Dašak glamura

Nakon što je očarao West End i Broadway, mjuzikl „Evita“ stiže u Zagreb

Evita

S više od 40 godina iznimno uspješnog izvođenja na West Endu i Broadwayju, više od 20 nagrada i prijevoda mjuzikla na 14 jezika, „Evita“ je doista show koji se ne smije propustiti.

Mjuzikl Evita, legendarni show autora Tima Ricea i Andrewa Lloyda Webbera, kombinira sve najbolje elemente kazališta, a u zagrebačku Arenu dolazi 28. veljače 2018. godine Ovo remek djelo osvojilo je mnoge nagrade za pjesme Don’t Cry For Me Argentina, You Must Love Me i Another Suitcase in Another Hall, a osvojio je i Tony nagradu za najbolji mjuzikl.

Nakon iznimno uspješnog mjuzikla Cats, mjuzikl Evita iz iste produkcijske kuće donosi spektakularan show koji će Zagrebu još jednom donijeti dašak glamura, vrhunske produkcije, plesa i pjesme.

FOTO: PR/Outbox

Dok su mnogi upoznati s hollywoodskim blockbusterom iz 1996. godine s Madonnom u glavnoj ulozi, puno bolja verzija u mjuziklu je vjerojatno najbolji opis života Maríe Eve Duarte de Perón. Evita je bila druga supruga argentinskog predsjednika Juana Perona te je kao prva dama djelovala šest godina, do 1952. U javnosti od milja zvana Evita, bila je pravi predstavnik naroda i borac za ženska prava u svojoj zemlji. Za vrijeme svog kratkog životnog vijeka, ostavila je neizbrisiv trag na obespravljene žene i socijalno ugrožene sugrađane, vodila je prvu žensku političku stranku u Argentini te je odradila ogromnu količinu humanitarnog rada u svojoj zemlji.  

Turneja 2017/2018 pod produkcijskom je kućom Broadway Entertainment Group, a glavni je redatelj mjuzikla Bill Kenwright, poznat po mnogim mjuziklima, glumi te činjenici da je trenutni predsjednik nogometnog kluba Everton. Glavnu ulogu u mjuziklu ima sjajna glumica Emma Hatton, poznata po brojnim mjuziklima poput We Will Rock You, Dreamboats and Petticoats i mnogim drugima.

Prodaja ulaznica za spektakl u Zagrebu počinje 4. listopada u 9 sati putem sistema Eventim. Cijene se kreću od 189 kuna do 499 kuna, uz poseban popust za prvih 300 ulaznica od 50 kuna po ulaznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Zagreb Book Festival vol. II.

Zagreb Book Festival vol. II.

Bogat književno-kulturni festivalski program u srcu Zagreba

Ove godine na Zagreb Book Festivalu možete posjetiti više od 40 događanja, promocije domaćih i stranih autora, tribine, filmske projekcije i koncert.

Jura Stublić

Tvornica kulture

Jura Stublić i Film u travnju nastupaju u Tvornici

Prvi bend koji je Stublić oformio nosio je ime „Šporko šalaporko i njegove žaluzine”, ali su ga, srećom, skratili na puno pamtljivije i, na kraju krajeva, legendarno ime – Film.

Marshmallow Notebook u Vintageu

Vintage Industrial Bar

Novi projekt „Schmeck Daddy” dovodi The Marshmellow Notebooks i (The) Lesser Man u Vintageu

Provjerite što je Schmeck Daddy i koje ukusne koncerte sprema za vas!

TraSh it! srijeda u Historyu 7, Foto: Vedran Tolić

Pogledajte kako izgleda History u Tkalči srijedom

TraSh it! je najluđa studentska zabava preko tjedna

Bacite oko na fotogaleriju i otkrijte zašto je posjet Historyu u Tkalčićevoj ulici već ovu srijedu - obavezan!

Mali piknik na Vranicanijevoj – hrana

Mali piknik na Vranicanijevoj

Gastronomska oaza za ljetno osvježenje u Zagrebu

Predahnite na dekicama uz pogled na grad i osvježite se voćnim i povrtnim koktelima, domaćim vinima, sezonskim voćem i drugim delicijama.