LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival mladih glazbenika

Mladi glazbenici svih glazbenih stilova mogu se prijaviti na Imagine Croatia

U tijeku su prijave za 10. izdanje Hrvatskog Imagine Festivala. Ulazak u finale jednoj od grupa omogućit će natjecanje na međunarodnoj razini.

U tijeku su prijave za 10. izdanje Hrvatskog Imagine Festivala. Ulazak u finale jednoj od grupa omogućit će natjecanje na međunarodnoj razini.

Imagine Croatia festival je mladih glazbenika u dobi od 13 do 21 godine, pojedinaca i grupa do najviše osam glazbenika. Otvoren je mladim izvođačima bez obzira na vrstu glazbe koju izvode. Dakle, riječ je o natjecanjima živih izvedbi svih glazbenih stilova. Bliži se 10. izdanje Hrvatskog Imagine Festivala. Regionalna predselekcija za Zagreb i Zagrebačku županiju održat će se u nedjelju, 13. studenog 2016. u Klubu hrvatskih glazbenika SAX, Palmotićeva 22/2, Zagreb.

Rok za prijavu je 6. studenog 2016. Dvije odabrane grupe na predselekciji predstavljat će Zagreb i Zagrebačku županiju na finalnom koncertu koji će se održati u subotu i nedjelju 10. i 11. prosinca 2016. u 18 sati na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića. Splitsko-dalmatinska te Varaždinska i Međimurska predselekcija očekuju se također u studenom.

Za nastup u finalu Imagine Festivala u Zagrebu trebate se prijaviti i proći predselekciju za vašu županiju. Informacije o načinu prijavljivanja možete pronaći na poveznici. Ako se u vašoj županiji ne organizira predselekcija, prijavite se direktno na natječaj za finalni koncert do 6. studenoga 2016. pa će o vašem sudjelovanju na finalu odlučiti ocjenjivački sud o čijoj ćete odluci dobiti odgovor nakon zadnje predselekcije u Zagrebu.

Ulazak u finale jednoj od grupa omogućit će nastup i natjecanje na međunarodnom festivalu Imagine 2017. u Švedskoj ili Francuskoj te na nacionalnom festivalu u jednoj od zemalja organizatora festivala. Ostale nagrade gostovanja su na festivalima Imagine Sweden u Švedskoj, Imagine France u Francuskoj i još niz vrijednih nagrada koje će organizatori objaviti neposredno prije finala.

Više informacija potražite na Facebook stranici.

FOTO: IMAGINE CROATIA