LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncerti u "Lisinskom" i Spaladium areni

Bogatiji za kanadsku avanturu, LADO pred novim izazovima

Nakon što ansambl LADO posloži dojmove s tek završene kanadske avanture, održat će dva koncerta – 26. studenog u KD "Vatroslav Lisinski te 1. prosinca u Spaladium areni.

Nakon što ansambl LADO posloži dojmove s tek završene kanadske avanture, održat će dva koncerta – 26. studenog u KD "Vatroslav Lisinski te 1. prosinca u Spaladium areni.

Ansambl LADO prije nekoliko se dana vratio s uzbudljivog prekooceanskog gostovanja kada je u gradovima Windsoru, Mississaugi i Montrealu predstavio najljepše od hrvatske glazbene i plesne tradicije. Neprekidan pljesak i ovacije kanadske, ali i hrvatske publike najljepši su poklon umjetnicima koji se s oduševljenjem prisjećaju proteklih dana. Uz svakodnevne probe i nastupe, iskoristili su svaki slobodan trenutak za druženje i upoznavanje Kanade te otkrili sve čari zajedničkog putovanja kada se ugase svjetla pozornice.

Prošetali su Windsorom do rijeke Detroit, granice s SAD-om te kratko mahnuli susjedima. U Mississaugi su ih impresionirala dva popularna, 175 metara visoka nebodera poznata kao noge Marilyn Monroe te divna i energična publika koja je ansambl pljeskom pratila tijekom cijelog koncerta. Najviše vremena proveli su u Montrealu, gdje su uživali u francuskom šarmu. Oduševila ih je bazilika Notre-Dame i zanimljiva arhitektura, a nisu propustili ni provozati se velikim montrealskim kotačem Le Grande Roue de Montreal. Nakon gostovanja u Kanadi, LADO najavljuje nove koncerte u Hrvatskoj.

Foto: Select PR

U nedjelju, 26. studenog u 19:30 LADO će održati rođendanski koncert u KD Vatroslav Lisinski pod nazivom Antologija I, a samo nekoliko dana kasnije, 1. prosinca u 19 sati u splitskoj Spaladium areni očekuje nas pravi kulturni spektakl. Predstavnici najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicije održat će koncert pod sloganom Čuvajmo naše blago, a publika će uživati u ovogodišnjem cjelovečernjem programu Ispod duba stoljetnoga. –

Ulaznice za zagrebački koncert mogu se, po cijeni od 80 i 120 kuna, kupiti online na Ulaznice.hr te na blagajni Lisinskog. Za splitski se koncert također mogu kupiti online na Eventim.hr i croatia-Tickets.com te na svim Eventim prodajnim mjestima i to po cijeni od 80, 110, 140 i 180 kuna. Djeca, učenici, studenti, umirovljenici i članovi KUD-ova, uz predočenje svog statusa, ostvaruju pravo na stalan popust na cijenu ulaznice koja iznosi 60 kuna. Partner koncerta je HEP, a medijski pokrovitelj Slobodna Dalmacija.

FOTO: SELECT PR