Otvorenje izložbe

Nova avantura na splitskoj umjetničkoj sceni – Goghovo uvo

Izložba "Goghovo uho"

– Uspjeli smo prikazati svijet u unikatnim situacijama kroz prostor, igrajući se svjetlom i atmosferom. Upravo vam zato donosimo nova djela u mnoštvu različitih umjetničkih tehnika i nadamo se da ćemo uspjeti doprijeti do vaše kreativne strane! – poručuju mladi umjetnici. 

Skupina mladih umjetnika iz Splita Goghovo uvo posljednjih godinu dana organizira izložbe po gradu. Novu samostalnu, treću po redu, otvara 26. travnja u 20 sati, a održat će se u prostorima Academia Cluba Ghetto, na adresi Dosud ulica 10. 

Goghovo uvo sastav je nekolicine mladih umjetnika s, kako ističu, velikom željom za nove avanture na splitskoj umjetničkoj sceni. Od uspješne prve izložbe u 2018. godini u klubu Kocka, preko druge u Klubu Zona, održane ranije ove godine, nastavljaju raditi zajedno imajući još veću želju i ambiciju za nove prilike u svijetu punom različitih talenata.

– S potporom i organizacijom Academia Cluba Ghetto, čiji su prostori u isto vrijeme kafić, klub i galerija, uspjeli smo prikazati svijet u unikatnim situacijama kroz prostor, igrajući se svjetlom i atmosferom. Upravo vam zato donosimo nova djela u mnoštvu različitih umjetničkih tehnika i nadamo se da ćemo uspjeti doprijeti do vaše kreativne strane! Cilj je izložbe ne samo galerija naših radova, već i opuštena atmosfera uz muziku i dobre ljude. – poručuju mladi umjetnici. 

Na izložbi sudjeluju: Ambra Radić, Barbara Pešut, Dominik Rnjak, Filip Glaurdić, Grgur Tadinac, Laura Bobanac i Marija-Ana Miše.

Komentari na članak

Vezani članci

Dišpet tura

Proizvod udruge Naš Hajduk

Dišpet tura: upoznavanje Splita kroz prizmu Hajduka

„Kao što je lijepo rekao profesor Barbarić s Filozofskog fakuletata u Splitu koji je bio uključen u kreiranje ture, baština nije samo ono što možemo dodirnuti rukama.”

Slikarstvo

Natječaj Arterarija

Pružena posebna prilika onima koji nisu uspjeli upisati Akademiju likovnih umjetnosti

Stručni tročlani žiri izabrat će po jedan rad od svakog tko se prijavi na ovaj javni poziv te će se njegov rad izložiti u okviru zajedničke izložbe koju Arterarij organizira u suradnji s Kućom za ljude i umjetnost Lauba u studenom 2019. godine.

Logo festivala

Udruga studenata Grada Splita

Otvorene prijave za Festival studentskih klapa

Pravo sudjelovanja imaju klape koje su po svom sastavu većinom studentske. One mogu biti muške, ženske ili mještovite, a mogu imati od pet do devet članova.

Noć muzeja 2016

Noć muzeja 2016.

Studenti osmislili zanimljive programe za jedanaestu Noć muzeja

Ako još uvijek niste sigurni što posjetiti u ovogodišnjoj Noći muzeja, izdvojili smo nekoliko zanimljivih programa koje su vaši kolege pripremili u muzejima, fakultetima i akademijama.

Matica hrvatska

Poziv svim studentima

Učlanite se u Maticu hrvatsku i ostvarite pogodnosti!

Ako se učlanite u Maticu hrvatsku, za 50 kuna članarine dobivate godišnju pretplatu na jednu od Matičinih publikacija – dvotjednik Vijenac (26 brojeva), časopis Hrvatska revija ili Kolo. Ali, to nije sve!