LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zanimljiva godina za filmoljupce

Filmovi koji obećavaju u 2016. godini

15 filmova koji se natječu u osvajanju publike u ovoj 2016. godini. Filmovi koji će pokriti sve želje i snove većine ljubitelja filmova.

15 filmova koji se natječu u osvajanju publike u ovoj 2016. godini. Filmovi koji će pokriti sve želje i snove većine ljubitelja filmova.

Koje filmove pogledati u 2016. godini? Donosimo vam kratak pregled filmova na koje ćemo naići tijekom tekuće godine Ima tu animiranih filmova, žešćih komedija, ali možemo reći da je ovo opet godina superheroja. Daleko od toga da neće biti drugih filmova, vjerojatno kvalitetnijih, dubokoumnijih i jednostavno boljih, ali ovaj popis su oni koji su zapeli za oko publici.  

12. veljače 2016. – Zoolander 2

Da, napokon stiže nastavak ove komedije/parodije. Osim standardnih imena tipa Ben Stiller, Owen Wilson i Will Ferrell, u ovom nastavku susrest ćemo se i s Benedictom Cumberbatchom, također se pojavljuju i Penelope Cruz i Kristen Wiig, a nailazimo i na imena poput Justin Bieber, Ariana Grande, Demi Lovato, čak i Kim Kardashian.

 

11. ožujka 2016. – Kung Fu Panda 3

Po treći put vraća se i Kung Fu Panda. A ako vam on sam po sebi nije bio dovoljan, ovaj put imamo priliku vidjeti tajno selo u planinama u kojima žive pande.  

 

25. ožujka 2016. – Zootopia

Ako vam nije dosta animiranih filmova, ožujak donosi i Zootropolu – grad životinja u kojem brbljava lisica i zec policajac vode cijelu priču. I neodoljivo nas sve podsjeća na stanje u našoj državi – kad pogledate trailer znat ćete o čemu govorimo.

 

25. ožujka 2016. – Batman v Superman: Dawn of Justice

O ovom filmu ne trebamo puno pričati. Većina je vjerojatno čula i već pogledala trailer. Mišljenja su definitivno podijeljena. Mnogi ga jedva čekaju pogledati, dok nekolicina strahuje od navale velikog razočaranja. Mi strahujemo da će doći do rata fanova oba ova superheroja.

 

25. ožujka 2016. – My Big Fat Greek Wedding 2

Film koji daje nadu svima s disfunkcionalnim obiteljima sada dobiva nastavak s još jednim grčkim vjenčanjem.

 

19. travnja 2016. – Barbershop: The Next Cut

Prošlo je 14 godina otkada je Ice Cube šišao i brijao u prvom nastavku ove komedije. Što se događa u ovom nastavku i kako to da se pojavljuje Nicki Minaj, možete vidjeti u traileru.

 

29. travnja 2016. – Captain America: Civil War

Pred par godina započela je herojomanija, pa nije začuđujuće da će i ovu godinu obilježiti puno ovakih filmova. Začuđujuće je da većina odiše nekim razdorom unutar dobre strane. Kako to izgleda kada se Kapetan Amerika i Iron Man potuku, pogledajte u traileru

 

19. svibnja 2016. – X-Men: Apocalypse

Ekipa glumaca je ostala gotovo nepromijenjena, a trailer obećava. Znamo da mi iščekujemo film s velikim nestrpljenjem.

 

27. svibnja 2016. – Alice Through the Looking Glass

Johnny Depp i Helena Bonham Carter glume i u ovom trećem nastavku, Anne Hathway ne odmaže, a nadu da bi ovaj film ipak mogao biti bolji od prethodnika daje i Sascha Baron Cohen.

 

15. srpnja 2016. – Ghostbusters 3

Mnogi su obožavali gledati Ghostbusterse, a sada dolazi i treći nastavak, ali s potpunom ženskom postavom. Sama imena obećavaju da će ljudi tražiti maramicu više dok budu umirali od smijeha – Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy i Leslie Jones dio su ovog filma i znamo da će biti odlično. I da, ne smijemo na kraju zaboraviti – Chris Hemsworth također glumi. Nažalost, još ne postoji službeni trailer, ali zato možete uživati u ovoj fanovskoj verziji.

 

22. srpnja 2016. – Star Trek Beyond

Mi ne znamo, IMDB ne zna što će se događati u ovom nastavku. Ono što znamo je da su trailer izbacili tjedan dana prije premijere Star Warsa.

 

29. srpnja 2016. – Finding Dory

Napokon crtić s Nemom dobiva nastavak. Ovaj put kreće potraga za Dory, a koliko komično bi to trebalo biti, vidjet ćemo.

 

5. kolovoza 2016. – Suicide Squad

Jared Leto je Joker! Znali smo i prije, ali to je dovoljno da bi pogledali ovaj film.

 

18. studenog 2016. – Fantastic Beasts and Where to Find Them

Iako komentari ne zvuče obećavajuće, bune se fanovi iz različitih razloga, ova preteča Harry Pottera nama se čini zanimljiva. Film mnogima ne obećava, no nama je dovoljno da je J. K. Rowling zadovoljna. Kako je sve počelo, možete pogledati u traileru.

 

2. prosinca 2015. – Moana

Moana – havajska djevojka koja se dobro razumije u navigaciju. Disney je s vremenom počeo shvaćati da se moraju prilagoditi modernim vremenima i da djevojčice više nisu bespomoćne princeze. Moana je još jedan u nizu, nadamo se, mnogih ovakvih animiranih fimova. Nažalost, još uvijek nema službenog trailera, ali tu je tzv. sneak peek.

 

FOTO: STUDENTSKI.HR