Duhovna književnost

Neale Donald Walsch, poznat po razgovorima s Bogom, zagrebački je gost

N.D. Walsch

Čovjek koji je promijenio percepciju književnosti nizom će edukativnih večernjih predavanja i cjelodnevnim seminarom od 22. do 28. požujka pomoći publici da ovlada svojim emocijama.

Zagrebačka publika ovoga će proljeća imati jedinstvenu i neponovljivu priliku poslušati jednog od najčitanijih američkih autora duhovne književnosti na svijetu – Nealea Donalda Walscha koji u Zagrebu gostuje gotovo cijeli tjedan. U sklopu posjeta u nedjelju, 25. ožujka, u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će cjelodnevni seminar na temu Promijenite svoje emocije prije nego one promijene vas. Seminarom će na jednostavan i primjenjiv način educirati prisutne kako i u materijalnom svijetu živjeti duhovne, ispunjene i sretne živote, a tom će prigodom predstaviti i hrvatsko izdanje svoje popularne knjige When everything changes, change everything.

Ovaj autor čije riječi snažno utječu na pojedince diljem svijeta publici će nizom edukativnih večernjih predavanja i spomenutim seminarom pomoći da ovladaju svojim emocijama, odnosno naučit će ih kako koristiti iskustvo svojih emocija kao namjeru, a ne reakciju. Zbog velikog interesa gostuje gotovo cijeli tjedan, od 22. do 28. ožujka, pružajući tako zainteresiranoj publici jedinstvenu priliku da savladaju metode koje će im zauvijek promijeniti živote.

– Mnogi ljudi misle da nas emocije preplavljuju same po sebi, ali istina je da smo svi namjerno odabrali svaku od njih. Ako osvijestimo namjeru koja se krije iza svake od emocija, to će značiti veliki preokret u našem razumijevanju što su one i kako se pojavljuju. Ovim spoznajama promijenit će se perspektiva i iskustvo emocija iz reakcije u namjeru, što je izuzetno moćan proces koji svojim potencijalom može potpuno promijeniti život svakoj osobi. Stoga s nestrpljenjem iščekujem susret sa zagrebačkom publikom, lijepo ćemo se družiti i razmijeniti divnu energiju. – najavio je Neale Donald Walsch povodom svojeg nadolazećeg posjeta Zagrebu.

Neale Donald Walsch autor je čak 33 knjige o duhovnosti i njezinoj primjeni u svakodnevnom životu ljudi, a sedam ih se našlo na popisu bestselera New York Timesa. Ipak, najpoznatiji je po seriji knjiga Razgovori s Bogom prevedenoj na čak 37 jezika i prodanoj u milijunskoj nakladi diljem svijeta. Knjige su nastale na temelju odgovora nadahnutih Bogom na pisma koje mu je autor uputio zahtijevajući odgovore o svojem nesretnom životu. Inspiriran serijom njegovih knjiga i životom 2006. godine snimljen je i film Conversations with God.

Ulaznice za cjelodnevni seminar i večernja predavanja podijeljene su u kategorije Standard, Platinum te VIP, a mogu se kupiti putem sustava eventim.hr i ulaznice.hr. Više informacija o seminaru nalazi se na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Zgraf 12

Izložbe, radionice, predavanja

Uskoro počinje Zgraf 12, posjetitelje očekuje bogat program

U sklopu programa Zgrafa 12 bit će predstavljene izložbe Revija i Tema te izložba studenata. Posjetitelje očekuje bogat program radionica i predavanja Eduzgraf te filmski program.

Marko Marulić

Na današnji dan

515. rođendan hrvatske autorske književnosti

U vremenu reformi školske lektire ime Marka Marulića povlači se preko usana kao što već dugo nije. Znate li kojim je djelom priskrbio titulu oca hrvatske književnosti i zašto baš na današnji dan slavimo hrvatsku pisanu riječ?

https://68.media.tumblr.com/83d42a9cb1cfb92665867fd9d535be62/tumblr_ojf09tXnP31u3m1i9o1_500.jpg

Događaj udruge iTHEom

Potiče se razvoj književne kritike među studentima filoloških smjerova

Studenti filoloških smjerova Filozofskoga fakulteta u Splitu najavljuju prvo u nizu tematskih druženja za studente svog fakulteta, ali i za druge zainteresirane mlade.

Sveučilište Sjever

Sveučilišni centar Koprivnica

Luka Borčić otkriva projekte koji stvaraju odgovorne članove dizajnerske zajednice

Luka Borčić održat će predavanje o paralelnim dizajnerskim procesima u Sveučilišnom centru Koprivnica. Pritom će se fokusirati na projekte koji razvijaju autorski proces kod studenata.

Natječaj za književnu nagradu "Sedmica & Kritična Masa"

Kritična masa

Natječaj „Sedmica & Kritična masa” za mlade pisce

Voliš pisati? Prijavi se na natječaj, pošalji svoj rad i možda baš ti osvojiš nagradu!