Umjetnička fotografija

Bacite oko na ljetnu virtualnu izložbu fotografija!

Fotografijaaaa

Jedan vas klik dijeli od umjetničkih fotografija na kojima su zabilježene impresije i ljetna atmosfera iz različitih krajeva Hrvatske.

HDLU Zagreb i ove je godine, kao i 2018, zbog popularizacije umjetničke fotografije na portalu Zagrebački likovni umjetnici, pozvao umjetnike – svoje članove i prijatelje – da pošalju svoje ljetne fotografije. Zabilježene impresije i atmosferu iz različitih krajeva Hrvatske dostavili su izlagači: Antonija Cesarec, Maja Cipek, Marija Cingel, Suzana Gajdek, Krešimira Gojanović, Valentina Kasapović, Ivana Kolić, Mira Kos, Danko Merin, Višnja Peter, Krešimir Radaš, Snježana Šebalj, Sonja Šimatić.

Ovogodišnju ljetnu virtualnu fotografsku izložbu članova i prijatelja HDLU-a Zagreb možete vidjeti na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Lubenica; izvor: https://pixabay.com/en/watermelon-woman-fruit-food-girl-869207/

Zrelo voće

Vodič za odabir najfinije lubenice

S ljetnim temperaturama došla je i potreba za osvježenjem. Uz nekoliko savjeta, postani majstor u odabiru najfinije lubenice i oduševi svoje prijatelje vještinom njezina serviranja.

Fontana di Trevi, Rim

Otvoreni natječaji

Prijavi se za prijavništvo diljem svijeta!

Pripravništva su odličan način primjenjivanja teorije u praksi i, između ostalog, odlična su metoda za shvaćanje što vas točno u vašim poljima studiranja najviše zanima. Odvažite se i prijavite se.

FOTO

Studenti kreativci – predstavljamo Luku Vukovića

„Na sve sam naučio gledati drugačijim očima“

Student Programskog inženjerstva Luka Vuković poznat je po fotografiji, hobiju koji uspješno pretvara u posao. Luka u svakodnevnim trenutcima pronalazi mnogo toga lijepog i posebnog, što u fotografiji dobije dodatni smisao i poruku.

Henri Matisse

Na današnji dan

Godišnjica smrti „divlje zvijeri“ francuske umjetnosti

Na današnji dan preminuo je veliki francuski umjetnik koji je, spajajući revolucionarnost i tradiciju više od šezdeset godina, stekao titulu jednoga od najinovativnijih i najutjecajnijih umjetnika 20. stoljeća.

Umjetnost - kistovi

Galerija umjetnina u Splitu

U tijeku je natječaj A4 za studente umjetničkih smjerova

Natječaj Galerije umjetnina u Splitu namjenjen je studentima umjetničkih usmjerenja, a cilj mu je izložbom povezati buduće umjetnike i povjesničare umjetnosti iz cijele Hrvatske.