Otvoren natječaj

Mladi umjetnici mogu prijaviti svoje projekte na peti Sound Art Inkubator

Zvuk

Otvoren je natječaj za 5. Sound Art Inkubator čiji je glavni cilj pružiti punu produkcijsku i prezentacijsku podršku mladim umjetnicima u realizaciji njihovih projekata koji se temelje na zvuku kao umjetničkom mediju.

Sound Art Inkubator produkcijska je platforma Galerije Močvara posvećena realizaciji novih umjetničkih radova koji se bave zvukom. Primarno je Inkubator namijenjen mladim i neafirmiranim autorima, naročito studentima domaćih likovnih i umjetničkih akademija. Osnovni je cilj Inkubatora pružiti punu produkcijsku i prezentacijsku podršku mladim umjetnicima u realizaciji njihovih projekata koji se temelje na zvuku kao umjetničkom mediju.

Natječaj za peti po redu Sound Art Inkubator otvoren je do 15. veljače 2017. godine  Novoproducirani radovi predstavit će se publici u sklopu programa Galerije Močvara u lipnju 2017. godine u prostoru Pogona Jedinstvo.

Prijava na natječaj treba sadržavati: ime i prezime autora / svih sudionika projekta i eventualno mentora, naziv rada, biografije autora, kontakt (broj mobilnog telefona, e-mail, www i adresu), opis projekta (do 1 kartice teksta), skice i dokumentaciju: fotografije, snimke na CD-u ili DVD-u ili link na rad te pregled produkcijskih troškova za realizaciju rada.

Prijave se primaju na e-mail adresu: galerija@mochvara.hr, putem online prijavnice ili na poštansku adresu Kontejnera – Vrbik III 8, 10 000 Zagreb. Dodatne informacije potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Ispunjavanje obrazaca

Program studentske stručne prakse

Otvorene prijave za "Generalnu probu"

Ovogodišnja stručna praksa trajat će od 15. lipnja do 15. rujna 2016, odnosno tijekom tri ljetna mjeseca, po 40 sati tjedno, a studentima će biti isplaćena i naknada od 1600 kuna.

Radio Student

Zabava u Močvari

Radio Student priprema rođendanski tulum, slavi i uspješnu „crowdfunding” kampanju

Svoju će globalnu punoljetnost i uspjehe kampanje „Nek´se daleko čuje” Radio Student proslaviti zabavom koja sve slušatelje očekuje u klubu Močvara.

Pixabay

Regionalno esport natjecanje

Battle4Split: U tijeku prijave za humanitarno FIFA 18 natjecanje

Zahvaljujući Splitsko-dalmatinskoj županiji koja je prepoznala esport kao moderni sportsko-zabavni sadržaj te želi pridonijeti razvoju takvog sadržaja u lokalnoj zajednici, održat će se i humanitarno FIFA 18 natjecanje ICT4KIDS. Lokalne tvrtke borit će se s ciljem prikupljanja sredstava za socijalno ugroženu djecu.

WP

Prijave u tijeku

Washington Post nudi plaćeno stažiranje studentima novinarstva

Studenti će primati novčanu naknadu čiji iznos još uvijek nije poznat, ali valja napomenuti kako je ljetos iznosila 750 dolara tjedno (oko 5 000 kuna).

HAZU

Natječaj Zaklade HAZU-a 2017.

HAZU nagrađuje studente, gimnazijalce, mlade izdavače i književnike

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti pripremila je više od milijun i petsto tisuća kuna sredstava kojima će potpomoći najbolje mlade izdavače, književnike, studente i gimnazijalce u 2017. godini. Natječaj je otvoren do 15. veljače.