LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zagreb Classic

Najveće Komedijine uspješnice na Tomislavcu

Ove se srijede u 21 sat morate naći na travi Tomislavca. Očekuju vas izvedbe solista, zbora i orkestra kazališta s Kaptola.

Ove se srijede u 21 sat morate naći na travi Tomislavca. Očekuju vas izvedbe solista, zbora i orkestra kazališta s Kaptola.

Zagrebačko gradsko kazalište Komedija za svoj 65. rođendan svim Zagrepčanima i brojnim gostima daruje sasvim poseban dar u sklopu prvoga open air festivala orkestara  Zagreb Classic.

Ove srijede 6. srpnja u 21 sat ne propustite koncert Komedijinih 65  Sa zvijezdama pod zvijezdama. Na travi Tomislavca uživajte u najljepšim glazbenim brojevima iz najvećih Komedijinih uspješnica.

Solistima, zborom i orkestrom popularnoga kazališta s Kaptola ravnat će Krešimir Batinić i Dinko Appelt. U izvedbama hitova iz slavnih opereta i mjuzikala nastupit će poznate Komedijine zvijezde: Sandra Bagarić, Đani Stipaničev, Vlatka Burić, Dražen Bratulić, Danijela Pintarić, Renata Sabljak, Nina Kaić Madić i Ervin Baučić.

 Željeli bismo razvedriti tople srpanjske noći, razgaliti srca naših Zagrepčana i brojnih gostiju.  poručuju iz Komedije i najavljuju večer punu veselja, strasti, uzbuđenja i ushita.

Foto: Novković

Kneginja čardaša mađarskoga kralja operete Emmericha Kálmána te megauspješni mjuzikli Mammamia! ABBA-e i Jalta, Jalta dvojca Grgić-Kabiljo više su nego dovoljna najava da će u srijedu biti veselo i uzbudljivo. K tome dodajemo ekskluzivni izbor brojeva iz novoga mjuzikla Byron skladatelja Darka Domitrovića na libreto Mire Gavrana u aranžmanima Ante Gele koji će premijeru doživjeti prvom polovicom 2017. godine

Voditelji programa su Mila Elegović, Igor Mešin i Vid Balog.

FOTO: NOVKOVIĆ