Odlična prilika za kulturofile

Otvoren poziv za sudjelovanje na međunarodnom kazališnom festivalu u Rumunjskoj

Kazalište u Turdi

Prijavite se i doživite ovogodišnji međunarodni kazališni festival u Turdi. Rok za prijavu je 1. kolovoza.

Volite umjetnost, kulturu, svjetla reflektora na kazališnim daskama i u slobodno se vrijeme time i bavite? Odlično, onda ne čekajte predugo jer je hrvatskim kazališnim družinama otvoren poziv za sudjelovanje na festivalu kazališta u Turdi, Cluj Napoca.

Riječ je o međunarodnom kazališnom festivalu u Rumunjskoj koji će se održati od 8. do 17. rujna 2017. godine Organizator festivala je Aureliu Manea Turda kazalište i njegovi partneri. 

Nema dobne granice s kojom se možete prijaviti sa svojim radovima na festival. Za prijavu je potrebno snimiti dvije kopije svog performansa na DVD ili CD ili poslati videolink, a moguće je poslati i tri slike u visokoj rezoluciji, prezentaciju performansa na DVD-u ili mailom.

Zvuči primamljivo? Provjerite detaljnije pravila natječaja i ispunite prijavnicu. Rok za prijavu je 1. kolovoza ove godine

Komentari na članak

Vezani članci

FA Zagreb Markovac

FA Zagreb-Markovac upisuje nove članove

„Izađi iz okvira“

 FA Zagreb-Markovac jedan je od najboljih amaterskih folklornih ansambala grada Zagreba. Osnovan 1945., svoju snagu i kvalitetu crpi iz velike ljubavi prema folkloru, plesu, pjesmi i pravoj umjetnosti prije svega.

Christie

Na današnji dan

Rođena Agatha Christie, "kraljica krimića"

Prije točno 125 godina na današnji dan rođena je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih autorica kriminalističkih romana na svijetu.

Gavella

Gavellina priča na četiri kata

Iza zidova malog teatra u Frankopanskoj

U posljednjoj smo blagdanskoj nagradnoj igri nagradili sudionike posebnim obilaskom. Ovako to izgleda kad gradsko dramsko kazalište Gavella otvori svoja vrata studentima.

Mozart Fan Club

260. obljetnica Mozartova rođenja

Mozart Fan Club slavi rođendan salzburškog glazbenog genija

Novi klub poklonika salzburškog genija Wolfganga Amadeusa Mozarta obilježava veliku obljetnicu – 260. godina od skladateljeva rođenja i tim povodom na dan Mozartova rođendana u Zlatnoj dvorani na Gornjem gradu u Zagrebu priprema prigodnu svečanost.

delfi

Međunarodna radionica o antičkoj drami

Traju prijave za kazališnu radionicu u Grčkoj

Svi oni koji žele znati nešto više o antičkoj grčkoj drami, mogu se prijaviti na radionicu koja će se održavati u Grčkoj. Rok prijave je do 1. svibnja.