LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studio Smijeha

FAK-ovci pripremaju „Veliki božićni filmski kviz"!

Najbolje dvije ekipe na kraju regularnog dijela (dakle, nakon „Pogodi tko") okušat će sreću u Johnu Wayneu, direktnom dvoboju znanja u kojem će se nizom brzih pitanja otkriti tko je šampion 11. „Velikog filmskog kviza".

Najbolje dvije ekipe na kraju regularnog dijela (dakle, nakon „Pogodi tko") okušat će sreću u Johnu Wayneu, direktnom dvoboju znanja u kojem će se nizom brzih pitanja otkriti tko je šampion 11. „Velikog filmskog kviza".

U nedjelju, 28. prosinca, u Studiju Smijeha u zagrebačkoj Vlaškoj 92 s početkom u 20 sati održat će se 11. po redu „Veliki filmski kviz".

Nakon kraćeg predaha u voditeljskoj ulozi, vratit će se dobro znan Goran Vugrinec Goc, a za sve vas koji još niste imali priliku sudjelovati na FAK-ovim kvizovima ukratko ćemo ponoviti kakvi vas sve izazovi čekaju.

Natjecatelji, okupljeni u ekipe od najmanje dva i najviše četiri člana, svoje će znanje provjeravati u šest različitih kategorija. Opće znanje – filmovi i Opće znanje – serije donose vam standardna pitanja koja pokrivaju praktički sve iz svijeta filma i TV-a, od klasika do novijih hitova, od redatelja i glumaca do trivije i nagrada.

Kategorije Prepoznaj film po pjesmiPrepoznaj film po fotografiji i Prepoznaj film po razgovoru zahtijevat će od vas da malo prokopate po sjećanju u potrazi za traženim filmovima. U Pogodi tko na temelju pet hintova morat ćete što prije otkriti identitet istaknutih osoba iz svijeta filma ili televizije koje smo za vas odabrali.

Najbolje dvije ekipe na kraju regularnog dijela (dakle, nakon Pogodi tko) okušat će sreću u Johnu Wayneu, direktnom dvoboju znanja u kojoj će se nizom brzih pitanja otkriti tko je šampion 11. „Velikog filmskog kviza".

Bodove možete skupiti i izvan samoga kviza – preciznije, u njegovu predvorju. U prostoru oko šanka postavit će se tri QR koda, svaki kod (nakon što ga učitate smartphoneom) vodi vas do jednog hinta, a sva tri hinta zajedno daju konačno rješenje. Ovo rješenje morate poslati u SMS poruci na broj mobitela 091 1179 329 prije početka posljednje igre regularnog dijela (Pogodi tko). Sva točna rješenja ekipama koje su ih poslale donijet će 5 dodatnih bodova.

Isto tako, s obzirom da je kviz smješten između Božića i Nove godine, FAK-ovci su pripremili bogatu filmsku lutriju u kojoj će posjetitelji i natjecatelji imati priliku osvojiti brojne prigodne nagrade. Cijena ulaznice za kviz je 10 kuna po osobi, cijena jedne srećke (a možete ih kupiti koliko želite odmah pored šanka) je 5 kuna, a sav prihod ide direktno u razvijanje naprednije verzije portala FAK.hr, koja će se pokrenuti u najboljem slučaju za mjesec dana.

Sve zainteresirani javite se što prije na e-mail adresu info@fak.hr s imenom svoje ekipe (naslov maila: „prijava za kviz”), kako biste mogli osigurati rezerviran stol. Odazovite se u što većem broju, pridružite se kao i toliko puta dosad te se dostojno pozdravite od kvizaške 2014. godine!

FOTO: FAK.HR