Roman o Domovinskom ratu

Nekadašnji student FFOS-a sada ondje predstavlja knjigu „Nad Papukom nebo proplakalo”

Korice knjige

– Autor je u svom romanu detaljno istražio događanja prije samog početka i za vrijeme Domovinskog rata kroz koji prolaze tri izmišljena lika Orahovčanina. – poručuju s FFOS-a.

Na Filozofskom fakultetu Osijek održat će se predstavljanje knjige alumnija FFOS-a Dina Mataze pod nazivom Nad Papukom nebo proplakalo. Zakazano je za utorak, 4. prosinca, s početkom u 18:30.  

– Riječ je o autorovu prvom romanu, a tematizira Domovinski rat u Orahovici.  Autor je u svom romanu detaljno istražio događanja prije samog početka i za vrijeme Domovinskog rata kroz koji prolaze tri izmišljena lika Orahovčanina. – poručuju s FFOS-a.

Predstavljanje u sobi 54 organiziraju Alumni udruga FFOS i ISHA Osijek. Uz autora, govorit će Vladimir Grgurić, Miroslav Gazda te Goran Živković.

Komentari na članak

Vezani članci

Preko granica

Predstavljanje knjige

Pođite na jedinstveno književno putovanje kroz Indiju i Pakistan

Okupljene u zagrebačkom književnom klubu Booksa očekuje zanimljiv književni događaj kakav dosad nisu imali prilike vidjeti.

Zagreb Book Festival

Bogat program završnice ZBF-a

Lars Svendsen progovara o filozofiji zla na Zagreb Book Festivalu

Predavanja, panel diskusije i dodjela nagrade Balkan Noir dio su bogatog programa završnice Zagreb Book Festivala.

Kako najefikasnije predstaviti svoju poslovnu ideju

Put do uspjeha

Najefikasniji način kako predstaviti svoju poslovnu ideju i oduševiti poslodavca

Naučite osnove pisanja poslovnog sažetka kako biste vaše ideje jasno i efikasno prezentirali vašim potencijalnim poslodavcima i suradnicima.

Sofoklo: Antigona

Književni klub Irene Delonge Nešić

Priprema za državnu maturu na šestom druženju Književnog kluba

Šesto druženje Književnog kluba održat će se u utorak 1. ožujka. Tema večeri je Sofoklova tragedija Antigona, još jedan naslov s državne mature.

Predstavljanje "Šest milimetara"

Obilazak knjige „Šest milimetara"

„Vrijedimo samo dok nam srce kuca"

Ispovijest koja govori o tome kako se osjeća žena nakon dijagnoze karcinoma, s kakvim se teškoćama tijekom liječenja mora suočiti te kako prilagoditi prehranu i aktivnosti obišla je 30 gradova diljem Hrvatske.