Premijera u Zagrebačkom kazalištu lutaka

Korumpirani Sobin kao političar obećaje dvostruke plaće i besplatnu travu

Predstava "Političar"

– Naš narod voli obećanja i zato sam siguran u svoju pobjedu na izborima! – kaže Slavko Sobin.

Bliže se izbori, a ove godine na njih izlazi Slavko Sobin, najkorumpiraniji i najkarizmatičniji kandidat kojeg je Hrvatska do sada vidjela. Urnebesna komedija Političar, u kojoj poznati glumac uskače u pet uloga, premijeru će imati 3. travnja u 20 sati u Zagrebačkom kazalištu lutaka. Apsolutno uvjeren u svoju pobjedu na izborima, glasačkoj mašineriji poručuje: Ja se kandidiram, a vi plaćate. Siguran sam da ćete dati glas za moj bolji život!

– Narod političare treba slušati, a za to im moramo nešto i obećati. A ja radnicima obećajem dvostruko veće plaće, bebama poticaje za pelene i gaće, penzićima besplatnu kavu, a mladima besplatnu travu. Pelješki most, ako treba, gradit ćemo do Afrike. Naš narod voli obećanja i zato sam siguran u svoju pobjedu na izborima! – kaže Slavko Sobin.

Autor je ove urnebesne komedije Ladislav Prežigalo, dok je Igor Weidlich u dramaturgiji i režiji. Iza predstave, koja namjerava obići cijelu Hrvatsku, stoji dobro poznata B GLAD Produkcija, koja je zemlju već digla na noge spektaklima Footloose, Crna kuća – mjuzikl u boji, Loptice i Pacijenti koji su čak osam puta napunili veliku dvoranu Lisinski.

Pred publikom će se naći jedan mračni kut restorana, jedna politička misija i pet urnebesnih likova – seljačina, mladi revolucionar, ginekolog koji želi zaštititi neke svoje mutne poslove, stari politički lisac koji mijenja stranke kao kapute i ambiciozna direktorica jedne banke. Svi oni žele vlast i svi oni žele zbrinuti sebe. A sve ih utjelovljuje jedan glumac – Slavko Sobin.

Komedija koja ogoljava hrvatske političare već je pretpremijerno odigrana u Crikvenici i na Krku, uz duge aplauze prepunih dvorana. Za svečanu zagrebačku premijernu izvedbu Političara u prodaji je samo ograničen broj ulaznica, a svoje mjesto u publici možete osigurati online i na svim prodajnim mjestima sustava Ulaznice.hr

Komentari na članak

Vezani članci

Glazba, klavir

Novi koraci u umjetnosti

Studenti zagrebačkih akademija zajedničkim snagama realiziraju projekt „Iz čudesnog dječakovog roga“

Prvi pokušaj da se glazba slavnog skladatelja i dirigenta smjesti na scenu okupio je Muzičku akademiju Sveučilišta u Zagrebu, Akademiju likovnih umjetnosti, Akademiju dramske umjetnosti i Sveučilište za umjetnost iz Berna, a premijera projekta održat će se 8. veljače u KD Blagoje Bersa.

Film "Tvornica ničega"

Projekcije u MM centru

Besplatno na premijere filmova nagrađenih u Cannesu i Locarnu

U narednim nas danima u MM centru očekuju hrvatske premijere filmova nagrađivanih svjetskim filmskim nagradama, i to potpuno besplatno.

Umjetnički projekt "Pogledajme"

Premijera umjetničkog projekta

Arterarijev „Pogledajme” razbija staklene stropove

Novi umjetnički projekt udruge Arterarij progovara o identitetu, društvenim odnosima temeljenima na percepciji identiteta te utjecaju kojeg uska percepcija identiteta uokvirena u predrasude ostavlja na društvene subjekte. Premijerno će se prikazati 18. siječnja.

https://www.facebook.com/kazaliste.komedija/photos/ms.c.eJxNkslxQDEIQzvKIMzaf2OZL2Kc6xshxIJsQ0hYukU0fvAHUqpEVBf4ALsgp6S2JEeBVdQAuQCnTXG0zgUhUtmtfYHKpzhy2wKgImsVA2KBYUxvDgjBUbwSJj2bA0JgfoE3TY~;8AU39PODyZqHpyQfokavoQxD6chD4trUmkLgg9QP~_9qHFWfqWqNPD3woxw~_EOp8qdoq~_HoliySRHcqW4wdf2mrVVoMLr1PwVNdzj4HOr0AzTNLTncqau~;4ajYFSIPPRCvhDm8X47Z~_gJJKmq7yCxof0zDqNi2apMD~;koIbKc1flBZPcC2~_0GKZBfZWXT~_I3aWid6bFDb72KTSOu~;w7pJzl1qF02OPDeFduvIX7nm56w~-~-.bps.a.1794160634213359/1794160854213337/?type=3&theater

Doriana Tomac

– Nije sve bilo loše. – Adolf Hitler

Genijalni um 20. stoljeća koji je uvelike unaprijedio čovječanstvo. Čovjek koji je pokrenuo mnogobrojne reforme i s kojim je Njemačka procvjetala u teritorijalnom i ekonomskom pogledu. Ma, Hitler je zakon!

Predstava "Smeće"

Premijera u KUM-u

Da su ljudi najgore smeće, naglašava istoimena crnohumorna drama

Ovog će se ponedjeljka u Kazalištu u Močvari izvesti crnohumorna drama koja progovara o onim tihim susjedima koji ne bi ni mrava zgazili, a onda iznenadno završe preko cijele stranice crne kronike dnevnih novina.