Ekscentrični nastup novosadskog Gifta

Hitovi benda Depeche Mode zagrijat će Tvornicu kulture

Note

Nakon šest godina, novosadski bend Gift vraća se u Zagreb. U Tvornici kulture očekuje nas kvalitetno izvođenje hitova benda Depeche Mode, uz ekscentričan i autentičan scenski nastup.

Ponajbolji Depeche Mode tribute band na ovim prostorima, novosadski Gift, stiže u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu, 23. siječnja 2016. Bend je u startu stekao status klupske atrakcije, kako kvalitetnim izvođenjem hitova bendova Depeche Mode, Cure, Pulp ili Davida Bowieja, tako i autentičnim i ekscentričnim scenskim nastupom.

Nakon gotovo šest godina od zadnjeg zagrebačkog posjeta, kada su u klubu KSET rasprodali koncert, Gift se vraća u našu metropolu još jednom izvodeći zahtjevan repertoar jednog od najvećih bendova današnjice. Frontmen Jovan Matić jedno je vrijeme živio u Londonu gdje je usavršio svoj britanski izraz u lokalnim klubovima, što je doprinijelo da bend postigne vrhunski nivo izvođenja i jaku karizmu na sceni. Zaštitni je znak benda i pjevač karakterističnog dubokog glasa te zanimljivog scenskog nastupa.

Više od desetljeća predanog rada i nastupa po cijeloj regiji dovoljna su garancija dobre zabave. Cijena ulaznice je 35 kuna u pretprodaji i 50 kuna na dan koncerta.

Komentari na članak

Vezani članci

Samostalni referent

Najava koncerta

Samostalni Referenti i Officer Down zaduženi za nezaboravnu ska punk noć u KSET-u

Samostalni Referenti po treći puta stižu u Zagreb, jedan su od najznačajnijih ska punk bendova u regiji, što to su dokazali i kao poseban gost na koncertu Manu Chaoa u Beogradu.

Prti Bee Gees

Tvornica kulture

Groznica hip-hopa u Tvornici

Beogradski hip hop heroji Prti Bee Gee praćeni domaćim snagama, High5-om i Tiborom, nastupit će u Tvornici kulture u petak, 14. ožujka.

PArty

Proslava 25 godina karijere

Neuništivi „Doktori puknuća” u Tvornici napravili tulum za pamćenje

Kuzma & Shaka Zulu dupkom su ispunili Tvornicu kulture i skupa sa svojom vjernom publikom proslavili više od dva desetljeća na sceni odavši posljednji pozdrav ljetu.

Note

promocija novog albuma benda "The View"

Zagrebačka Tvornica kulture domaćin je škotskom indie pop bendu

"The View" je škotski indie pop bend koji će promovirati svoj novi album u zagrebačkoj Tvornici kulture. U utorak 9. veljače možete uživati u briljantnoj glazbi.

Koncert benda Clutch u Močvari

Koncert benda Clutch u zagrebačkom klubu Močvara

Groove rock spektakl u Močvari

Clutch, underground rock heroji iz Marylanda, premijerno će nastupiti u našim krajevima ovog kolovoza. Ulaznice su u prodaji već od srijede, 17. veljače.