Ekscentrični nastup novosadskog Gifta

Hitovi benda Depeche Mode zagrijat će Tvornicu kulture

Note

Nakon šest godina, novosadski bend Gift vraća se u Zagreb. U Tvornici kulture očekuje nas kvalitetno izvođenje hitova benda Depeche Mode, uz ekscentričan i autentičan scenski nastup.

Ponajbolji Depeche Mode tribute band na ovim prostorima, novosadski Gift, stiže u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu, 23. siječnja 2016. Bend je u startu stekao status klupske atrakcije, kako kvalitetnim izvođenjem hitova bendova Depeche Mode, Cure, Pulp ili Davida Bowieja, tako i autentičnim i ekscentričnim scenskim nastupom.

Nakon gotovo šest godina od zadnjeg zagrebačkog posjeta, kada su u klubu KSET rasprodali koncert, Gift se vraća u našu metropolu još jednom izvodeći zahtjevan repertoar jednog od najvećih bendova današnjice. Frontmen Jovan Matić jedno je vrijeme živio u Londonu gdje je usavršio svoj britanski izraz u lokalnim klubovima, što je doprinijelo da bend postigne vrhunski nivo izvođenja i jaku karizmu na sceni. Zaštitni je znak benda i pjevač karakterističnog dubokog glasa te zanimljivog scenskog nastupa.

Više od desetljeća predanog rada i nastupa po cijeloj regiji dovoljna su garancija dobre zabave. Cijena ulaznice je 35 kuna u pretprodaji i 50 kuna na dan koncerta.

Komentari na članak

Vezani članci

Pet Shop Boys

Jazine Open Air

Pet Shop Boys još je jedan veliki sastav koji gostuje u Zadru

Jazine Open Air nastavlja tradiciju dovođenja najvećih glazbenih zvijezda u Zadar. Ovog puta je riječ o Pet Shop Boysima, inovatorima modernih nastupa.

high5

Promocija albuma „Schengengang"

Trap kolektiv High5 u Tvornici kulture

Riđi, Snajper, Hladni, Rade Ulica i Žugi u petak će održati najveći koncert u svojoj karijeri te predstaviti svoj debitantski album „Schengengang".

Sveučilišna brucošijada naslovna

4. SVEUČILIŠNA BRUCOŠIJADA POWERED BY ZAGREBAČKA BANKA

Rasprodano više od 2000 ulaznica za najveći studentski party

Odličan „line up" koji predvode Bad Copy, Kuzma & Shaka Zulu te Drvored, zabava na čak četiri „stagea" te cijene pristupačne svim mladima dovoljni su razlozi da i vi ne propustite Sveučilišnu brucošijadu. Ugrabite svoje ulaznice na vrijeme.

Atmosfera 2015

Audiovizualni festival

Kraj Illectricity Festivala uz electrofunk, bass i hakere

Nakon odličnog Sound Clasha u Attacku u subotu na kojem će nastupiti četiri DJ ekipe i rasplesati vas, a senzori pokreta mjerit će koja je najbolja, na red dolazi vrhunac festivala.

Radio Moscow KSET 2016

Najava koncerta

Psychodelic rock velikani Radio Moscow vraćaju se u KSET

Bend je ovaj ponedjeljak krenuo na dvotjednu turneju po Europi, a koncert u Zagrebu bit će jedini na prostoru ex-Yu.