Kazališna izvedba

Nagrađivana studentska predstava „Priča o Rašidu” u &TD-u; ulaz besplatan

Predstava "Priča o Rašidu"

Predstava koja je na 23. FZKA-u nagrađena kao najbolja predstava Festivala prikazat će se u &TD-u. Ulaz je na ovo 45-minutno kazališno ostvarenje besplatan.

Nagrađivana predstava Studentskog kazališnog studija SC-a Priča o Rašidu autorice Dijane Lukić, u režiji Denisa Patafte, prikazat će se 11. lipnja s početkom u 20:00 u Polukružnoj dvorani &TD-a. Ulaz je besplatan. 

Predstava je na 23. FZKA-u dobila Dasku koja život znači za najbolju predstavu festivala. Također, na 59. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera u Vodicama bila je nominirana za najbolju predstavu Festivala, a autorica Dijana Lukić dobila je nagradu za najbolji tekst.

Izvedba traje 45 minuta. Igraju: Sara Zlojić, Mirna Zaimović, Lara Gotal, Ana Habdelić i Lara Brezovec. 

Studentski kazališni studio kontinuirano djeluje pri SC-u u Zagrebu od 1994. Organizira tečajeve glume za studente i druge zainteresirane. S polaznicima koji su prošli tečaj glume radom na predstavi istražuje različite kazališne tehnike i pristupe. Do sada je SKS-om prošlo više od 750 polaznika/članova, od kojih su brojni nastavili svoj umjetnički rad kao profesionalni dramski umjetnici.

Komentari na članak

Vezani članci

Eichmann u Jeruzalemu

Novo na kazališnim daskama

„Eichmann u Jeruzalemu” okrutno nas podsjeća na ono što želimo zaboraviti

„Eichmann u Jeruzalemu” važna je predstava. Uspješno donosi činjenično utemeljen prikaz najveće tragedije koja je zadesila čovječanstvo, a upozorenje koje nam daje – da nijedno društvo nije imuno na zlo, gotovo neprimjetno svakome će se uvući ispod kože.

 Arheološki muzej Zagreb – zgrada

Obljetnica rođenja Josipa Brunšmida

Besplatan ulaz u Arheološki muzej u Zagrebu

Arheološki muzej u Zagrebu obilježava obljetnicu rođenja Josipa Brunšmida te tim povodom omogućuje posjetiteljima da besplatno razgledaju muzejske zbirke i izložbe.

https://www.flickr.com/photos/brankocovic/8329701391/in/photolist-dG4U2e-viZF9i-3XNzEL-nXcBAu-WgnAQc-ncyKHt-pK8Rfm-naxYA2-nay8sm-naz6VL-nawmgR-nawhHt-eRFgRx-nawi1c-naAg98-oeGaec-ncBfrW-nazBWU-nczJ3a-26fb3A7-miTGei-7zJifa-naz8qz-nczcmk-4XLmMm-nazu8s-4XRg2P-5fcu7V-ncz9sX-8feZfL-nawyH9-ncyWQP-ncBsbs-ncDrDS-W1w4uA-ncz1v4-LJtGQr-oepjBR-nawRBQ-268GAFZ-cgJhHQ-7zpi7W-naAjYx-naySXX-cNssN9-oepjjM-5MQuV6-fgEfBv-naAiKw-nYyk5P

Što su naši gradovi pripremili za Silvestrovo?

Doček nove godine na hrvatskim ulicama uz najveća imena hrvatske glazbene scene

Najluđa noć u godini opasno se približava, a vi još ne znate gdje ćete ju provesti? U nastavku donosimo što vas očekuje na ulicama Zagreba, Splita, Rijeke i ostalih hrvatskih gradova.

Ilica Q'ART: gastro-blogeri

Besplatan program u središtu grada

Ilica Q'Art donosi jazz koncerte, second hand modnu reviju, gastro-blogere i atraktivne programe

Britanski trg postat će velika pozornica na kojoj će uz DJ-e svoje pozicije zauzeti i gastro-blogeri te pripremati kreativne mirisno-okusne delicije. Park Akademije likovnih umjetnosti ugostit će jazz-glazbenike, a posjetitelje očekuju i druge besplatne atraktivne aktivnosti.

ReciklirAJMO

ReciklirAJMO

Besplatna radionica reciklaže odjeće i ukrasa u Info zoni

Radionica reciklaže odjeće održat će se u srijedu 24. veljače, u Info zoni. Formirat će se jutarnja i večernja grupa.