LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
22 Jump Street, Hobbit, Igre gladi...

NAJAVE FILMOVA: Novi traileri i filmovi koje uskoro gledamo

Ako ste filmofil, razveselit ćete se ovim novim najavama filmova, kao i kino hitovima koji uskoro dolaze u naše susjedstvo.

Ako ste filmofil, razveselit ćete se ovim novim najavama filmova, kao i kino hitovima koji uskoro dolaze u naše susjedstvo.

Ako ste filmofil, razveselit ćete se ovim novim najavama filmova, kao i kino hitovima koji uskoro dolaze u naše susjedstvo.

S obzirom na to da je završio Comic-con u San Diegu, filmaši su nam predstavili pregršt novih trailera.

Izdvojili smo samo neke za vas, a vi označite vrijeme u svojim kalendarima.

Počnimo!

Sin City: A Dame to Kill For

Nakon što je Sin City jedinica poharala kino dvorane i domove 2005. godine i postala jedno od kultnih remek-djela kinematografije, Frank Miller i Robert Rodriguez potrudili su se da oduševe obožavatelje drugim dijelom.

Uz već poznate glumce, imat ćemo priliku vidjeti i Evu Green i Josepha Gordona-Levitta.

Početak prikazivanja: 22.8.2014.

22 Jump Street

Dvije godine nakon prvog dijela Tatum i Hill navodno spremaju još smješniju komediju za gledatelje. Iako su prilikom različitih intervjua rekli da su i sami svjesni toga da nastavci humorističnih filmova ne prolaze tako dobro kao njihovi prvijenci, nadaju se da će publika shvatiti sprdnju u svemu tome.

Početak prikazivanja: 28.8.2014.

Horns

Daniel Radcliff ove je godine dosta zaposlen, što objašnjava činjenicu da je ovaj film pomaknut s 2013. na ovu godinu. Zapravo, ne znamo što da mislimo o ovom filmu iz samoga trailera, no čini se zanimljiv. Ekipa je dobar dio posla oko promocije već obavila postavljajući posvuda po internetu zločeste natpise. S obzirom na to da ovaj film potječe od Alexandrea Aja (Brda imaju oči), možda i neće biti toliko loše kao što se čini po radnji u traileru.

Početak prikazivanja: 31.10.2014.

Interstellar

Christopher Nolan ujedinio je Alright, Alright, Alright Matthewa McConaugheya i Anne Hathaway u novom sci-fi projektu koji se igra s tematikom putovanja kroz vrijeme. Nolan je navodno dosta vremena proveo proučavajući nebo kako bi se sve podudaralo s navodima u filmu.

Početak prikazivanja: 6.11.2014.

Hunger Games: Mockingjay - Part 1

Malo nam je već dosadilo da se jedna knjiga uspijeva pretvoriti u više nastavaka, no eto. To se dogodilo i s Igrama gladi. Priznajmo si odmah da imamo strpljenja za ovaj film zbog dražesne Jennifer Lawrence, a žene i zbog Josha Hutchersona. Čini se da se Katniss priprema povesti vojsku na autoritet.

Početak prikazivanja: 21.11.2014.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Najiščekivaniji film godine kod tolkienovaca i šire. Peter Jackson trailer je objavio nedavno i to preko Facebooka, jednostavnom rečenicom:''I think one or two of you asked to see this?''. Elegantan kao i uvijek Jackson nas je iznenadio umetanjem Pippinove pjesme što je sjelo jednako dobro kao i Sheeranova pjesma za prošli nastavak.

Početak prikazivanja: 17.12.2014.

Fifty Shades of Grey

Jednako kao što je poharao sve književne top ljestice u svijetu, Fifty (ne mislimo na 50 Centa, jasno) je u sat vremena poharao i sav internetski prostor. Iako su se mnogi nadali da će ulogu famoznog Greya zauzeti zgođušni Alexander Skarsgård, što bi film učinilo podnošljivijim, to se nije dogodilo. Trailer je digao prašinu, a pogotovo prema onima koji tvrde da je film seksistički. Oh, well.

Početak prikazivanja: 14.2.2015. (svejedno vas molimo da svoje bolje polovice ne vodite na premijeru...)

Mad Max: Fury Road

Nema Gibsona, ali ima Toma Hardyja i Charlize Theron. Dobro, ne vjerujemo da ćete uspjeti pretjerano sliniti na Theron jer je proćelava, ali ćete sigurno moći otjerati žene u kino. Trailer nam je pružio holivudsku teatralnost, hoće li nas privući kasnije?

Početak prikazivanja: 15.5.2015.

FOTO: COLUMBIA PICTURES