LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prvi dan revije Kratki na brzinu

Jučer je službeno otvorena revija Kratki na brzinu

Jučer je i službeno otvorena druga revija hrvatskih kratkih filmova, Kratki na brzinu, u Svetom Ivanu Zelini, u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta.

Jučer je i službeno otvorena druga revija hrvatskih kratkih filmova, Kratki na brzinu, u Svetom Ivanu Zelini, u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta.

Jučer je i službeno otvorena druga revija hrvatskih kratkih filmova, Kratki na brzinu, u Svetom Ivanu Zelini, u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta.

Otvorenju revije prisustvovali su gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec, zamjenik gradonačelnika Mario Dukarić, direktorica Turističke zajednice Svetog Ivana Zeline Marinka Zubčić, izvršni direktor Zagreb film festivala Hrvoje Laurenta te koordinatorica programa ZFF-a Selma Mehadžić.

Službeno otvorenje revije započelo je veselim govorom nasmijanog dr. Fritza, maskote ovogodišnje revije, koji je pozdravio sve okupljene.

Uvodnu riječ i riječ dobrodošlice dao je i umjetnički direktor Toma Zidić koji je dodijelio povelju Zagreb film festivalu za dugotrajan doprinos očuvanju i promociji hrvatskog kratkog filma.

Na ovoj hvalevrijednoj povelji iznimno se zahvalio Hrvoje Laurenta koji je kazao:

– Hvala domaćinima i Gradu koji je podržao ovu manifestaciju. Iznimno nas veseli ova suradnja i zahvaljujemo se na svemu.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Košćec koji je izrazio zadovoljstvo sudjelovanjem Grada u reviji te se zahvalio zemlji partneru Sloveniji, pokroviteljima, sponzorima i partnerima bez kojih revija zasigurno ne bi bila ovako uspješna. Svečano otvaranje završilo je uz prigodnu zdravicu za dobru sreću.

Danas će svi posjetitelji moći uživati u Matineji, natjecateljskom dijelu koji počinje u 11 sati, potom u Croatian Short Pichu te u bogatom programskom bloku slovenskih partnera Luksuz Produkcije.
 

FOTO: MONIKA DŽAKIĆ