Erasmus+ projekt

FOTO: Mladi iz nekoliko europskih zemalja pripremili izložbu neafirmiranih splitskih umjetnika

Naslovna izložbe u KMS-u
Pogledaj fotogaleriju
Izložba u KMS-u
Izložba u KMS-u
Izložba u KMS-u
Izložba u KMS-u
Izložba u KMS-u

+6

U prostoru Kluba mladih Split, u sklopu Erasmus+ projekta, postavljena je izložba mladih neafirmiranih umjetnika. Za organizaciju su zaslužni mladi iz nekoliko europskih zemalja, a za postav Vana Božić, Margita Miličić, Alen Marić, Josip Sovulj i Davor Kamenjarin.

Proteklog tjedna u organizaciji Kluba mladih Split održavao se treći Erasmus+ KA1 projekt CASE. Riječ je o treningu razmjene iskustava dvadesetak mladih iz Nizozemske, Italije, Rumunjske, Francuske, Poljske i Hrvatske. Uz brojna predavanja i radionice kreativnog stvaralaštva, jedan od njihovih zadataka bila je i organizacija izložbe mladih neafirmiranih splitskih umjetnika.

Izložba je postavljena u prostoru Kluba mladih, a za njen su postav zaslužni: Vana Božić, Margita Miličić, Alen Marić, Josip Sovulj i Davor Kamenjarin. Umjetnička djela tih mladih splitskih autora, od kojih su neka čak i inovativna, garancija su svijetle budućnosti umjetničkog stvaralaštva u ovome gradu.

Najbolje da sami pogledate fotogaleriju s izložbe i procijenite.

Komentari na članak

Vezani članci

Naslovna

Festival znanosti u Rijeci

FOTO: Dan otvorenih vrata Odjela za biotehnologiju

U sklopu Festivala znanosti koji je obilježen diljem Hrvatske mnogi fakulteti održali su Dan otvorenih vrata. Među njima je Odjel za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci gdje su posjetitelji mogli vidjeti laboratorije i doznati čime se bave profesori i studenti.

Striptolerancija 1

Stripotolerancija

Suzbijanje govora mržnje izložbom stripa

U splitskoj Info zoni se ovog četvrtka otvaraju radovi mladih autora koji govore o suzbijanju govora mržnje, razvoju tolerancije i multikulturalnosti. Njihove stripove možete pogledati do kraja travnja.

Radovi na Savi - dvorište

Obnova studentskih domova

FOTO: Pogledajte kako napreduju radovi na Savi

Radovi su trenutno u fazi postavljanja izolacije. Radnici se nadaju da će uspjeti to odraditi dok ne padne kiša. Također, postavljaju se i novi prozori.

Žene na tribinama

Izložba fotografija u Klubu Zona

Naš Hajduk prikazuje žensku navijačku strast na tribinama

– Dvadesetak fotografija nekolicine autora do sredine će mjeseca pokazivati žensku navijačku strast, a neki će vjerojatno i prepoznati svoje sugrađanke, susjede, prijateljice, kolegice, majke. – poručuju iz udruge Naš Hajduk.

Erasmus+

Projekt "Mov'in Europe"

Radionica pisanja životopisa i motivacijskog pisma za Erasmus+

U zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici održava se prezentacija o "Erasmus+" studentskoj razmjeni te radionica pisanja životopisa i motivacijskog pisma. Zainteresirani za razmjenu imaju izvrsnu priliku povećati svoje šanse za sudjelovanje.