Otvoren natječaj

Mladi umjetnici mogu prijaviti svoje projekte na peti Sound Art Inkubator

Zvuk

Otvoren je natječaj za 5. Sound Art Inkubator čiji je glavni cilj pružiti punu produkcijsku i prezentacijsku podršku mladim umjetnicima u realizaciji njihovih projekata koji se temelje na zvuku kao umjetničkom mediju.

Sound Art Inkubator produkcijska je platforma Galerije Močvara posvećena realizaciji novih umjetničkih radova koji se bave zvukom. Primarno je Inkubator namijenjen mladim i neafirmiranim autorima, naročito studentima domaćih likovnih i umjetničkih akademija. Osnovni je cilj Inkubatora pružiti punu produkcijsku i prezentacijsku podršku mladim umjetnicima u realizaciji njihovih projekata koji se temelje na zvuku kao umjetničkom mediju.

Natječaj za peti po redu Sound Art Inkubator otvoren je do 15. veljače 2017. godine  Novoproducirani radovi predstavit će se publici u sklopu programa Galerije Močvara u lipnju 2017. godine u prostoru Pogona Jedinstvo.

Prijava na natječaj treba sadržavati: ime i prezime autora / svih sudionika projekta i eventualno mentora, naziv rada, biografije autora, kontakt (broj mobilnog telefona, e-mail, www i adresu), opis projekta (do 1 kartice teksta), skice i dokumentaciju: fotografije, snimke na CD-u ili DVD-u ili link na rad te pregled produkcijskih troškova za realizaciju rada.

Prijave se primaju na e-mail adresu: galerija@mochvara.hr, putem online prijavnice ili na poštansku adresu Kontejnera – Vrbik III 8, 10 000 Zagreb. Dodatne informacije potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište u Zadru

Sveučilište u Zadru

Zadar traži svog studentskog pravobranitelja/icu

Objavljen je natječaj za studentskog pravobranitelja/icu u Zadru. Kandidature se zaprimaju do 16. ožujka.

Regional Case Study

START UP udruga poziva studente i mlade

Objavljen natječaj za „Regional Case Study”

Prijavi se na natječaj, riješi poslovni slučaj, stekni novo iskustvo, a uz malo sreće i zaradi nešto!

Meuz, naslovna

Model European Union Zagreb 2017.

Postanite zastupnik, ministar ili novinar u simulaciji rada europskih institucija

Sudionici će poboljšati svoje govorničke vještine, znanje engleskog jezika, znanje o Europskoj uniji te će ujedno imati priliku biti dio strukturiranih dijaloga gdje će razgovarati s brojnim stručnjacima.

Toni Milun

Radionica financijske pismenosti

Simpatični matematičar Toni Milun o upravljanju osobnim financijama

Toni Milun će u Info zoni održati radionice posvećene financijskoj pismenosti. Potvrdite svoj dolazak što prije!

Grad Split

Edukacija u Splitu

Trodnevna radionica produkcije u Kino Klubu za sve zainteresirane

Do 5. lipnja zaprimaju se prijave za trodnevnu edukaciju produkcije s fokusom na nezavisni film. Broj polaznika ograničen je na 12.