Odlična prilika za kulturofile

Otvoren poziv za sudjelovanje na međunarodnom kazališnom festivalu u Rumunjskoj

Kazalište u Turdi

Prijavite se i doživite ovogodišnji međunarodni kazališni festival u Turdi. Rok za prijavu je 1. kolovoza.

Volite umjetnost, kulturu, svjetla reflektora na kazališnim daskama i u slobodno se vrijeme time i bavite? Odlično, onda ne čekajte predugo jer je hrvatskim kazališnim družinama otvoren poziv za sudjelovanje na festivalu kazališta u Turdi, Cluj Napoca.

Riječ je o međunarodnom kazališnom festivalu u Rumunjskoj koji će se održati od 8. do 17. rujna 2017. godine Organizator festivala je Aureliu Manea Turda kazalište i njegovi partneri. 

Nema dobne granice s kojom se možete prijaviti sa svojim radovima na festival. Za prijavu je potrebno snimiti dvije kopije svog performansa na DVD ili CD ili poslati videolink, a moguće je poslati i tri slike u visokoj rezoluciji, prezentaciju performansa na DVD-u ili mailom.

Zvuči primamljivo? Provjerite detaljnije pravila natječaja i ispunite prijavnicu. Rok za prijavu je 1. kolovoza ove godine

Komentari na članak

Vezani članci

Predstava "Od tišine do glazbe"

Kazališni festival

„Od tišine do glazbe” zagrijava Ljeto u Ludensu

U sklopu kazališnog festivala Ljeto u Ludensu, inačica slovenske predstave „Od tišine do glazbe” prikazat će se ove subote, 8. srpnja.

naslovna

Strip danas

Berin Tuzlić, impresivni strip-majstor: „Danas nema kritika jer su svi u strahu od diskreditiranja”

Prije dva tjedna bili smo dio izložbe stripa Berina Tuzlića održane u KIC-u, u Preradovićevoj ulici. Razgledavajući i čitajući neobičan i društveno vrlo kritičan strip „Strašila”, odlučili smo ovog iznimno zanimljivog strip-majstora upitati nekoliko pitanja.

Po miseca kulture

Kulturno uzdizanje

Gdje ti je kultura?

Dvotjedni projekt „Po miseca kulture“ u organizaciji eSTUDENTA koji studentskoj populaciji približava područje umjetnosti, kulture i sporta.

Predstava "Nespojivi"

Izvedbe predstave u Požegi i Zagrebu

„Nespojivi”: samoća, ružna stopala i staklenka krastavaca

Kako nakon gomile ljubavnih promašaja vjerovati i dalje da nije sve izgubljeno prikazat će se u novoj predstavi požeškog kazališta, koju će imati prilike vidjeti i zagrebačka publika.

Arheološki muzej u Zagrebu

Arheološki muzej u Zagrebu

Monumentalni prapovijesni krajolici postaju atraktivna odredišta kulturno-turističke ponude

Arheološki muzej u Zagrebu i Institut za arheologiju predstavljaju projekt „Iron-Age-Danube“ u čijem su središtu kulturni krajolici starijeg željeznog doba. Zainteresirana javnost bit će u mogućnosti doživjeti kulturne krajolike na potpuno nove i inovativne načine.