Promicanje kvalitete fotografske umjetnosti

Izvrsna prilika za mlade fotografe

gw

Ako ste amaterski ili profesionalni fotograf, ovaj natječaj stvoren je za vas.

Likovna manifestacija III. biennale hrvatske mlade fotografije otvorila je natječaj s ciljem afirmacije mladih hrvatskih fotografa, profesionalaca i amatera. Projekt su pokrenuli studenti Odjela za povijest umjetnosti zadarskog sveučilišta u suradnji s Muzejom antičkog stakla i Galerijom umjetnina Narodnog muzeja Zadar.

Na natječaj se mogu prijaviti svi fotografi koji imaju između 18 i 30 godina te su građani Republike Hrvatske. Svoj rad možete poslati na e-mail adresu hmfbiennale@gmail.com. Možete poslati najviše pet uradaka, pojedinačno ili kao tematski ciklus. Poželjne dimenzije fotografija trebale bi iznositi 900 x 1200 piksela. Tema natječaja je slobodna. Uz fotografije, potrebno je priložiti osobne kontakte koji uključuju e-mail adresu i broj mobitela te kratki životopis.

Tri najbolje fotografije po izboru stručnog žirija bit će uključene u zajedničku Izložbu pobjednika tijekom iduće godine  Pravilnik o natjecanju te ostale informacije o prijavi dostupne su na mrežnim i Facebook stranicama manifestacije. Natječaj je otvoren do 15. rujna ove godine  

Komentari na članak

Vezani članci

SCZG izvana

Obnova studentskih domova

SC testirao rezultate natječaja, saznajte kad dolaze pravi

"Ispričavamo se studentima koji su tokom jučerašnjega dana zbunjeni rasporedom mjesta koje su vidjeli na svojim osobnim web-profilima. Raspored mjesta vršiti će se u sklopu obnovljenih domova, tj. paviljona."

Kviz Kluba Zona

Program Kluba Zona

Splitski studenti pripremaju povijesno-književnu poslasticu za kvizomane

Udruga iTHEom i Udruga studenata povijesti Toma Arhiđakon pripremaju 40 pitanja iz povijesti i književnosti za sveznalice. U tijeku su prijave natjecateljskih ekipa.

teh

Studentsko natjecanje

Započeo novi TVZ Mc2, još je moguće uključiti se

Proglašena je ovogodišnja tema – razvoj edukativnih rješenja za učenike razredne nastave, očekuju se stotine prijava, a već je 21. veljače u programu panel koji se održava u sklopu TVZ Mc2 natjecanja.

Studenti

Konačno

Objavljene konačne rang liste državnih stipendista

Sljedeći korak je potpisivanje ugovora o dodjeli stipendije, a datum isplate još nije na vidiku.

Come to the dark side

Studentski.hr otvara svoja vrata voditeljima prodaje oglasnog prostora i administratorima

Voditelji prodaje i administratori, prijavite se za rad na Studentskom.hr!

Ako si zainteresiran za radno mjesto voditelja prodaje oglasnog prostora ili administratora, pošalji molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.