LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Promocija audio-vizualnog sadržaja

Otvorene su prijave za Reviju studentskog filma

Pozivaju se studenti da prijave svoje audio-vizualne uratke na novu Reviju studentskog filma. Njihova maksimalna duljina je 30 minuta, a moguće je poslati maksimalno dva.

Pozivaju se studenti da prijave svoje audio-vizualne uratke na novu Reviju studentskog filma. Njihova maksimalna duljina je 30 minuta, a moguće je poslati maksimalno dva.

S dolaskom proljeća počinju i prijave filmova na četvrto izdanje Revije studentskog filma. Pozivaju se studenti da sudjeluju u programu koji donosi najbolje od regionalnog filmskog stvaralaštva tako što će se prijaviti do 1. travnja 2019., i to u kategoriji Festivalskog ili Revijskog programa.

Revija je osmišljena kao program namijenjen promoviranju studentskog audio-vizualnog sadržaja. Ove godine svoja vrata otvara studentima iz Hrvatske, ali i Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore, a nudi im prostor za upoznavanje regionalnih autora, publike i budućih filmaša.

Festivalski program čini konkurencija filmova koji su nastali u produkciji filmskih i umjetničkih akademija iz spomenutih država. Revijski program konkurencija je filmova studenata i studentica koji pohađaju neko od viših učilišta (sveučilište, veleučilište, visoku školu) u tim istim državama. 

Prijaviti se mogu filmovi završeni u 2018. ili 2019. godini, a maksimalna je duljina trajanja 30 minuta. Mogu biti bilo kojeg roda i žanra (dokumentarnog, eksperimentalnog, igranog), a u obzir dolaze i drugi audio-vizualni sadržaji poput animacija, intervjua, reportaža i namjenskih videa (reklame, glazbeni videi). Moguće je prijaviti maksimalno dva rada, a prijava je besplatna. Više informacija o samoj prijavi moguće je dobiti na poveznici

Program će se odvijati tijekom četiri festivalska dana, od 2. svibnja do 5. svibnja 2019. godine, u MM centru Studentskog centra u Zagrebu. Događaj organizira udruga Grupa sedam i Akademski filmski klub, a izvodi se u partnerstvu sa Studentskim centrom u Zagrebu i Kinoklubom Zagreb.

FOTO: PIXABAY