LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Bogat noćni program predstava u 38 gradova

Najava pete Europske noći kazališta

Na ovogodišnjoj Noći kazališta sudjelovat će čak sedam gradova više nego prošle godine. To uključuje čak 94 kulturne institucije sa 133 predstave i 60-ak popratnih programa.

Na ovogodišnjoj Noći kazališta sudjelovat će čak sedam gradova više nego prošle godine. To uključuje čak 94 kulturne institucije sa 133 predstave i 60-ak popratnih programa.

Peta Europska noć kazališta u Hrvatskoj održat će se u subotu, 16. studenoga 2013. godine Projekt Europske noći kazališta započeo je 2009. godine Za razliku od prošle godine, čak su tri nove europske zemlje odlučile sudjelovati u ovom projektu - Češka, Bugarska i Belgija. Što se tiče hrvatskoga tla, ove godine će sudjelovati čak sedam gradova više nego prošle godine To uključuje čak 94 kulturne institucije sa 133 predstave i 60-ak popratnih programa.

Na službenoj stranici Noći kazališta objavljene su zanimljive statistike. Otoci Šolta i Hvar prvi put se pridružuju ovome projektu, kao i Đakovo, Našice, Umag, Popovača, Buševac i Belišće. Dječje kazalište Dubrava imat će čak osam predstava na dvije lokacije, a Sinj, Jastebarsko, Beli Manastir i Dubrava svoj će program obogatiti gostovanjima iz inozemstva. 

Ulaz na većinu predstava je besplatan ili iznosi simboličnih 10 - 40 kuna. Savjetujemo vam da ulaznice pokušate rezervirati ranije kako ne biste ostali bez mjesta. 

Preporučamo da iskoristite prigodu i besplatno sudjelujete u obilasku zgrade Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu od 15 do 17 sati. Vip Club se potrudio da osigura After party za sudionike Noći kazališta uz besplatan upad i svirku belgijskog benda. 

Zavirite u program na službenim stranicama Noći kazališta i pronađite nešto za sebe. Također, pozivamo vas da napišete recenzije za odgledane predstave i pošaljete nam u redakciju!

FOTO: WWW.NOC-KAZALISTA.COM