LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekcije filmova

Novi nastavci „Mamme mie”, „Nemoguće misije” i „Sicaria” na Ljetnoj pozornici Tuškanac

„Mamma Mia: Here We Go Again”, „Nemoguća misija: Raspad sistema” i „Sicario 2: Rat bez pravila” prikazat će se narednih dana na Ljetnoj pozornici Tuškanac.

„Mamma Mia: Here We Go Again”, „Nemoguća misija: Raspad sistema” i „Sicario 2: Rat bez pravila” prikazat će se narednih dana na Ljetnoj pozornici Tuškanac.

Filmski tjedan na Ljetnoj pozornici Tuškanac započinje u četvrtak, 16. kolovoza. U Prvom redu do mora filmova ponovno smo na imaginarnom grčkom otoku Kalokairiju, u novom nastavku filmskog hit-mjuzikla Mamma Mia: Here We Go Again. Sophie (Amanda Seyfried) bori se s izazovima koje joj je donijela trudnoća, a ohrabrenje pronalazi u priči o prošlosti svoje majke Donne (Meryl Streep).

Opasne vratolomije Toma Cruisea na rasporedu su u petak, 17. kolovoza. U novom nastavku Nemoguće misije: Raspad sistema, Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov tim MMF-a (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) zajedno sa saveznicima nađu se u utrci s vremenom kada misija krene po zlu.

U subotu, 18. kolovoza, putujemo na granicu SAD-a i Meksika u filmu Sicario 2: Rat bez pravila. Rat zbog droge eskalira jer su karteli počeli trgovati teroristima diljem američke granice. Kako bi pobijedio u ovome ratu, savezni agent Matt Burns (Josh Brolin) morat će se udružiti sa živahnim Alejandrom (Benicio Del Toro).

Projekcije filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac počinju u 21:30, a dog-friendly su. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni od 20:00.  

FOTO: PIXABAY