LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
"The Voice - najljepši glas Hrvatske"

Otvorena druga sezona našeg najpopularnijeg glazbenog showa

Započela je nova sezona showa "The Voice - najljepši glas Hrvatske". Nakon prve emisije Jacques je jedini mentor koji još nema natjecatelje u svojem timu. Saznajte tko je osvojio Tonyja, Indiru i Ivana.

Započela je nova sezona showa "The Voice - najljepši glas Hrvatske". Nakon prve emisije Jacques je jedini mentor koji još nema natjecatelje u svojem timu. Saznajte tko je osvojio Tonyja, Indiru i Ivana.

Nakon prve emisije u drugoj sezoni showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, Jacques je jedini mentor koji nije popunio nijedno mjesto u svojem timu. Iako nije bio ništa manje sjajan u uvjeravanju odabranih kandidata nego kolege mentori, nije mu pošlo za rukom osvojiti one s kojima je želio ući u nastavak natjecanja – dvoboje. Kao i Tony, Indira je za svoj tim odabrala troje, a Ivan dvoje kandidata.

Nova sezona otvorena je zajedničkim nastupom mentora izvođenjem hita Everybody needs somebody to love u verziji sastava The Blues Brothers. U prvoj od pet emisija audicija, svi su kandidati zaslužili pohvale mentora, ali su samo dvije kandidatkinje osvojile glasove svih.

Zahvaljujući izvedbi tradicionalne pjesme, His eye is on the sparrow, Zagrepčanka Tajana Belina zaslužila je ovacije i prva je ove sezone mogla odabrati mentora. Oni su pak dali sve od sebe kako bi je pridobili za svoj tim, a Jacques je s njom čak i zapjevao. Iako je s njim pohađala srednju glazbenu školu i već tada ju je fascinirao svojim glasom, odlukom je šokirala sve mentore, uvjerene da ju je upravo Jacques osvojio. Odabrala je biti dio Ivanova tima.

Nezaposlena vjeroučiteljica iz velike glazbeničke obitelji, Zagrepčanka Monika Perić, već 15 godina pjeva u zboru Allegro. Najviše se pronalazi u soulu i upravo je izvedbom pjesme Respect Arethe Franklin oduševila sve mentore. Odabrala je biti u Tonyjevu timu jer ga je upoznala jednom prilgodom, a čak je  i zapjevala na jednom njegovu koncertu, i to upravo pjesmu s kojom se i predstavila u showu.

Odličan nastup imala je i Zagrepčanka Maja Tošić kojoj se okrenulo troje mentora, Tony, Jacques i Indira. Izvela je pjesmu Somebody to love sastava Jefferson Airplane i oduševila energijom i samouvjerenošću. Nakon pozitivnog šoka, Maja je odlučila da joj mentorica bude Indira.

Izvrsne nastupe imali su i riječanin sa splitskom adresom, Edgar Lupena, televizijska voditeljica iz Splita, Ana Dorotić Burmaz, studentica menadžmenta Mirta Dautović, Marko Domjan iz Varaždina i sramežljivi Splićanin Ivo Marinković.

Svi mentori će tijekom audicija od 76 kandidata morati odabrati po 10 natjecatelja za svoj tim. Kako se stvari odvijaju, gledat ćemo ih i slušati subotom, a u međuvremenu, omiljene kandidate možemo pratiti na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu. 

FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE