Ljeto u Opatiji

„Liburnia Film Festival“ u potrazi za volonterima koji žele učiti o filmu i dobro se zabaviti

Retro filmovi

Pomoć volontera potrebna je na infoštandu, pri organizaciji popratnih događanja, u uredu za goste, na filmskim radionicama, promotivnim aktivnostima, s opremom i puštanjem samih filmova. Prijave traju do 10. kolovoza 2018.

Ako ste ljubitelji filma, dobroga društva i morskoga ambijenta te vam je potreban samo jedan razlog za odlazak u Opatiju, zanimat će vas ponuda organizatora Liburnia Film Festivala. Tijekom održavanja festivala, od 20. do 24. kolovoza 2018, trebat će im pomoć volontera koji vole organizaciju, logistiku, tehniku, promociju i općenito festivale, kao i dobru glazbu te ugodno druženje.

Pomoć volontera potrebna je na infoštandu, pri organizaciji popratnih događanja, u uredu za goste, na filmskim radionicama, promotivnim aktivnostima, s opremom i puštanjem samih filmova. Zauzvrat, kako tvrde na svojoj stranici, nude:

  • priliku za učenje raznih znanja i vještina potrebnih pri organizaciji kulturnih manifestacija
  • priliku za upoznavanje autora filmova u programu i ostalih festivalskih gostiju
  • priliku za druženje i upoznavanje srodnih duša
  • odlične dokumentarce na prekrasnoj lokaciji Ljetne pozornice Opatija
  • super glazbeni program
  • kul stavku u CV-u
  • priliku za nezaboravno i kvalitetno obilježavanje kraja ljeta.

Sa svim upitima možete se porukom na adresu elektroničke pošte liburniafilmfestival@gmail.com obratiti koordinatorici volontera, a prijaviti se možete na poveznici. Prijave traju do 10. kolovoza 2018.

Članak je objavljen u sklopu projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće. Projekt provodi udruga Studentski informativni kutak, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Volonteri

Regrutacija volontera

"Rockaj" s Ri Rockom

Za predanost Ri Rock nudi učenje i zabavu volontiranjem, besplatnim „upadima“, edukacijama i savjetovanjima, preporukom za posao te svojom bezgraničnom zahvalnošću.

Casablanca

Na današnji dan

Premijerno prikazana „Casablanca”, svevremenska holivudska priča

Ljubavna drama o zbivanjima tijekom Drugog svjetskog rata premijerno je prikazana na današnji dan 1942. godine. Moralne dvojbe, intrigantan ljubavni trokut i snažne rečenice „Casablancu” su učinile svevremenskim filmom.

Festival arapskog filma

Najnovija filmska ostvarenja

Suzbijanje diskriminacije arapskom kinematografijom

Hrvatsko arapsko društvo prijateljstva predstavlja najnovija arapska filmska ostvarenja zagrebačkoj, riječkoj, varaždinskoj i splitskoj publici.

Rada Sesic

Filmska radionica

Korak do prvog koraka vašeg kreativnog dokumentarca

Prijave za radionicu „Prvi koraci vašeg budućeg kreativnog dokumentarca” produžene su do 6. kolovoza 2017. Održat će se od 25. do 28. kolovoza u Krapinskim Toplicama.

ZFF press

Predstavljanje programa

Društveno angažirani naslovi u fokusu 15. Zagreb Film Festivala

Petnaestu godinu zaredom Zagreb Film Festival posjetiteljima nudi žanrovski raznolik filmski program iz Hrvatske, ali i Europe i svijeta. Ove se godine Festival širi i izvan grada Zagreba, a posjetitelji mogu uživati i u filmovima i u nizu popratnih sadržaja.