„Stripaški kružok”

Ljubitelji stripa ne žele propustiti ovaj događaj

"Stripaški kružok"

Novi „Stripaški kružok” održat će se u petak u Info zoni. Zaljubljenici u strip imaju priliku razgovarati s trenutno najaktivnijim spisateljem hrvatske strip kritike.

U petak 19. veljače, u Info zoni se održava novi Stripaški kružok. Zaljubljenici u strip imaju priliku razgovarati s Matkom Vladanovićem, trenutno najaktivnijim spisateljem hrvatske strip kritike.

U relativno kratkom vremenu, Matko je postigao ono što se na polju strip kritike u nas rijetko postiže. Napisao je i objavio poprilično velik broj recenzija, širokog raspona žanrovskih i nežanrovskih interesa. U izdanju Mentora objavio je i zbirku strip kritika- Izdevetane domaćice. Sudeći po ritmu objava, mogao bi se još dugo smatrati najaktivnijim spisateljem u suvremenoj hrvatskoj strip kritici.

Stripaški kružoci Ivana Svaguše doprinos su jačanju bogate, ali raspršene splitske strip scene. Održavaju se u Info zoni, kroz društvo zaljubljenika u ovu vrstu umjetnosti, razgovore o njoj i gostovanja zanimljivih aktera.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Predavanje o Crvenom jezeru u Info zoni

Ciklus predavanja "Moozgavci"

Milijuni Japanaca već znaju za revolucionarna otkrića o Crvenom jezeru

Mladi su znanstvenici, istraživači i zanesenjaci u Info zoni kroz ciklus predavanja "Moozgavci" predstavili područja interesa i istraživanja. Na predavanju 7. travnja je dano mnoštvo zanimljivih i korisnih informacija o genezi i morfologiji Crvenog jezera, jedinstvenog u svijetu.

Natječaj za fotografe

Natječaj za fotografe-volontere

Kreirajte foto sadržaj na portalu Info zona

Mladi od 18 do 30 godina imaju priliku za besplatnu edukaciju, stjecanje vrijednog iskustva, brojnih poznanstava i kontakata.

FOTO

Studenti kreativci – predstavljamo Sunčanu Brkulj

„Umjetnici moraju sami stvoriti identitet svojoj umjetnosti, Akademija je tu samo kao potpora“

Sunčana Brkulj studentica je prve godine Animiranog filma i novih medija. Ispričala nam je kada je počela njezina ljubav prema animaciji i kako se osjećala kada je saznala da iz svoje sobe može stvarati animirana čuda.

Test your English

Procjena razine znanja

Besplatno testirajte znanje engleskog jezika

STIP i Jezični centar Sintagma provode testiranje znanja engleskog jezika. Sudionici će dobiti službenu potvrdu kojom će dokazati razinu navedenu u životopisu.

Dokažite svoje znanje o glazbenim legendama

Peto kolo „Kvizanja"

Pokažite svoje znanje o glazbenim legendama

Otvorene su prijave za novo kolo kvizanja. Natječite se u znanju o glazbenim legendama 9. ožujka u Info zoni!