LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagrada jedinstvenoj autorskoj viziji

Four River Film Festival odvodi jednog mladog Hrvata u Hollywood

Otvoren je natječaj za mlade filmaše od 14 do 20 godina za filmsku priču koja najboljeg odvodi na radionicu Relativity Schoola u Los Angeles. Prijave traju do 29. kolovoza.

Otvoren je natječaj za mlade filmaše od 14 do 20 godina za filmsku priču koja najboljeg odvodi na radionicu Relativity Schoola u Los Angeles. Prijave traju do 29. kolovoza.

Ovogodišnji Four River Film Festival, u suradnji s filmskim programom Relativity School iz Los Angelesa, raspisao je natječaj za filmsku ideju/priču koja će jednog mladog hrvatskog filmaša na kraju odvesti u Hollywood. Natječaj je otvoren za mlade od 14 do 20 godina i traje do 29. kolovoza 2016., a prijave se zaprimaju na e-mail adresu: fourriverfilmfestival@gmail.com.

Relativity School iz L. A.-a jedan je on najcjenjenijih filmskih programa u Americi koji je rađen u uskoj suradnji s holivudskim studijima. Na natječaju će bit odabrano pet kandidata koji će svoje filmske ideje, u sklopu radionice Pack&Pitch na ovogodišnjem Four Riveru, razraditi s profesionalnim mentorima iz Škole. Nakon toga će pet mladih filmaša u obliku pravog pitchinga prezentirati svoje zamisli svim sudionicima festivala. Autor najboljeg pitcha za nagradu dobiva odlazak u Los Angeles na radionicu u okviru Relativity Schoola sljedeće godine

Sudionici na natječaj trebaju poslati: sinopsis budućeg filma, redateljsu koncepciju, a dobrodošli su (ne i nužni) razrađeniji storyboard, kao i linkovi na dosadašnje radove. Također, sudionici trebaju uzeti u obzir da bi film trebao biti na engleskom jeziku i dužine od 5 do 7 minuta. Dostupne lokacije za snimanje nalaze se u Los Angelesu, možete ih provjeriti na poveznici.

Ekipa iz Relativity Schoola ističe da će posebno vrednovati pripovjedački inventivne filmske priče koje pokazuju jedinstvenu autorsku viziju.

FOTO: HRVATSKI FILMSKI SAVEZ