LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dašak glamura

Nakon što je očarao West End i Broadway, mjuzikl „Evita“ stiže u Zagreb

S više od 40 godina iznimno uspješnog izvođenja na West Endu i Broadwayju, više od 20 nagrada i prijevoda mjuzikla na 14 jezika, „Evita“ je doista show koji se ne smije propustiti.

S više od 40 godina iznimno uspješnog izvođenja na West Endu i Broadwayju, više od 20 nagrada i prijevoda mjuzikla na 14 jezika, „Evita“ je doista show koji se ne smije propustiti.

Mjuzikl Evita, legendarni show autora Tima Ricea i Andrewa Lloyda Webbera, kombinira sve najbolje elemente kazališta, a u zagrebačku Arenu dolazi 28. veljače 2018. godine Ovo remek djelo osvojilo je mnoge nagrade za pjesme Don’t Cry For Me Argentina, You Must Love Me i Another Suitcase in Another Hall, a osvojio je i Tony nagradu za najbolji mjuzikl.

Nakon iznimno uspješnog mjuzikla Cats, mjuzikl Evita iz iste produkcijske kuće donosi spektakularan show koji će Zagrebu još jednom donijeti dašak glamura, vrhunske produkcije, plesa i pjesme.

FOTO: PR/Outbox

Dok su mnogi upoznati s hollywoodskim blockbusterom iz 1996. godine s Madonnom u glavnoj ulozi, puno bolja verzija u mjuziklu je vjerojatno najbolji opis života Maríe Eve Duarte de Perón. Evita je bila druga supruga argentinskog predsjednika Juana Perona te je kao prva dama djelovala šest godina, do 1952. U javnosti od milja zvana Evita, bila je pravi predstavnik naroda i borac za ženska prava u svojoj zemlji. Za vrijeme svog kratkog životnog vijeka, ostavila je neizbrisiv trag na obespravljene žene i socijalno ugrožene sugrađane, vodila je prvu žensku političku stranku u Argentini te je odradila ogromnu količinu humanitarnog rada u svojoj zemlji.  

Turneja 2017/2018 pod produkcijskom je kućom Broadway Entertainment Group, a glavni je redatelj mjuzikla Bill Kenwright, poznat po mnogim mjuziklima, glumi te činjenici da je trenutni predsjednik nogometnog kluba Everton. Glavnu ulogu u mjuziklu ima sjajna glumica Emma Hatton, poznata po brojnim mjuziklima poput We Will Rock You, Dreamboats and Petticoats i mnogim drugima.

Prodaja ulaznica za spektakl u Zagrebu počinje 4. listopada u 9 sati putem sistema Eventim. Cijene se kreću od 189 kuna do 499 kuna, uz poseban popust za prvih 300 ulaznica od 50 kuna po ulaznici.

FOTO: OUTBOX