„Gavella i Europlakat Fair”

Izvedbom „Slikari rudari” započinje veliki kazališni festival; cijena ulaznice simboličnih 20 kuna

Predstava "Slikari rudari"

U sklopu „Gavella i Europlakat Faira” dodijelit će se čak tri nagrade: za najbolju glumicu i najboljeg glumca, u predstavama premijerno izvedenim ove sezone, te za najbolju predstavu.

U petak, 1. lipnja 2018, izvedbom predstave Slikari rudari Leeja Halla, u režiji Same M. Streleca započinje Gavella i Europlakat Fair, festival svih predstava koje su trenutno na repertoaru teatra u Frankopanskoj 10. Publika će ih tijekom gotovo tri tjedna moći pogledati za jedinstvenu cijenu ulaznice od 20 kuna.

I ove će se godine na završnoj večeri dodijeliti čak tri nagrade. Najbolju glumicu i najboljeg glumca u predstavama premijerno izvedenim ove sezone izabrat će sedmeročlano prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od pretplatnika, najvjernijih Gavellinih gledatelja. Najbolju predstavu sezone odabrat će peteročlani žiri portala Studentski.hr. 

U konkurenciji su predstave i glumci iz predstava: Ponovno ujedninjene dviju Koreja Joela Pommerata u režiji Paola Magellija; Kralj Rikard III. Williama Shakespearea u režiji Aleksandra Popovskog; Sjećanje šume Damira Karakaša u režiji Tamare Damjanović; Proces Franza Kafke u režiji Renea Medvešeka te Slikari rudari Leeja Halla u režiji Same M. Streleca. 

Festival traje do 20. lipnja kada će se održati svečana završnica. Uslijedit će izvedba predstave Kao na nebu u režiji Renea Medvešeka. 

Komentari na članak

Vezani članci

Team building; foto: Studentski.hr

Regrutacija volontera

Rekordan broj novih članova u timovima portala Studentski.hr

Netom pred proslavu svog 4. rođendana jedan od najčitanijih portala za mlade, Studentski.hr, otvorio je svoja vrata dosad rekordnom broju mladih volontera. Studenti željni stjecanja prakse i znanja iz svijeta medijske komunikacije prepoznali su portal kao priliku koja će im podebljati životopise te pomoći u ostvarivanju uspješne budućnosti.

Marin pije

Marin Karadžija

Poticajno radno okruženje i tako to

Znaš sve prije svih, imaš svoje izvore, upoznaš ljude koji te upoznaju s drugim ljudima, ideš na te važne sastanke s ostalim šefovima, praviš se pametan, PR-ovcima se obraćaš s „ti“ jer si njuška.

Prvo svjetsko humanitarno prvenstvo u puckanju

Prvo svjetsko humanitarno prvenstvo u puckanju

Heineken bačvica za najbržeg puckača!

Svjetsko prvenstvo u puckanju je humanitarnog karaktera te sav iznos od kotizacija ide Dječjoj bolnici Kantrida.

2. rođendan portala Studentski.hr - prostor

Veliko slavlje članova portala i suradnika

FOTO: Studentski.hr proslavio dvije godine postojanja!

U rujnu 2013. godine na medijsku scenu izašao je novi portal. Taj portal zasnivao se na ideji da studenti steknu praksu volontirajući i plasirajući sve relevantne vijesti za studente.

Ugovor o suradnji s HDU-om i ZAPRAF-om

Potpisan Ugovor o suradnji

Glazba mladima: Hrvatska diskografska udruga i ZAPRAF sklopili suradnju s portalom Studentski.hr

Ugovorom o suradnji HDU, ZAPRAF i Studentski.hr dogovorili su međusobnu potporu u daljnjim projektima, kako zajedničkim, tako i pojedinačnim. Tijekom proljeća provest će niz različitih interaktivnih aktivnosti za studente i mlade.