Promicanje kvalitete fotografske umjetnosti

Izvrsna prilika za mlade fotografe

gw

Ako ste amaterski ili profesionalni fotograf, ovaj natječaj stvoren je za vas.

Likovna manifestacija III. biennale hrvatske mlade fotografije otvorila je natječaj s ciljem afirmacije mladih hrvatskih fotografa, profesionalaca i amatera. Projekt su pokrenuli studenti Odjela za povijest umjetnosti zadarskog sveučilišta u suradnji s Muzejom antičkog stakla i Galerijom umjetnina Narodnog muzeja Zadar.

Na natječaj se mogu prijaviti svi fotografi koji imaju između 18 i 30 godina te su građani Republike Hrvatske. Svoj rad možete poslati na e-mail adresu hmfbiennale@gmail.com. Možete poslati najviše pet uradaka, pojedinačno ili kao tematski ciklus. Poželjne dimenzije fotografija trebale bi iznositi 900 x 1200 piksela. Tema natječaja je slobodna. Uz fotografije, potrebno je priložiti osobne kontakte koji uključuju e-mail adresu i broj mobitela te kratki životopis.

Tri najbolje fotografije po izboru stručnog žirija bit će uključene u zajedničku Izložbu pobjednika tijekom iduće godine  Pravilnik o natjecanju te ostale informacije o prijavi dostupne su na mrežnim i Facebook stranicama manifestacije. Natječaj je otvoren do 15. rujna ove godine  

Komentari na članak

Vezani članci

CSC poziv

eSTUDENT poziva na sudjelovanje

Uskoro počinju studentska natjecanja orijentirana na poslovne slučajeve

Studentska udruga eSTUDENT u mjesecu ožujku organizira dva zanimljiva projekta namijenjena svim studentima u Hrvatskoj, ali i u regiji.

Zimska škola stripa

Info zona

Prijavite se na Zimsku školu stripa

Kroz druženje, razgovor i crtanje, sudionici će razvijati ili usavršavati crtačke vještine u olovci i tušu. Predznanje i prethodno iskustvo nije potrebno, a rad će biti prilagođen i za početnike i za one nešto naprednije crtače stripova.

Neuralab

Neuralab raspisao natječaj

Saznajte gdje se zaposliti kao „junior" dizajner interaktivnih medija

Ono što radno mjesto nudi je: dizajn i prototipiranje digitalnih aplikacija, produkcija "Wireframe" shema i razvoj proizvoda, timski rad sa "Front" i "Back-end" programerima, izrada dokumentacije i interaktivnih mapa i puno radno vrijeme od osam sati.

Prijava za nogomet

Zagrebačka studentska futsal liga organizira tradicionalni futsal turnir

Prijavite se na 7. studentski futsal turnir

Ove godine Zagrebačka studentska futsal liga organizira 7. studentski futsal turnir koji će poslužiti kao priprema za organiziranje 1. studentske futsal lige u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Zagrebu.

Career Booster Zagreb

Upravljanje karijerom

Prvi Career Booster Zagreb okuplja vrhunske predavače i brojne kompanije

Career Booster Zagreb održava se od 23. do 25. svibnja u terminu od 16 do 20:30h na Ekonomskom fakultetu. Sudjelovanje u svim aktivnostima je besplatno, a prijave su otvorene do 22. svibnja.