Duhovna književnost

Neale Donald Walsch, poznat po razgovorima s Bogom, zagrebački je gost

N.D. Walsch

Čovjek koji je promijenio percepciju književnosti nizom će edukativnih večernjih predavanja i cjelodnevnim seminarom od 22. do 28. požujka pomoći publici da ovlada svojim emocijama.

Zagrebačka publika ovoga će proljeća imati jedinstvenu i neponovljivu priliku poslušati jednog od najčitanijih američkih autora duhovne književnosti na svijetu – Nealea Donalda Walscha koji u Zagrebu gostuje gotovo cijeli tjedan. U sklopu posjeta u nedjelju, 25. ožujka, u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će cjelodnevni seminar na temu Promijenite svoje emocije prije nego one promijene vas. Seminarom će na jednostavan i primjenjiv način educirati prisutne kako i u materijalnom svijetu živjeti duhovne, ispunjene i sretne živote, a tom će prigodom predstaviti i hrvatsko izdanje svoje popularne knjige When everything changes, change everything.

Ovaj autor čije riječi snažno utječu na pojedince diljem svijeta publici će nizom edukativnih večernjih predavanja i spomenutim seminarom pomoći da ovladaju svojim emocijama, odnosno naučit će ih kako koristiti iskustvo svojih emocija kao namjeru, a ne reakciju. Zbog velikog interesa gostuje gotovo cijeli tjedan, od 22. do 28. ožujka, pružajući tako zainteresiranoj publici jedinstvenu priliku da savladaju metode koje će im zauvijek promijeniti živote.

– Mnogi ljudi misle da nas emocije preplavljuju same po sebi, ali istina je da smo svi namjerno odabrali svaku od njih. Ako osvijestimo namjeru koja se krije iza svake od emocija, to će značiti veliki preokret u našem razumijevanju što su one i kako se pojavljuju. Ovim spoznajama promijenit će se perspektiva i iskustvo emocija iz reakcije u namjeru, što je izuzetno moćan proces koji svojim potencijalom može potpuno promijeniti život svakoj osobi. Stoga s nestrpljenjem iščekujem susret sa zagrebačkom publikom, lijepo ćemo se družiti i razmijeniti divnu energiju. – najavio je Neale Donald Walsch povodom svojeg nadolazećeg posjeta Zagrebu.

Neale Donald Walsch autor je čak 33 knjige o duhovnosti i njezinoj primjeni u svakodnevnom životu ljudi, a sedam ih se našlo na popisu bestselera New York Timesa. Ipak, najpoznatiji je po seriji knjiga Razgovori s Bogom prevedenoj na čak 37 jezika i prodanoj u milijunskoj nakladi diljem svijeta. Knjige su nastale na temelju odgovora nadahnutih Bogom na pisma koje mu je autor uputio zahtijevajući odgovore o svojem nesretnom životu. Inspiriran serijom njegovih knjiga i životom 2006. godine snimljen je i film Conversations with God.

Ulaznice za cjelodnevni seminar i večernja predavanja podijeljene su u kategorije Standard, Platinum te VIP, a mogu se kupiti putem sustava eventim.hr i ulaznice.hr. Više informacija o seminaru nalazi se na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Vizionar 2016

Predavanje u organizaciji eStudenta

Saznaj kako dizajnirati plakat koji je SH&T

Iskusni dvojac Šesnić&Turković svojim zanimljivim izlaganjem motivirat će vas da se počnete baviti osmišljavanjem i izradom plakata bilo koje vrste. Bez obzira na to bavite li se dizajnom ili ste samo zaljubljenik, predavanje je otvoreno za sve zainteresirane studente.

Bakljada, 14.09.2013.

Poznati sociolog gostuje u Infozoni

Predavanje Renata Matića o nogometu kao žarištu aktivizma

Sociolog Renato Matić gostovat će u srijedu u Infozoni i održati predavanje o problemima izvan terena s kojima se susreće suvremeni nogomet.

Interaktivno predavanje o izradi životopisa

Projekt „Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće”

Kvalitetan životopis prvi je korak do uspjeha na tržištu rada

Budući da je životopis prvi kontakt osobe s potencijalnim poslodavcem, za SIK-ove volontere održala se radionica o kvalitetnoj izradi istog.

Splitska riva III

Klub mladih Split

Besplatni tečaj hrvatskog jezika za mlade strance!

Svi zainteresirani mladi stranci koji trenutno žive u Splitu, sada mogu učiti ne samo hrvatski jezik, već i o hrvatskoj kulturi i običajima!

Jež

Na današnji dan

La Fontaine: Najpoznatiji europski basnopisac

Na današnji dan, umro je Jean de la Fontaine, najpoznatiji europski basnopisac.