Otvoren natječaj

Mladi umjetnici mogu prijaviti svoje projekte na peti Sound Art Inkubator

Zvuk

Otvoren je natječaj za 5. Sound Art Inkubator čiji je glavni cilj pružiti punu produkcijsku i prezentacijsku podršku mladim umjetnicima u realizaciji njihovih projekata koji se temelje na zvuku kao umjetničkom mediju.

Sound Art Inkubator produkcijska je platforma Galerije Močvara posvećena realizaciji novih umjetničkih radova koji se bave zvukom. Primarno je Inkubator namijenjen mladim i neafirmiranim autorima, naročito studentima domaćih likovnih i umjetničkih akademija. Osnovni je cilj Inkubatora pružiti punu produkcijsku i prezentacijsku podršku mladim umjetnicima u realizaciji njihovih projekata koji se temelje na zvuku kao umjetničkom mediju.

Natječaj za peti po redu Sound Art Inkubator otvoren je do 15. veljače 2017. godine  Novoproducirani radovi predstavit će se publici u sklopu programa Galerije Močvara u lipnju 2017. godine u prostoru Pogona Jedinstvo.

Prijava na natječaj treba sadržavati: ime i prezime autora / svih sudionika projekta i eventualno mentora, naziv rada, biografije autora, kontakt (broj mobilnog telefona, e-mail, www i adresu), opis projekta (do 1 kartice teksta), skice i dokumentaciju: fotografije, snimke na CD-u ili DVD-u ili link na rad te pregled produkcijskih troškova za realizaciju rada.

Prijave se primaju na e-mail adresu: galerija@mochvara.hr, putem online prijavnice ili na poštansku adresu Kontejnera – Vrbik III 8, 10 000 Zagreb. Dodatne informacije potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Okrugli stol: Vegetarijanstvo 2015

Klub mladih KLOOZ

Okrugli stol: vegetarijanstvo

Doznajte sve što vas zanima o vegetarijanstvu uz degustaciju vegetarijanskih delicija!

https://pixabay.com/en/adult-blur-book-business-color-1850177/

Međunarodni književno-likovni natječaj „Učka mi se“

Radovi nadahnuti ljepotama Učke donose vrijedne nagrade

Otvoren je natječaj udruge Tinta 910 za kratku prozu, poeziju, fotografiju, ilustraciju i sliku inspiriranu Učkom.

Osmijeh

Okupljanje u kinu Tuškanac

PerspektivA – drugačija konferencija mladih psihologa

Vođena mišlju da znanost, stručnost, jačanje struke i suradnja unutar struke nikako ne smiju ovisiti o financijskoj situaciji onih koji je čine, održat će se potpuno drugačija konferencija psihologa. Ako ste jedan od onih koji teže za promjenama, prijavite se za sudjelovanje.

nagradni natječaj

Nagradni natječaj „Pametno sa svojim novcem“

Otvorena posljednja prilika za financijsku edukaciju i novi iPhone 6s SpaceGray

Zašto se trebaš prijaviti na završni krug nagradnog natječaja „Pametno sa svojim novcem“, otkriva dobitnik prethodnog kruga.

ICEB 2015

ICEB 2015

Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu održava se Druga međunarodna konferencija o evoluciji i ponašanju

Putem ICEB konferencije želi se promicati interdisciplinaran i komparativan pristup proučavanju ponašanja s naglaskom na evolucijskim perspektivama.