Dan otvorenih vrata udruga

Klub Zona sažima postignute rezultate raznolikog programa u jednu izložbu

Izložba u Klubu Zona

Čak 16 jednodnevnih, višednevnih i višemjesečnih radionica i tečajeva samo su dio bogatog i raznolikog programa Kluba Zona u aktualnoj sezoni. Dio radova izložit će se za vrijeme „Dana otvorenih vrata udruga".

Otvaranje izložbe radova s radionica u Klubu Zona bit će se ove srijede, 24. svibnja u 20 sati. Predstavit će se dio radova realiziranih na drabble radionici, radionici reciklaže papira, graffiti – sa street art radionice, radovi nastali na radionici keramike, radionici pletenja te radionici reciklaže odjeće.

Čak 16 jednodnevnih, višednevnih i višemjesečnih radionica i tečajeva samo su dio bogatog i raznolikog programa Kluba u aktualnoj sezoni. Uz izložbe, druženja i predavanja do sredine lipnja u više od 300 termina realizirat će se oko 690 sati besplatnog programa za mlade. Ideja izložbe je predstaviti rezultate postignute protekle sezone, ali i pokazati što su polaznice i polaznici učili te tako motivirati i druge da se prijavljuju na edukacije i da rade na razvijanju svojih talenata i vještina.

Ovim događanjem i Klub Zona pridružit će se nacionalnoj manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Komentari na članak

Vezani članci

Slikarstvo

Natječaj suvremene umjetnosti

YICCA: Prilika umjetnicima za izlazak na međunarodno tržište neovisno o njihovom formalnom obrazovanju

Na natječaj YICCA do 25. rujna prijaviti se mogu svi umjetnici, neovisno o njihovu formalnom obrazovanju, te se na taj način izboriti za umrežavanje s brojnim drugim umjetnicima, izlaganje u Galeriji Prsten i vrijedne nagrade.

Izložba "Slučajni kolaži"

Otvorenje izložbe

Susret s osmrtnicama umjetnosti i slučajnim kolažima u Galeriji Studentskog centra

Ivica Malčić svake godine u Zagrebu izlaže po 100 slika, a Galeriju SC sada očekuju čak dvije izložbe u jednoj, dva potpuno različita ciklusa.

Pomozite osobama s cerebralnom paralizom kupnjom keramičkih radova

Izložba u Info zoni

Kupnjom keramičkih radova pomažete osobama s cerebralnom paralizom

Otvaranje izložbe održat će se 18. svibnja u Info zoni. Kupnjom radova pomažete Udruzi osoba s cerebralnom paralizom "Srce".

Bilježnica, knjiga, olovka

Sudjelovanje je besplatno

Za zadarske studente priprema se radionica Kako izbjeći učenje u zadnji tren?

Radionica će se održati 7. svibnja 2019. u Studentskom klubu „Božo Lerotić“.

 Arheološki muzej Zagreb – zgrada

Predstavljanje kataloga izložbe

U Arheološkom muzeju u Zagrebu možete naučiti kako pripremiti prirodne energetske pločice

Arheološki muzej u Zagrebu na Svjetski dan zdravlja predstavlja katalog izložbe „Anamneza – povijest bolesti u antičkom svijetu“. Druženje je osmišljeno uz zdrave radionice.