Otvoren natječaj

Mladi umjetnici mogu prijaviti svoje projekte na peti Sound Art Inkubator

Zvuk

Otvoren je natječaj za 5. Sound Art Inkubator čiji je glavni cilj pružiti punu produkcijsku i prezentacijsku podršku mladim umjetnicima u realizaciji njihovih projekata koji se temelje na zvuku kao umjetničkom mediju.

Sound Art Inkubator produkcijska je platforma Galerije Močvara posvećena realizaciji novih umjetničkih radova koji se bave zvukom. Primarno je Inkubator namijenjen mladim i neafirmiranim autorima, naročito studentima domaćih likovnih i umjetničkih akademija. Osnovni je cilj Inkubatora pružiti punu produkcijsku i prezentacijsku podršku mladim umjetnicima u realizaciji njihovih projekata koji se temelje na zvuku kao umjetničkom mediju.

Natječaj za peti po redu Sound Art Inkubator otvoren je do 15. veljače 2017. godine  Novoproducirani radovi predstavit će se publici u sklopu programa Galerije Močvara u lipnju 2017. godine u prostoru Pogona Jedinstvo.

Prijava na natječaj treba sadržavati: ime i prezime autora / svih sudionika projekta i eventualno mentora, naziv rada, biografije autora, kontakt (broj mobilnog telefona, e-mail, www i adresu), opis projekta (do 1 kartice teksta), skice i dokumentaciju: fotografije, snimke na CD-u ili DVD-u ili link na rad te pregled produkcijskih troškova za realizaciju rada.

Prijave se primaju na e-mail adresu: galerija@mochvara.hr, putem online prijavnice ili na poštansku adresu Kontejnera – Vrbik III 8, 10 000 Zagreb. Dodatne informacije potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Lokalni odbor AIESEC Osijek

Regrutacija!

AIESEC Osijek prima nove studente!

Želiš li upoznati nekoga iz Hong Konga, Meksika, Brazila, Indije ili poboljšati svoje govorne vještine na engleskom jeziku?

Kape u zraku

Iskustvo zlata vrijedi

Večernji i Poslovni dnevnik olakšavaju zapošljavanje studentima s invaliditetom

– Do sada je kroz projekt  omogućena radna praksa za ukupno više od 60 studenata s invalidnošću te studenata slabijega materijalnog statusa. Ponosno ističemo da je nekoliko studenata nakon odrađene prakse dobilo i stalan posao u istoj tvrtki – tvrde inicijatori projekta.

Naslovna

Hrvatski sabor

Donesite zakone kao zastupnici u Simuliranom parlamentu

Iako ste još uvijek studenti, to ne znači da ne možete doći do saborskih klupa i okušati se u ulozi zastupnika. Europska udruga studenata prava Zagreb (ELSA Zagreb) organizira projekt pod nazivom Simulirani parlament koji već godinama okuplja više od 100 mladih ljudi. 

london

Financijska podrška

Dodjela stipendija za znanstveno istraživanje na britanskim sveučilištima

Za stipendiju na britanskim sveučilištima prijave se zaprimaju do 1. ožujka 2018. godine. Pravo na prijavu imaju oni kandidati koji do 1. listopada 2018. neće navršiti 30 godina, a prednost oni koji dosad nisu provodili znanstveno istraživanje u inozemstvu.

Stipendije

Babson College

Studirajte na prestižnom sveučilištu poduzetništva u Americi

Kronospan zaklada iz Rumunjske omogućuje četverogodišnje studiranje preddiplomskog studija u Americi. Rok za prijavu je 12. rujna.