Projekcije u Kinu Europa

Kraj svibnja u znaku turskog filma

Tjedan turskog filma

Svečano otvorenje šestog Tjedna turskog filma na rasporedu je 23. svibnja. Tada nas u Kinu Europa očekuje "Filozof iz štale".

Hrvatsko-turska udruga prijateljstva i Yunus Emre Institut predstavljaju šesti po redu Tjedan turskog filma koji će se održati od 23. do 28. svibnja 2017. godine Tijekom šest dana zagrebačka publika moći će uživati u 13 dugometražnih filmova.

Svečano otvorenje šestog po redu izdanja na rasporedu je u utorak, 23. svibnja u 19:00. Tada nas u Kinu Europa očekuje Filozof iz štale (2014.), redatelja Müfita Cana Saçıntıja.

Ni ove godine organizatori nisu zaboravili djecu. U subotu, 27. svibnja i nedjelju, 28. svibnja u 11 sati najmanji mogu uživati u dječjem filmu iznenađenja. Nakon projekcije svi zajedno zabavit će se na besplatnoj kreativnoj radionici te će moći izraditi zanimljive poklone s turskim motivima.

Ulaznice su potrebne samo za svečano otvorenje, a dijelit će se na blagajni Kina na dan otvorenja iza 14 sati. Za sve druge projekcije nisu potrebne. Svi filmovi bit će prikazani u originalnoj verziji s hrvatskim i engleskim titlovima, osim ako nije drugačije naznačeno. Više informacija o manifestaciji i rasporedu projekcija potražite na poveznici.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Istanbul 2

Putopisne pustolovine

Ovo jutro probudila sam se u... Turskoj!

More, planine, tradicija, suprotnosti, nedovoljno eksponirana prekrasna mjesta, kultura, povijest, mirisi u zraku... Dobrodošli u Tursku!

Youth in Action

Besplatni smještaj i hrana

Hrvatska udruga mladih traži mlade za projekt u Turskoj

Uz besplatni smještaj i hranu, te 170 eura za put, osim što ćete pomoći u podizanju svjesti o volonterskom doniranju organa, besplatno ćete i posjetiti Tursku!

Film

Prava prilika za ljubitelje filma

Pobjedom na kvizu do crvenog tepiha u Cannesu

Deset sretnika dobit će priliku otputovati na filmski festival u Cannesu. Sve što se treba napraviti jest riješiti kviz.

Plavi orkestar

Dom sportova

Koncert Plavog orkestra gotovo rasprodan

S novim singlom „Kad ti ljubav ime prozove” Plavi orkestar vraća se zagrebačkoj publici, koja ga, s tristotinjak preostalih ulaznica, očigledno željno očekuje.

Promocija časopisa o filmu

Info zona

Dođite na promociju časopisa o filmu

U novom broju magazina theFILMitself čitajte o jednom od najutjecajnijih filmskih analitičara današnjice, Davidu Bordwellu.