na njima je zabilježeno vrijeme pokusa, predstava i ono vrijeme koje spaja umjetničke doživljaje u percepciji gledatelja.

Mara Bratoš - izložba 1
Izvor: HNK Zagreb
 

Autorica je rođena u Dubrovniku, a diplomirala je 1998. godine na Akademiji za dramske umjetnosti u Zagrebu, na odsjeku Filmsko i TV snimanje. 

Izlaže od 1995. godine na nizu samostalnih i skupnih izložbi, među ostalim, u galerijama Račić, Karas, u zagrebačkom MSU-u, u galeriji PM HDLU-a, u Umjetničkoj galeriji i u galeriji Otok u Dubrovniku. 

Surađivala je sa Zagrebačkim kazalištem mladih, a trenutno je fotograf Hrvatskog narodnog kazališta. Izložba se realizira unutar ULUPUH-ovog programa u Galeriji Karas.

Izložba će se moći pogledati do 15. veljače, od utorka do petka od 11 do 19 sati, a subotom i nedjeljom od 10 do 14 sati. Ponedjeljkom i praznikom galerija je zatvorena.

Ulaz na izložbu je slobodan.

FOTO: HNK ZAGREB