Odlična prilika za kulturofile

Otvoren poziv za sudjelovanje na međunarodnom kazališnom festivalu u Rumunjskoj

Kazalište u Turdi

Prijavite se i doživite ovogodišnji međunarodni kazališni festival u Turdi. Rok za prijavu je 1. kolovoza.

Volite umjetnost, kulturu, svjetla reflektora na kazališnim daskama i u slobodno se vrijeme time i bavite? Odlično, onda ne čekajte predugo jer je hrvatskim kazališnim družinama otvoren poziv za sudjelovanje na festivalu kazališta u Turdi, Cluj Napoca.

Riječ je o međunarodnom kazališnom festivalu u Rumunjskoj koji će se održati od 8. do 17. rujna 2017. godine Organizator festivala je Aureliu Manea Turda kazalište i njegovi partneri. 

Nema dobne granice s kojom se možete prijaviti sa svojim radovima na festival. Za prijavu je potrebno snimiti dvije kopije svog performansa na DVD ili CD ili poslati videolink, a moguće je poslati i tri slike u visokoj rezoluciji, prezentaciju performansa na DVD-u ili mailom.

Zvuči primamljivo? Provjerite detaljnije pravila natječaja i ispunite prijavnicu. Rok za prijavu je 1. kolovoza ove godine

Komentari na članak

Vezani članci

Predstava ""Rapsodija za tri glave, šest stopala i deset ruku"

Premijera u Teatru &TD

"Rapsodija za tri glave, šest stopala i deset ruku" inspirirana je reakcijama na zvuk

U Teatru &TD premijerno će se izvesti bogati glazbeno-plesni materijal Natasje Štefanić. Nastao je inspiriran željom za istraživanjem različitih zvukovnih kvaliteta te vrsta kretanja koje se javljaju kao reakcije na zvuk.

Predstava "Igra Gordogana"

Projekt Teatra K.

Besplatno na premijeru „Igre Gordogana”, studentskog kazališnog projekta

Kazališna sekcija Kluba studenata komparativne književnosti Teatar K. pripremila je novi projekt koji će se besplatno prikazati u Kinu Forum.

Zagreb Fantastic

Festival fantastičnog filma

Filmsko ljeto uz Fantastic Zagreb Film Festival

Fantastic Zagreb Film Festival, jedini festival fantastičnog filma u cijeloj regiji, od 30. lipnja do 9. srpnja filmofilima i ljubiteljima fantastike donosi prave filmske poslastice.

Titanic

Na današnji dan

Sve što niste znali o Titaniku

Na današnji dan, 10. travnja 1912. godine, iz Southamptona je isplovio Titanic - najveći i najluksuzniji brod toga vremena, a potonuo je samo 4 dana poslije nakon sudara s ledenjakom.

Escamoles

Svijet gastronomije

FOTO: Neobična jela diljem svijeta

Za vas smo izabrali 10 najčudnijih jela koja su specijaliteti u nekim dijelovima svijeta.