Star Film Fest

Fluid postaje zvjezdano kino uz projekcije pobjedničkih filmova

Zvjezdano kino u Fluidu

Ususret Star Film Festu na terasi Fluida prikazat će se prošlogodišnji pobjednički film, najbolji eksperimentalni i najbolji film po izboru publike.

Bliži se ovogodišnji Star Film Fest. Organizatori su stoga odlučili podsjetiti na prošlogodišnje pobjednike sad već tradicionalnim filmskim projekcijama na gornjoj terasi caffe bara Fluid. One će započeti 29. srpnja u 21 sat, a filmovi će se prikazivati u istom terminu svakog petka do početka samog ovogodišnjeg festivala, 1. rujna.

Osim sjajnih filmova i druženja s drugim filmoljupcima, sve gledatelje očekuju i mala iznenađenja. Pripremaju se nagradne igre, baloi i ostali promotivni sadržaji s logom festivala, kao i druženje s maskotom – Zvjezdicom!

Neki od filmova koje će gledatelji imati priliku vidjeti ove godine u Fluidu su prošlogodišnji pobjednički film Ljubi bliženjega svoga Gorana Ribarića, kao i pobjednik u kategorijama eksperimentalog filma  Uprising Pact redatelja Alea Paschoalinija. Prikazat će se najbolji film po izboru publike – Govorna pošta mladog zagrebačkog redatelja Lea Vitasovića te mnogi drugi.

Više informacija potražite na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Film "Lude od sreće"

Mačke na vrućem psihijatrijskom krovu

„Lude od sreće" Paola Virzija desert je za filmske ljetne večeri

Kad jednog vrućeg poslijepodneva Beatrice uhvati pogled nove pacijentice, ispijene, istetovirane i introvertne Donatele, rađa se simpatija i film koji će zarobiti publiku od 24. srpnja u izabranim open air kinima.

Filmovi - kamera

Mladi filmaši

Pet filmova studenata ADU-a u konkurenciji za nagrade na ovogodišnjem „Liburnia Film Festivalu” u Opatiji

Festival hrvatskog dokumentarnog filma koji već 16-u godinu zaredom tradicionalno zatvara ljetne praznike, a među 18 filmova koji će biti prikazani u konkurenciji za festivalske nagrade nalazi se i njih pet čiji su autori studenti ADU-a.

Emmy trofej

67. dodjela nagrada

Objavljene nominacije za ovogodišnju dodjelu Emmy nagrada

Serija Game of Thrones nominarana je 24 puta, dok je odmah iza nje, s 19 nominacija, serija American Horror Story: Freak Show. Pogledajte tko su ostali nominirani! 

Kombajn

Uzbuđenje za fanove Kurta Cobaina i ekipe

Objavljeno 15 dosad nepoznatih verzija pjesama Nirvane

Snimke su nastale između 1990. i 1993. za vrijeme snimanja albuma „Nevermind“ i „In Utero“.

Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma

Naučite komunicirati jezikom filma i snimite svoj dokumentarac

Škola dokumentarnog filma održat će se u obliku petomjesečnog intenzivnog programa uz međunarodne te domaće predavače i mentore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarca. Rok za prijave je 1. rujna 2016.