Kazališne izvedbe u Ludens teatru

Nakon tri godine ponovno „Nemreš pobjeć od nedjelje”

Predstava "Nemreš pobjeć od nedjelje"

Nastalu po nagrađivanom tekstu Tene Štivičić, predstavu će koprivnička publika moći pogledati 18. srpnja u 21 sat na maloj ljetnoj sceni smijeha.

Nakon dvije izvedene predstave na ovogodišnjem, osmom po redu izdanju Ljeta u Ludensu, pred publiku u Atriju Doma mladih stat će Filip Juričić i Jelena Hadži Manev. Premijerno izvedena 2010. godine predstava Nemreš pobjeć od nedjelje kroz godine izvođenja postala je jedna od najprepoznatljivijih iz produkcije Ludens teatra. Ova priča o dvoje mladih ljudi, s Njom i Njim u glavnim ulogama, sljedeća je na rasporedu.

Nastalu po nagrađivanom tekstu Tene Štivičić, predstavu će koprivnička publika moći pogledati 18. srpnja u 21 sat na maloj ljetnoj sceni smijeha. Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 50 kuna.

Podsjetimo, publika u uredu Ludens teatra ili na blagajni Doma mladih može priložiti novčanu donaciju za Teatralku – ulaznicu dobrog srca, namijenjenu
osobama koje si ne mogu priuštiti odlazak u kazalište. Uvođenjem ovakvog tipa ulaznice kazalište nastavlja sa svojom misijom izgradnje i odgajanja zajednice, ali i približavanja kazališta svima bez obzira na socijalni status. Zahvaljujući skupljenim donacijama, Teatralke za predstavu Nemreš pobjeć od nedjelje dostupne su u uredu Ludens teatra ili na dan predstave na blagajni Doma mladih od 19:00.

 

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Ponovno ujedinjenje dviju Koreja

Kazališne izvedbe

Uspješne predstave iz prošle sezone i nova ostvarenja ovog tjedna na Gavellinoj pozornici

Kazalište Gavella, u tjednu od 2. do 6. listopada, izvest će čak osam predstava sa svog repertoara.

NDG 1

Umjetnička ostvarenja

Četvrt stoljeća Nagrade hrvatskog glumišta: Objavljene nominacije

Prestižne nagrade dodjeljuju se najboljim umjetničkim ostvarenjima iz područja drame, opere, baleta, radio i televizijske umjetnosti. Osim ovogodišnjih nominacija, žiri je objavio kako će nagrade za svekolika umjetnička djelovanja uručiti Zdenki Heršak i Vladimiru Kranjčeviću.

Xufeng Jia na Sjeveru

Ljetni upisni rok

Čak četiri nova studijska programa na Sveučilištu Sjever

Osim na dosadašnje studije, studenti se po prvi put mogu upisati i na četiri nova sveučilišna diplomska studija: Ambalažu, Održivu mobilnost i logistiku, Medijski dizajn i Novinarstvo.

Ludens teatar

Državna smotra

Predstavom „Ispod površine” Kaotis teatralis zavrijedio status najboljeg amaterskog kazališta

Tjedan dana prije Vikenda amaterskog kazališta dvije nagrade stigle su Dramskom studiju „Ludens teatar" – za najbolju predstavu u Hrvatskoj te za najbolju režiju.

Predstava "Pijani"

Premijera predstave

Svi su pijani na Gavellinoj pozornici

Nova Gavellina predstava zaviruje u kolektivno stanje duha, lomnost svijeta Europljanina 21. stoljeća koje donose pijani likovi, zbunjeni, dezorijentirani, izgubljeni.