Kazališne izvedbe u Ludens teatru

Nakon tri godine ponovno „Nemreš pobjeć od nedjelje”

Predstava "Nemreš pobjeć od nedjelje"

Nastalu po nagrađivanom tekstu Tene Štivičić, predstavu će koprivnička publika moći pogledati 18. srpnja u 21 sat na maloj ljetnoj sceni smijeha.

Nakon dvije izvedene predstave na ovogodišnjem, osmom po redu izdanju Ljeta u Ludensu, pred publiku u Atriju Doma mladih stat će Filip Juričić i Jelena Hadži Manev. Premijerno izvedena 2010. godine predstava Nemreš pobjeć od nedjelje kroz godine izvođenja postala je jedna od najprepoznatljivijih iz produkcije Ludens teatra. Ova priča o dvoje mladih ljudi, s Njom i Njim u glavnim ulogama, sljedeća je na rasporedu.

Nastalu po nagrađivanom tekstu Tene Štivičić, predstavu će koprivnička publika moći pogledati 18. srpnja u 21 sat na maloj ljetnoj sceni smijeha. Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 50 kuna.

Podsjetimo, publika u uredu Ludens teatra ili na blagajni Doma mladih može priložiti novčanu donaciju za Teatralku – ulaznicu dobrog srca, namijenjenu
osobama koje si ne mogu priuštiti odlazak u kazalište. Uvođenjem ovakvog tipa ulaznice kazalište nastavlja sa svojom misijom izgradnje i odgajanja zajednice, ali i približavanja kazališta svima bez obzira na socijalni status. Zahvaljujući skupljenim donacijama, Teatralke za predstavu Nemreš pobjeć od nedjelje dostupne su u uredu Ludens teatra ili na dan predstave na blagajni Doma mladih od 19:00.

 

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Proba

Advent u Gavelli

Izmicanje klasičnom poimanju moralnog s „Filumenom Marturano” u Frankopanskoj

Dramska komedija Eduarda De Filippa u svoje središte postavlja lik žene čija dvojnost karaktera zbunjuje i opčinjava. Grešnica i pokajnica, divlja i nježna, strastvena i ranjiva, očarat će adventsku Gavellinu publiku.

Ivica Buljan i Dubravka Vrgoč

Manifestacija u HNK Zagreb

Neki od najvažnijih kazališnih umjetnika na Festivalu svjetskog kazališta

Usprkos smanjenom festivalskom budžetu u HNK stižu neki od najvažnijih kazališnih umjetnika. Hrvatskoj publici prvi će se put predstaviti europske redateljske zvijezde Milo Rau i Alessandro Serra čije predstave dosad nisu gostovale u Hrvatskoj.

delfi

Međunarodna radionica o antičkoj drami

Traju prijave za kazališnu radionicu u Grčkoj

Svi oni koji žele znati nešto više o antičkoj grčkoj drami, mogu se prijaviti na radionicu koja će se održavati u Grčkoj. Rok prijave je do 1. svibnja.

Predstava "Zašto šutiš"

Izvedbe u &TD-u

Dramatične tišine u životu muškarca i žene – premijerno u Savskoj 25

Posljedice konflikata u životu jednog potpuno običnog para prikazuje nova predstava u Teatru &TD. Autorski tim čine redateljica Lea Anastazija Flefer te glumci Katarina Strahinić i Robert Španić.

Predstava "OtpisaNE"

Premijera predstave

“OtpisaNE” od listopada u kazalištu Vidra

Hassan, netipični migrant iz Sirije, bivši beogradski student, na svojem ilegalnom putu prema Njemačkoj i trima ženama koje najviše voli, nakratko zapinje u Zagrebu. Kako se priča razvija, saznat ćemo u izvedbama predstave "OtpisaNE" čija je premijera zakazana za 15. listopada.