LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kazalište Ulysses

Najavljena premijera predstave „Tko se boji Virgnije Woolf”; Rade Šerbedžija ne skriva zadovoljstvo ulogom

Na Tvrđavu Minor stiže duboka i ozbiljna drama s elementima koji će zabaviti publiku, tvrdi Rade Šerbedžija, koji iskazuje i veliko zadovoljstvo što igra u predstavi „Tko se boji Virgnije Woolf”.

Na Tvrđavu Minor stiže duboka i ozbiljna drama s elementima koji će zabaviti publiku, tvrdi Rade Šerbedžija, koji iskazuje i veliko zadovoljstvo što igra u predstavi „Tko se boji Virgnije Woolf”.

Premijera predstave Tko se boji Virginije Woolf centralni je događaj 19. sezone Kazališta Ulysses, a na konferenciji za medije održanoj na Velikom Brijunu 19. srpnja redateljica Lenka Udovički najavila ju je za 29. srpnja. Na Tvrđavi Minor na Malom Brijunu izvest će se sedam puta, a riječ je o dijelu izuzetno bogate sezone koja će trajati sve do kraja kolovoza. 

– Bilo je pravo uživanje raditi s glumcima jer svatko je donio nešto svoje u ovu predstavu. – rekla je Lenka Udovički.

U predstavi nastupaju Rade Šerbedžija, Katarina Bistrović Darvaš, Milan Marić, Ljubomir Bulajić, Martin Grđan, Romina Tonković i Nika Ivančić, a dramaturg je Željka Udovičić Pleština. Kostimografiju potpisuje Bjanka Adžić Ursulov, scenografiju Stefano Katunar, glazbu Nigel Osborne i Davor Rocco, koreograf je Matija Ferlin, a oblikovatelj svjetla Andrej Hajdinjak.

Veliko zadovoljstvo što igra u predstavi iskazao je Rade Šerbedžija, kojeg će gledatelji moći ovo ljeto na Brijunima vidjeti u tri naslovne uloge. Istaknuo je da se radi o dubokoj i ozbiljnoj drami koja ima i elemente koji će zabaviti publiku, dok je cijela ekipa koja sudjeluje u ovom zahtjevnom projektu iskazala zadovoljstvo atmosferom i pripremama uoči brijunske premijere.

Na konferenciji za medije govorio je i ravnatelj Kazališta Ulysses Duško Ljuština, naglasivši dobru suradnju s Nacionalnim parkom Brijuni, Istarskom županijom i gradovima Umagom i Pulom.

– Otvorili smo i novu stranicu u suradnji s Ministarstvom kulture i budućnost ovog kazališta nije upitna.

FOTO: PIXABAY