LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izvedba mjuzikla u Domu sportova

FOTO: Bajkovita premijera "Pepeljuge" oduševila brojne javne ličnosti

– Sjajna glumačka postava. Uživali smo u njihovoj izvedbi i zabavljali se. Želimo puno sreće i dalje! – oduševljeno je rekla Bojana Gregorić Vejzović.

– Sjajna glumačka postava. Uživali smo u njihovoj izvedbi i zabavljali se. Želimo puno sreće i dalje! – oduševljeno je rekla Bojana Gregorić Vejzović.

Pepeljuga, jedna od najljepših bajki, premijerno je izvedena u ispunjenoj maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova. U glavnim ulogama talentirani par, Kim Verson kao Pepeljuga i Bojan Jambrošić kao princ Christopher, svojom vjernom izvedbom očarao je publiku. Nova izvedba će se održati u nedjelju, 12. ožujka u sportskoj dvorani Gripe u Splitu.

Bajkovitu zagrebačku premijeru nisu propustili Bojana Gregorić Vejzović s djecom, Jacques Houdek s obitelji, Petra Kurtela, Igor Barberić, Miro Gavran, Ana Maras Harmander, Damir Hojka, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Nives Celzijus, Maja Lena Lopatny, Petar Cvirn, Lana Goljak, Igor Weidlich, Vesna Ravenšćak Lozić, Danijela Pintarić, Darko Domitrović, Mario Roth te brojni drugi.

Sjajna glumačka postava. Uživali smo u njihovoj izvedbi i zabavljali se. Želimo puno sreće i dalje! – oduševljeno je rekla Bojana Gregorić Vejzović.

Svoju sreću nije krio ni glavni producent Tadija Kolovrat:

– Nakon tri mjeseca intenzivnog rada na mjuziklu, zaista mogu reći da sam sretan i ispunjen. Ovim se putem zahvaljujem sjajnoj glumačkoj postavi te cijelom produkcijskom timu. Drago nam je da za mjuzikl postoji veliki interes publike. Vjerujem da ćemo svakom novom izvedbom biti bolji te zahvaljujem svima koji su bili dio ove lijepe priče.

Uz glavne glumce sjajnu glumačku družinu čine: Mia Begović kao maćeha, Nera Stipičević kao sestra Joy, Marija Kolb kao sestra Grace, Doris Teur kao Dobra vila, Zrinka Kušević kao kraljica Constantina, Taher Sanuri kao kralj Maximilian, Romano Nikolić kao Lionel, kraljevski upravitelj te još preko dvadeset članova ansambla i orkestra.

Za prijevod, adaptaciju teksta i pjesama zaslužan je Alen Đurica, dirigentica i asistentica redatelja je Iva Bardun, scenografiju potpisuje Nenad Marković, koreografiju i scenski pokret Manuela Svorcan, dok su za kostimografiju zaslužni Bane Dević, eNVy room i Mateja Miković. Svjetski poznati brodvejski mjuzikl u hrvatskom izdanju donosi Emotion Production u suradnji s B Glad produkcijom i producentom Tadijom Kolovratom, dok režiju potpisuje Robert Bošković.

Turneja mjuzikla Pepeljuga nastavlja se u Splitu 12. ožujka, u Osijeku 31. ožujka u dvorani Gradski vrt, u Varaždinu 23. ožujka u Areni, a uslijedit će i regionalna turneja. Ulaznice za sve izvedbe mogu se kupiti u sustavu Eventim.hr.

FOTO: MATEA PETROVIĆ