Kazališni festival

„Od tišine do glazbe” zagrijava Ljeto u Ludensu

Predstava "Od tišine do glazbe"

U sklopu kazališnog festivala Ljeto u Ludensu, inačica slovenske predstave „Od tišine do glazbe” prikazat će se ove subote, 8. srpnja.

Još jedno Ljeto u Ludensu, mala scena smijeha, otvoreno je prošle subote. Kazališni festival koji svake godine dovodi predstave iz zemlje i regije te ih postavlja na otvorenu scenu u Atriju koprivničkog Doma mladih, ove godine otvorila je predstava Nori krtica Martin, koja je nastala u koprodukciji kazališta Oberon i kazališta iz Virovitice. Publika je mogla uživati u predstavi s naznakama pučkog teatra koja prati život Martina iz općine Gornjo Brestje.

Sljedeća na redu je hrvatska inačica slovenske predstave Jure Ivanušića Od tišine do glazbe u kojoj igraju Ivan Đuričić te Saša Miočić. Predstava će se održati u sklopu Jazz Festa iznimno u dvorani Doma mladih ove subote, 8. srpnja s početkom u 20 sati.

Ulaznice za sve predstave na Ljetu u Ludensu mogu se kupiti u Šarenom Dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Caféu te u uredu Ludens teatra (Dom mladih/1. kat). Pojedinačna cijena iznosi 40 kn.

Komentari na članak

Vezani članci

Turistički animator

Posao iz snova

S prvim zrakama sunca isplanirajte nezaboravno radno ljeto na obali

Zasigurno ne želiš provesti ljeto u vrućini svoga doma učeći za jesenske rokove. Imamo izvrstan prijedlog kako možeš isplanirati svoje ljeto iz snova i pritom se dobro zabaviti!

Damir Urban i Mozartine

Lovely Quinces, Milica Šerbedžija...

Poznati predizvođači najvećeg koncerta Damira Urbana & 4

Čast da nastupe kao predizvođačice pripala je dvjema djevojkama od kojih će jedna sigurno iznenaditi publiku, dok će druga među okupljenima imati i već pokojeg fana: Milici Šerbedžiji i Lovely Quinces.

Izborna skupština SCK-a

Izabran četvrti predsjednik

Izborna skupština Udruge Studenti Cetinske Krajine

Udruga Studenti Cetinske Krajine održala izbornu skupštinu te izabrala novog predsjednika i članove odbora.

NIET

"Ništa ljubav, turbo karanje"

NIET se pridružuje jakoj postavi Antivalentinova

Povoljne "early bird" ulaznice za dvoje po cijeni od 80 kuna moguće je kupiti samo do kraja godine! Od 1. siječnja 2017. ulaznice za dvije osobe prodavat će se po pretprodajnoj cijeni od 100 kuna. Broj ovih ulaznica je ograničen.

https://pixabay.com/photos/lemonade-beverage-citrus-cold-3468107/

LJETO I ZDRAVLJE

2 super recepta za napitke koji će vas rashladiti

Donosimo vam ukusne i zdrave recepte za napitke koji će vas rashladiti u vrućim ljetnim danima - sok od đumbira i viraminizirana voda.