LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kino klub Split

Filmska škola u Splitu

Kino klub Split najavljuje prijave za upise na tečaj filma će se održavati u prostorijama Kluba.

Kino klub Split najavljuje prijave za upise na tečaj filma će se održavati u prostorijama Kluba.

Kino klub Split, multidisciplinarna udruga koja preko 60 godina okuplja zaljubljenike u alternativnu i amatersku kinematografiju, otvara prijave za upise u Filmsku školu. Teoretski dio predavanja zakazan je za utorak, 15. listopada u prostorijama Kino kluba na adresi Ulica Slobode 28, u zgradi Doma mladih.

Sam program škole fokusirat će se na usvajanje osnovnih znanja iz više područja: povijesti filmske umjetnosti, teorije filmske umjetnosti, scenarija, filmskih i video tehnika, suvremene prakse u eksperimentalnom filmu i videu, animacije te dokumentarnoga filma. Predavanja će se održavati utorkom i četvrtkom od 20 do 22 sata na gore spomenutoj adresi. Neposredno nakon predavanja održavat će se i besplatne radionice kamere, montaže, snimanja i obrade zvuka, autorskog i amaterskog filma te 8mm i 16mm filma. Radionice su namijenjene okupljanju manjeg broja sudionika.

Cijena samog tečaja iznosi 500 kuna. Prijava se vrši slanjem imena, prezimena i kontakta na e-mail adresu skola@kinoklubsplit.hr, a za sve dodatne informacije dostupan je tajnik udruge Duje Bezina na broju 095-891-3019.

Cjelokupan popis predavača i organizatora radionica, termine predavanja, kao i popratni promotivni video pogledajte na službenoj stranici www.kinoklubsplit.hr.

 

FOTO: KINO KLUB LOGO, FOTO: KINO KLUB SPLIT