LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tjedni program Studija Smijeha

Od utorka do nedjelje – smijeh je garantiran!

Studio Smijeha poziva da se pridružite njihovom tjednom programu i uljepšate si zadnji tjedan rujna.

Studio Smijeha poziva da se pridružite njihovom tjednom programu i uljepšate si zadnji tjedan rujna.

Studio Smijeha poziva da se pridružite njihovom tjednom programu i uljepšate si zadnji tjedan rujna.

Svoju kartu možete rezervirati na prastari fiksni telefon 01/5588-980, moderni mobilni uređaj 095/5103-129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr. Za sve nastupe rezervacije vrijede do 19:45 na dan predstave, a ukoliko otkazujete, to biste trebali učiniti do 18 sati.

UTORAK 22. 9. u 20:30 – PROMETNI KOLAPS, tematski stand-up

Na Europski dan bez automobila nema boljeg provoda nego smijati se na prometna sredstva. Sigurno ste se našli u situaciji kada ste pomislili kako ste jedina normalna osoba u prijevoznom sredstvu. Niste jedini! Ima nas još!

Zašto Zagrepčani paničare kada vide krdo kontrolora? U čemu je tajna kapetana Costa Concordije? I kako parkira gej auto godine?

Ovo su samo neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovor u ovom showu u kojem vas nasmijavaju Vlatko Štampar, Goran Vugrinec Goc, Tihomir Paravina, Aleks Curać Šarić, Zvonimir Mintas i Marina Orsag. Ulaznica za ovaj nastup je 40 kuna. 

SRIJEDA 23. 9. u 20:30 – ISTINA I BRUKA, tematski stand-up show

Koliko ste se puta našli u situaciji u kojoj želite propasti u zemlju? No, u takvim situacijama samo se trebate nasmijati i zapjevati onu od Monty Pythonovaca – Always look on the bright side of life!

S vama će svoje najneugodnije situacije i sram 23. rujna u 20:30 podijeliti Vlatko Štampar, Aleks Curać Šarić, Goran Vugrinec, Tin Sedlar, Marina Orsag i Saša Turković. Upad za ovaj nastup također je 40 kuna.

Studio Smijeha Istina i bruka, FOTO: Studio Smijeha

ČETVRTAK 24. 9. u 20:30 – Novi tekst, rujan 2015, zadnja izvedba

Ljeto je lagano gotovo, komičari/ke su se odmorili/e i napisali/e nove fore koje će vas nasmijati i zagrijati za novu sezonu.

Tin Sedlar, Tihomir Paravina, Saša Turković, Aleks Curać Šarić, Vlatko Štampar, Marina Orsag i Goran Vugrinec Goc. A upad je tek 30 kuna.

PETAK 25. 9. u 20:30 – AE BURAZ, tematski stand-up

Oduvijek je poznato da se Dalmatinci i kontinentalci Hrvatske međusobno baš i ne podnose. Kako bismo ispravili tu pogrešku, pripremamo vam večer u kojoj ćemo dvije strane ujediniti u smijehu i zabavi. Ako ste jedan od onih kojima je „ae“ odgovor na sve ili „di si, buraz“ redovno pitanje, u ovoj ćete večeri pronaći sebe.

Iz glavnog grada Dalmacije dovodimo vam dvojicu mladih komičara kojima su karijere tek na početku, no to nimalo ne znači da dečki nemaju pojma što rade. Štoviše! Hvataju vas u smijeh kako ribari mrižom hvataju ribe.

Njima će se u ime Zagreba „suprotstaviti“ dvoje iskusnih komičara koje već poznajete iz naših predstava, i nasmijati vas najjačim forama na temu purgersko-dalmatinskih odnosa.

Pred vas izlaze Zagrepčani Tihomir Paravina i Marina Orsag te Splićani Josip Škiljo i Tomislav Primorac. Show vodi splitski purger Goran Vugrinec Goc, a upad je 40 kuna. 

Studio Smijeha – AE Buraz, FOTO: Studio Smijeha

SUBOTA 26. 4. u 20:30 – Srpska večer SRĐAN DINČIĆ, one man show

Za Srđana Dinčića kažu da je najbolji srpski komičar. E, pa u subotu nastupa sa sat i pol materijala!

A ovo Srđan kaže o sebi:

“Ja sam stand up komičar… Ili kako ”moderni” ljudi vole imenom da daju na značaju svom zanimanju, ja sam menadžer duhovitih scenskih aktivnosti govornog tipa. O mnogo stvari u životu pojma nemam, ali me to ne sprečava da o svemu kažem svoje mišljenje. Jednostavno ne dozvoljavam da moja genijalnost poklekne pred takvom preprekicom kao što je potpuno neznanje. Volim svoj posao jer, da se ne lažemo, nije preterano težak. Ali, da se sretnem sa minerom iz rudnika uglja kome radni dan prolazi u mraku pod zemljom uz eksplozije, odrone i uz radosti koje donose otrovni gasovi metan i ugljen-monoksid, rekao bih mu: 'E, prijatelju, lako je tebi, malo puckaš dinamitom, malo čeprkaš krampom, a ja moram sat vremena da pričam fore u mikrofon, najčešće pred gomilom nasmejanih lepih devojaka i onda još dođe konobar pa mi uvali mlako pivo da pijem dok sam na sceni…' Ma užas.”

NEDJELJA 27. 9. u 20:30 – PUT OKO SVIJETA, tematski stand-up show powered by Jungle Tribe

Za Svjetski dan turizma, što bolje napraviti nego doći i smijati se na istu temu. Pogotovo kad za cijenu ulaznice dobiješ i sat i pol smijeha te mogućnost osvojiti poklon bon od 50% popusta za putovanje u Transilvaniju s Jungle Tribe agencijom.

Svi vole putovati da im guza vidi puta i zato što putovanja obogaćuju um i dušu. A kada je našim komičarima/kama obogaćen um, odmah padaju i duhoviti komentari na običaje i izgled zemlje u kojoj se nalaze.

Nastupaju Marina Orsag, Goran Vugrinec Goc, Aleks Curać Šarić, Domagoj Pintarić i Saša Turković. Upad je 40 kuna.