LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studio Smijeha

FAK održava deseti po redu Veliki filmski kviz

U nedjelju, 16. studenog, FAK-ovci se vraćaju u zagrebačku Vlašku ulicu gdje će u Studiju Smijeha održati jubilarni deseti Veliki filmski kviz.

U nedjelju, 16. studenog, FAK-ovci se vraćaju u zagrebačku Vlašku ulicu gdje će u Studiju Smijeha održati jubilarni deseti Veliki filmski kviz.

U nedjelju, 16. studenog, FAK-ovci se vraćaju u zagrebačku Vlašku ulicu gdje će u Studiju Smijeha održati jubilarni deseti Veliki filmski kviz. U voditeljske tenisice i ovaj će put uskočiti  Goran Vugrinec Goc, kviz će ponovno početi u 20 sati, ulaznica će i ovaj put biti 10 kuna po osobi, ali daleko od toga da će sve ostalo biti po starom.

Umjesto uvijek zabavnog, ali prilično antiklimaktičnog završetka kviza koji u pravilu pokazuje koliko je čovjek osakaćen ako mu oduzmete sposobnost govora, upriličit će se jedinstvena John Wayne pucačina znanja u kojoj će se najbolje dvije ekipe sučeliti pod svjetlom reflektora i pred osuđujućim očima publike.

Što se ostalih kategorija tiče, očekuje se standardno izdanje (Opće znanje filmovi/serije, Prepoznaj film po pjesmi/razgovoru/fotografiji, Pogodi tko), uz nekoliko iznenađenja. FAK-ovci su pronašli novoga sponzora – nagrade će jednim dijelom sponzorirati odličan zagrebački restoran Spizza.

Svi zainteresirani trebaju se čim prije javiti na mail info@fak.hr, a u naslov poruke trebate staviti „prijava za kviz“. U tijelu maila navedite ime ekipe.

Galeriju fotografija s prošloga kviza možete pogledati ovdje.

FOTO: FAK