Provjerite kako smo se proveli u Muzeju iluzija

FOTO: Studentski.hr posjetio Muzej iluzija

Muzej iluzija, Zagreb
Pogledaj fotogaleriju
Muzej iluzija, Zagreb
Muzej iluzija, Zagreb
Muzej iluzija, Zagreb
Muzej iluzija, Zagreb
Muzej iluzija, Zagreb

+16

Razmišljate li posjetiti Muzej iluzija? Pogledajte našu fotogaleriju i uvjerite se da je ovo jedan od muzeja koje obavezno morate posjetiti!

Inovativni zagrebački Muzej iluzija idealno je mjesto za provesti zabavan dan. U to smo se i sami uvjerili. Iluzije, 3D slike te maštovite instalacije rijetko koga ostavljaju ravnodušnim. Osobno su nas najviše "naživcirale" logičke igrice, a u anti-gravity sobu više ne idemo nakon ručka. Pogledajte dio repertoara koji vam ovaj maštoviti muzej svakog dana, od 09:00 do 22:00, stavlja na raspolaganje na adresi Ilica 72.

U suradnji s Muzejom iluzija, za naše smo vjerne čitatelje pripremili i nagradnu igru koja kreće od ponedjeljka. Stay tuned!

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti, FOTO: Pexels

IVA MIKIĆ

Ako nisi studirao u Zagrebu, kao da nisi ni studirao

U Osijeku postoje studenti koji ne rade ništa, oni koji odu na predavanja i polože ispite, ali i oni koji nema šta ne rade i koji ne stignu svaki dan odgledat po jednu sezonu omiljene serije jer sudjeluju u mnoštvu aktivnosti. Kao i u Zagrebu. I Splitu. Zadru ili Puli.

Simple Green

Simple Green

Mjesto kreativnih jela posvećeno zdravoj veganskoj i sirovoj prehrani

U Simple Greenu možete kušati ukusna veganska i sirova jela. Riječ je o konceptu kojim dominiraju jednostavnost, kreativnost i „zeleni pristup“.

Stereo Deficit

Vintage Industrial Bar

Ljubitelji Arctic Monkeysa ne smiju propustiti sljedeći Good Vibrations

Stereo Deficit je Arctic Monkeys tribute bend iz Kruševca. Ove će srijede održati koncert u Vintage Industrial Baru.

Filozofski teatar - Sennett i Sassen

Hrvatsko narodno kazalište poziva

Najvažniji sociološki par današnjice u novom izdanju Filozofskog teatra

Richard Sennett i Saskiji Sassen, dvoje najpoznatijih sociologa današnjice – koji su ujedno 30 godina u braku – u novom izdanju Filozofskog teatra.

high5 1

Uoči promocije novog albuma u Tvornici

Intervju s High5-om: „Mi smo sasvim obični likovi koji preko vikenda lažu na mikrofon”

Album „Schengengang” neće sutra po prvi puta ugledati svjetlo dana, no zato će biti predstavljen u visokom sjaju. Veliki pogon Tvornice kulture bit će platforma za promociju novog albuma High5-a, (t)rap skupine koja možda nije dugi niz godina megapopularni na sceni, no zato rasturaju.