Promicanje kvalitete fotografske umjetnosti

Izvrsna prilika za mlade fotografe

gw

Ako ste amaterski ili profesionalni fotograf, ovaj natječaj stvoren je za vas.

Likovna manifestacija III. biennale hrvatske mlade fotografije otvorila je natječaj s ciljem afirmacije mladih hrvatskih fotografa, profesionalaca i amatera. Projekt su pokrenuli studenti Odjela za povijest umjetnosti zadarskog sveučilišta u suradnji s Muzejom antičkog stakla i Galerijom umjetnina Narodnog muzeja Zadar.

Na natječaj se mogu prijaviti svi fotografi koji imaju između 18 i 30 godina te su građani Republike Hrvatske. Svoj rad možete poslati na e-mail adresu hmfbiennale@gmail.com. Možete poslati najviše pet uradaka, pojedinačno ili kao tematski ciklus. Poželjne dimenzije fotografija trebale bi iznositi 900 x 1200 piksela. Tema natječaja je slobodna. Uz fotografije, potrebno je priložiti osobne kontakte koji uključuju e-mail adresu i broj mobitela te kratki životopis.

Tri najbolje fotografije po izboru stručnog žirija bit će uključene u zajedničku Izložbu pobjednika tijekom iduće godine. Pravilnik o natjecanju te ostale informacije o prijavi dostupne su na mrežnim i Facebook stranicama manifestacije. Natječaj je otvoren do 15. rujna ove godine. 

Komentari na članak

Vezani članci

The Woods Hole Oceanographic Institution

Profesionalno usavršavanje

Prijavite se za stipendirani novinarski program

Prijave su otvorene za međunarodne novinare, profesionalne pisce, producente, urednike, freelancere, autore knjiga i pisce koji imaju barem dvije godine iskustva u svom području.

Diplomanti slušaju predavanje

Institut za razvoj obrazovanja

Prijavite se za stipendirano studiranje na Central European Universityju

Na CEU-u studira više od 1500 studenata iz preko 116 zemalja svijeta, što studijsko iskustvo čini izrazito međunarodnim. U akademskoj godini 2016/17. studijske programe na CEU-u upisao je 21 hrvatski student, a čak 85 posto studenata ovog sveučilišta primali su stipendiju za svoj studij.

Izradom prirodne kozmetike protiv skupih preparata

Besplatna radionica

Izradom prirodne kozmetike protiv skupih preparata

Radionica izrade prirodne kozmetike održat će se 3. lipnja u prostorijama udruge CINAZ. Prijaviti se mogu svi zainteresirani za korištenje prirodnih resursa u brizi za zdravlje i njegu.

Riva

Poslovni program

PGLF Croatia uključuje studente u globalnu mrežu vođa budućnosti

Želite li steći znanja iz područja "leadershipa", inovacija i poduzetništva i uživati na obroncima splitskoga Marjana, prijavite se na petodnevni seminar Preparing Global Leaders Foruma do 31. siječnja.

ITC 2015

Start-up udruga

Otvorene prijave za 2. izdanje natjecanja Istrian Tourism Competition

Sudjelovanje u aktivnostima projekta besplatno je za sve sudionike, a nagradni fond iznosi 15 000 kn.