Promicanje kvalitete fotografske umjetnosti

Izvrsna prilika za mlade fotografe

gw

Ako ste amaterski ili profesionalni fotograf, ovaj natječaj stvoren je za vas.

Likovna manifestacija III. biennale hrvatske mlade fotografije otvorila je natječaj s ciljem afirmacije mladih hrvatskih fotografa, profesionalaca i amatera. Projekt su pokrenuli studenti Odjela za povijest umjetnosti zadarskog sveučilišta u suradnji s Muzejom antičkog stakla i Galerijom umjetnina Narodnog muzeja Zadar.

Na natječaj se mogu prijaviti svi fotografi koji imaju između 18 i 30 godina te su građani Republike Hrvatske. Svoj rad možete poslati na e-mail adresu hmfbiennale@gmail.com. Možete poslati najviše pet uradaka, pojedinačno ili kao tematski ciklus. Poželjne dimenzije fotografija trebale bi iznositi 900 x 1200 piksela. Tema natječaja je slobodna. Uz fotografije, potrebno je priložiti osobne kontakte koji uključuju e-mail adresu i broj mobitela te kratki životopis.

Tri najbolje fotografije po izboru stručnog žirija bit će uključene u zajedničku Izložbu pobjednika tijekom iduće godine  Pravilnik o natjecanju te ostale informacije o prijavi dostupne su na mrežnim i Facebook stranicama manifestacije. Natječaj je otvoren do 15. rujna ove godine  

Komentari na članak

Vezani članci

Audicija - Dragon teatar

Audicija za glumce

Dragon teatar u Zadru traži nove nade

Svi glumci i oni koji to tek žele postati mogu se prijaviti na audiciju Dragon teatra u Zadru. Audicija će se održati u subotu, 3. prosinca.

Projekt Mongolija - Djevojka

Fotografkinja koja je posjetila centar za napuštenu djecu u Mongoliji

INTERVJU: "Bilo gdje u svijetu, Hrvati su cijenjeni i priznati kao sposobni i vrijedni ljudi"

Lana Tannir je režiserka, umjetnička fotografkinja, autorica i strastvena putnica. Roditelji su joj iz Hrvatske, rođena je u SAD-u, trenutno živi u Münchenu, a neko je vrijeme provela u Mongoliji radeći na svojem projektu vezanom uz napuštenu djecu.

Američka zastava

Nove prilike!

Google, Interpol i mnogi drugi traže pripravnike!

Otvoreni su novi natječaji za plaćena pripravništva diljem svijeta. Nove prilike za nešto drugačije.

SCZG izvana

Sveučilište u Zagrebu

Osmislite vizualni identitet 20. Smotre Sveučilišta u Zagrebu

Ovogodišnja Smotra Sveučilišta u Zagrebu organizira se za sve buduće i sadašnje studente zagrebačkih fakulteta s ciljem pružanja informacija o preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima.

MARTINA I MIRNA

Intervju: Sestre Marić

Studenti fotografiraju: Što se sve krije iza njihovih objektiva?

„Obje imamo širok spektar motiva i različitih vrsta fotki i zapravo se ne mogu odlučiti za onaj najdraži. Mislim da se još uvijek tražim i da ono najdraže još nisam uspjela postići”.