Dan otvorenih vrata udruga

Klub Zona sažima postignute rezultate raznolikog programa u jednu izložbu

Izložba u Klubu Zona

Čak 16 jednodnevnih, višednevnih i višemjesečnih radionica i tečajeva samo su dio bogatog i raznolikog programa Kluba Zona u aktualnoj sezoni. Dio radova izložit će se za vrijeme „Dana otvorenih vrata udruga".

Otvaranje izložbe radova s radionica u Klubu Zona bit će se ove srijede, 24. svibnja u 20 sati. Predstavit će se dio radova realiziranih na drabble radionici, radionici reciklaže papira, graffiti – sa street art radionice, radovi nastali na radionici keramike, radionici pletenja te radionici reciklaže odjeće.

Čak 16 jednodnevnih, višednevnih i višemjesečnih radionica i tečajeva samo su dio bogatog i raznolikog programa Kluba u aktualnoj sezoni. Uz izložbe, druženja i predavanja do sredine lipnja u više od 300 termina realizirat će se oko 690 sati besplatnog programa za mlade. Ideja izložbe je predstaviti rezultate postignute protekle sezone, ali i pokazati što su polaznice i polaznici učili te tako motivirati i druge da se prijavljuju na edukacije i da rade na razvijanju svojih talenata i vještina.

Ovim događanjem i Klub Zona pridružit će se nacionalnoj manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Komentari na članak

Vezani članci

"First step" u Infozoni

Prva samostalna izložba naše mlade umjetnice

Posjetite izložbu „First step“ u Infozoni

Dvadesetogodišnja Antonella Radanović pripremila je svoju prvu samostanu izložbu fotografija nakon nekoliko uspjeha u posljednje dvije godine.

Rapa Nui

Putopisna večer

O avanturama s 52 tisuće km duge ekspedicije Rapa Nui

– Ponovno ću zainteresirane povesti na putovanje prekrasnom, ali neljubaznom čileanskom pustinjom Atacama, u vožnju živopisnim lokalnim autobusima na Cesti smrti te na penjanje šarenom Duginom planinom, ali i u boemsku četvrt La Boca, na Uskršnji otok te u posjet ostacima Inka i na Machu Picchu. – najavljuje Juka.

Snežana Radojčić

Putopisno predavanje

Snežana Radojičić prepričava kako je obišla Sjevernu Koreju biciklom

– Uz brojne fotografije i videe odgovorit ću na najčešća pitanja o tome koliko je teško i sigurno otići u Sjevernu Koreju i koja su pravila ponašanja, ali pričat ću i o putovanjima po unutrašnjosti države, susretu sa stanovništvom i nepoznatim prirodnim ljepotama. – najavljuje Snežana Radojičić.

https://pixabay.com/en/workplace-team-business-meeting-1245776/

Radionica na „Maratonu karijera”

„Imaš minutu?”

Na trećem susretu „Maratona karijera” studenti će se okupiti na Filozofskom fakultetu 10. svibnja od 17:30 u dvorani D3. Prije glavnog gosta predavača Brune Šimleše posjetitelji će imati priliku od stručnjaka čuti kako najbolje organizirati vrijeme i povećati svoju produktivnost.

otvorenje izložbe Piri Reis - kartograf Sulejmana Veličanstvenog

Svečano otvorena izložba u Zadru

Piri Reis – kartograf Sulejmana Veličanstvenog

Izložba je otvorena do 27. siječnja 2014.