LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Event: TookBook Storytelling

Napišite kako ste okrenuli novu stranicu i osvojite nagrade

Pokrenuta je hrvatska storytelling platforma. Započelo je prvo natjecanje u kojem možete osvojiti nagrade i pročitati svoju priču na Valentinovo u Muzeju prekinutih veza.

Pokrenuta je hrvatska storytelling platforma. Započelo je prvo natjecanje u kojem možete osvojiti nagrade i pročitati svoju priču na Valentinovo u Muzeju prekinutih veza.

TookBook Storytelling je u suradnji s novinarom, književnikom i scenaristom Velimirom Grgićem pokrenuo ciklus događanja koja će se odvijati svaka dva mjeseca. Za svaki događaj bit će postavljena tema, a s obzirom da se bliži Valentinovo (kojega ili volite ili mrzite), to će biti odličan početak ovog zabavnog i kreativnog eventa. Pozivaju vas da ispričate ili izmislite svoju priču pod nazivom “Okreni novu stranicu” i pošaljete je najkasnije do 3. veljače. Ono što ih zanima su prekidi i kako (bi)ste okrenuli novu stranicu – što se događa kad morate zatvoriti jedna vrata u životu i otvoriti nova te načini prekida, bilo životni, poslovni ili ljubavni.

Autori izabranih uradaka će ih čitati na Valentinovo u Muzeju prekinutih veza uz melodije hrvatskog kantautora Luke Belanija, a TookBook ujedno omogućava piscima da njihove priče budu objavljene i distribuirane kroz najveću regionalnu platformu eKnjige.

Kratke sinopsise (do 300 riječi) vaših priča i/ili kratki video u trajanju od maksimalno dvije minute pošaljite na press@tookbook.com. Rezultati odabira bit će objavljeni 7. veljače.

Prije pisanja ili snimanja imajte na umu da za čitanje ili prikazivanje video uratka svaki sudionik ima na raspolaganju deset minuta. Sretno!

FOTO: LIBRARY.TOOKBOOK.COM