Provjerite kako smo se proveli u Muzeju iluzija

FOTO: Studentski.hr posjetio Muzej iluzija

Muzej iluzija, Zagreb
Pogledaj fotogaleriju
Muzej iluzija, Zagreb
Muzej iluzija, Zagreb
Muzej iluzija, Zagreb
Muzej iluzija, Zagreb
Muzej iluzija, Zagreb

+16

Razmišljate li posjetiti Muzej iluzija? Pogledajte našu fotogaleriju i uvjerite se da je ovo jedan od muzeja koje obavezno morate posjetiti!

Inovativni zagrebački Muzej iluzija idealno je mjesto za provesti zabavan dan. U to smo se i sami uvjerili. Iluzije, 3D slike te maštovite instalacije rijetko koga ostavljaju ravnodušnim. Osobno su nas najviše "naživcirale" logičke igrice, a u anti-gravity sobu više ne idemo nakon ručka. Pogledajte dio repertoara koji vam ovaj maštoviti muzej svakog dana, od 09:00 do 22:00, stavlja na raspolaganje na adresi Ilica 72.

U suradnji s Muzejom iluzija, za naše smo vjerne čitatelje pripremili i nagradnu igru koja kreće od ponedjeljka. Stay tuned!

Komentari na članak

Vezani članci

Gibonni na pozornici

Intiman koncert na Anteni Zagreb

Najvjerniji obožavatelji imali priliku zapjevati rame uz rame s Gibonnijem

Uz sat i pol probranih pjesama koje su obilježile Gibonnijevu 30-ogodišnju karijeru, publika je također dobila priliku uživati u intimnoj atmosferi, družiti se s pjevačem te izmijeniti poneku riječ.

Predstava "Oleanna" 1

Izvedbe na Sceni Ribnjak

„Oleanna“ uviđa razliku između naklonosti i seksualnog uznemiravanja

Nova izvedba predstave „Oleanna“ očekuje nas na Sceni Ribnjak ovog vikenda. Uronite u mikrokozmos profesora i studentice u jednoj učionici.

Sea Star 2018_pozornica

Prodaja ulaznica

Grupno na Sea Star; četiri partijanera s ulaznicama petog vode besplatno

– Osim toga što im olakšava odlazak na Sea Star festival, ova akcija fanovima donosi i dodatni vid zabave jer se uz nju okupljaju i pronalaze uoči festivala. – istaknuo je povodom pokretanja ove akcije Dušan Kovačević, osnivač EXIT i Sea Star festivala.

Exit

Festivalska obitelj

EXIT šalje globalnu poruku: „Izlaz je sloboda”

EXIT je jedan od rijetkih glazbenih festivala koji je izrastao iz pokreta za slobodu i koji od dana osnivanja ima snažnu društvenu misiju, a EXIT Freedom globalni je poziv na oslobađanje od robovanja materijalizmu, stereotipima i kolektivnim zabludama koje su sastavni dio naše civilizacije.

Biljke i svirke 2017

Nova glazbena oaza u centru grada

Zvuci klasike, džeza i rocka odjekuju predivnom prirodom parka Tuškanac

U neobičnoj koncertnoj dvorani na otvorenom posjetitelji će uživati u poznatim klasičnim, džez i rock skladbama, a mogu i sami odvažno zasvirati pred publikom.