Duhovna književnost

Neale Donald Walsch, poznat po razgovorima s Bogom, zagrebački je gost

N.D. Walsch

Čovjek koji je promijenio percepciju književnosti nizom će edukativnih večernjih predavanja i cjelodnevnim seminarom od 22. do 28. požujka pomoći publici da ovlada svojim emocijama.

Zagrebačka publika ovoga će proljeća imati jedinstvenu i neponovljivu priliku poslušati jednog od najčitanijih američkih autora duhovne književnosti na svijetu – Nealea Donalda Walscha koji u Zagrebu gostuje gotovo cijeli tjedan. U sklopu posjeta u nedjelju, 25. ožujka, u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će cjelodnevni seminar na temu Promijenite svoje emocije prije nego one promijene vas. Seminarom će na jednostavan i primjenjiv način educirati prisutne kako i u materijalnom svijetu živjeti duhovne, ispunjene i sretne živote, a tom će prigodom predstaviti i hrvatsko izdanje svoje popularne knjige When everything changes, change everything.

Ovaj autor čije riječi snažno utječu na pojedince diljem svijeta publici će nizom edukativnih večernjih predavanja i spomenutim seminarom pomoći da ovladaju svojim emocijama, odnosno naučit će ih kako koristiti iskustvo svojih emocija kao namjeru, a ne reakciju. Zbog velikog interesa gostuje gotovo cijeli tjedan, od 22. do 28. ožujka, pružajući tako zainteresiranoj publici jedinstvenu priliku da savladaju metode koje će im zauvijek promijeniti živote.

– Mnogi ljudi misle da nas emocije preplavljuju same po sebi, ali istina je da smo svi namjerno odabrali svaku od njih. Ako osvijestimo namjeru koja se krije iza svake od emocija, to će značiti veliki preokret u našem razumijevanju što su one i kako se pojavljuju. Ovim spoznajama promijenit će se perspektiva i iskustvo emocija iz reakcije u namjeru, što je izuzetno moćan proces koji svojim potencijalom može potpuno promijeniti život svakoj osobi. Stoga s nestrpljenjem iščekujem susret sa zagrebačkom publikom, lijepo ćemo se družiti i razmijeniti divnu energiju. – najavio je Neale Donald Walsch povodom svojeg nadolazećeg posjeta Zagrebu.

Neale Donald Walsch autor je čak 33 knjige o duhovnosti i njezinoj primjeni u svakodnevnom životu ljudi, a sedam ih se našlo na popisu bestselera New York Timesa. Ipak, najpoznatiji je po seriji knjiga Razgovori s Bogom prevedenoj na čak 37 jezika i prodanoj u milijunskoj nakladi diljem svijeta. Knjige su nastale na temelju odgovora nadahnutih Bogom na pisma koje mu je autor uputio zahtijevajući odgovore o svojem nesretnom životu. Inspiriran serijom njegovih knjiga i životom 2006. godine snimljen je i film Conversations with God.

Ulaznice za cjelodnevni seminar i večernja predavanja podijeljene su u kategorije Standard, Platinum te VIP, a mogu se kupiti putem sustava eventim.hr i ulaznice.hr. Više informacija o seminaru nalazi se na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

FER pogled sa stanice

Predavanje o pokretanju start-up tvrtki na sveučilištima

Profesor Burton H. Lee dolazi na zagrebački FER

U četvrtak, 16. travnja 2015., na Fakultetu elektrotehnike i računarstva održat će se predavanje profesora Burtona H. Leeja sa Sveučilišta Stanford o pokretanju start-up tvrtki na sveučilištima.

FER pogled sa ulice

IEEE i Zavod za elektroniku, mikroelektroniku, računalne i inteligentne sustave:

Predavanje na FER-u: Domain-specific Search: What do doctors and patent searchers have in common?

Odjel za računarstvo Hrvatske sekcije IEEE i Zavod za elektroniku, mikroelektroniku, računalne i inteligentne sustave FER-a pozivaju Vas na predavanje Domain-specific Search: What do doctors and patent searchers have in common?

Gledanje letka

Druženje tražitelja posla i poslodavaca

5. regionalni Virtualni dani karijera i znanja – prijave do danas!

Moj-posao.net organizirao je predavanja na kojima će poslodavci iz poznatijih tvrtki, kao što su: Nestle, Pliva i Podravska banka, ukratko objasniti kako u njihovoj tvrtki najlakše dobiti. Drugim riječima, tijekom svojih predavanja predstavit će na koji se način odvija selekcijski proces te što je potrebno kako bi menadžeri ljudskih potencijala odabrali baš vas kao savršenog kandidata.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Predavanje na PBF-u

E-brojevi (ne)opravdano izazivaju paniku

Udruga PROBION pripremila je predavanje o aditivima u hrani. Profesorica Škevin objasnit će što su e-brojevi i kako znanstvenici reagiraju na njih.

Strah, zabrinutost

Interaktivno predavanje u KSET-u

Studenti psihologije raskrinkavaju mitove o psihičkim poremećajima

EFPSA vas poziva na interaktivno predavanje na kojem će studenti psihologije raskrinkati najčešće mitove o psihičkim poremećajima.