Književno druženje

Otvara se novi pogled na Karakašev roman "Blue Moon"

Supermjesec

Jednom mjesečno udruga iTHEom održava književna druženja u klubu Zona. Iduća tema je roman "Blue Moon".

Novo gostovanje udruge iTHEom u klubu Zona održat će se ovog utorka, 22. studenog, u 19:30 sati. Tema će biti književna kritika romana Damira Karakaša – Blue Moon.

– Zainteresirani će dobiti možda novi pogled na ovo književno djelo, ali i naučiti dati više od odgovora sviđa li im se neko književno djelo. Raspravu će moderirati Lucijana Armanda Šundov, profesorica s Odsjeka za hrvatski jezik i književnost Filozofskog fakulteta u Splitu – najavila je Andrea Jović iz udruge iTHEom.

Udruga iTHEom udruga je studenata filoloških smjerova Filozofskoga fakulteta u Splitu. Jednom mjesečno u klubu Zona održava predavanja, razgovore o književnosti i tematska druženja.

Komentari na članak

Vezani članci

knjiga

Javni natječaj

Nagrada od 100 000 kuna za najbolji neobjavljeni roman

Natječaj za najbolji neobjavljeni roman, kojime se želi potaknuti na pisanje i čitanje, otvoren je do 15. siječnja. V.B.Z. će na koncu roman objaviti, a autoru dodijeliti novčanu nagradu od 100 000 kuna.

Sociološka večer: Ekologija i održivi razvoj kroz obrazovanje

Program Kluba Zona

Sociološka večer: Ekologija i održivi razvoj kroz obrazovanje

– Predavač će pričati o eko-društvenom poduzetništvu te iskustvima i projektima s osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji su za cilj imali podizanje ekološke svijesti. – ističu iz udruge Imaginacija.

Još jedna "Biciklopopravljaonica"

Biciklopopravljaonica

Besplatno popravite svoj bicikl!

„Volonteri splitske biciklopopravljaonice besplatno uklanjaju kvarove na biciklima, čine ih funkcionalnijima i sigurnijima te prenose svoje znanje o održavanju bicikala.”

Čitanje knjiga

„Čitajte, čitajte sve“

Nitko nije lud da čita, a sve i kad bi htio, nema kad

Iako vam predavanja, seminari, izlasci, zadaće, kave, društvene mreže i spavanje popunjavaju dnevnu rutinu, jamčimo da postoje načini da nađete vremena za čitanje. Provjerite kako u dnevni raspored ugurati koje poglavlje više.

Dan društvenih igara na FER-u 2017.

Druženje na FER-u

Igranje poziva na igranje društvenih igara

Ove subote svim zainteresiranim Zagrepčanima otvara se prilika za druženje uz neku od preko 100 različitih modernih igara. A organizira se i „Fantastic Fan Edition“, posebno žanrovsko izdanje kviza.