LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filmsko natjecanje kratkog filma i animacije

Možeš li to napraviti u 90 sekundi?

DepicT! poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u natječaju kratkog filma i animacije "Can You Do It In 90 Seconds?". Prijave su otvorene do 6. srpnja 2015.

DepicT! poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u natječaju kratkog filma i animacije "Can You Do It In 90 Seconds?". Prijave su otvorene do 6. srpnja 2015.

DepicT! internacionalno natjecanje u kategoriji kratkog filma poziva sve kreativce i filmaše širom svijeta da se prijave na natječaj „Can You Do It In 90 Seconds?“ te u minuti i pol pokažu što sve mogu.

"Can You Do It In 90 Seconds?" natjecanje otvoreno je za sve vrste, odnosno žanrove filmova, a nije bitno ni radi li se o visokobudžetnom ili niskobudžetnom filmu. Organizatori poručuju kako im je jedino bitno da vide odličan film koji traje 90 sekundi ili manje. Film mora biti završen nakon rujna 2014., a ukoliko film nije snimljen na engleskom, potrebno je napraviti engleski prijevod, odnosno titlove koji će pratiti film.

DepicT! natjecanje održava se od 1998. godine, a dio je Brief Encountersa – vodećeg britanskog festivala kratkog filma i animacije. Već 17 godina ovaj događaj postavlja izazov filmašima iz svih dijelova svijeta da u 90 sekundi ili manje pokažu remek-djela sedme umjetnosti. Osim prilike za predstavljanje svoga rada, ovo natjecanje svim mladim autorima pruža priliku za vlastitu promociju i širenje mreže kontakata s ljudima iz filmske industrije.

Rok za prijavu na natječaj je 6. srpnja 2015., a pobjednik osvaja novčanu nagradu u iznosu od 1500 funti i ostale nagrade u iznosu od 1000 funti, što sve zajedno čini nagradni fond od 2500 funti. Više o natjecanju možete doznati ovdje. U video prilogu pogledajte prošlogodišnji pobjednički film.

FOTO: DEPICT!