LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

Nagrađujemo vas ulaznicama za najbolju prošlogodišnju Gavellinu predstavu – „Sjećanje šume”

„Sjećanje šume” prošlogodišnja je najbolja Gavellina predstava za koju u nagradnom natječaju dijelimo 2x2 ulaznice.

„Sjećanje šume” prošlogodišnja je najbolja Gavellina predstava za koju u nagradnom natječaju dijelimo 2x2 ulaznice.

U tijeku je Gavella i Europlakat Fair – kazališni festival u Frankopanskoj koji se već tradicionalno održava u lipnju, a za čijeg se trajanja prikazuju svi naslovi koji se nalaze na Gavellinu repertoaru. Jedan je od njih i predstava Sjećanje šume, čija je izvedba zakazana za utorak, 18. lipnja, u 20:00, a za koju dijelimo ulaznice. 

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je na objavu ovoga članka na Facebook stranici portala Studentski.hr ostaviti komentar s točnim odgovorom na pitanje: Tko je režirao Gavellinu predstavu Sjećanje šume? Dva sudionika nagradit će se dvjema ulaznicama. Natječaj je otvoren do 17. lipnja u 21:00.

Sjećanje šume, podsjetimo, predstava je koja je premijerno prikazana u siječnju 2018. godine, a koju je žiri portala Studentski.hr proglasio najboljom predstavom u prošloj sezoni na spomenutom festivalu, uz obrazloženje:

– Zato što laska kolektivnom sjećanju, a zatim mu prikazuje njegovu surovu stvarnost – detaljnim prikazom prošlih vremena vraća se na sadašnjost i opominje gledatelja. Složenost scenskog izraza iznesena je s lakoćom uz glazbu i ples šume koji su se stopili s pričom. Gledatelje u jednom trenutku nasmijava, dok u drugom rastužuje – oba puta do suza.

FOTO: GAVELLA