Obilježavanje obljetnice pada grada

Izvedba monodrame „Priče iz Vukovara” u Splitu i Zagrebu

Križ, Vukovar

Svi zainteresirani mogu pogledati monodramu „Priče iz Vukovara" koja je nastala prema istoimenom romanu Siniše Glavaševića. Izvedbu je moguće pogledati besplatno u Splitu, odnosno uz dobrovoljni prilog u Zagrebu.

Studeni je mjesec u kojem se prisjećamo žrtvi grada Vukovara u Domovinskom ratu. Ususret tužnoj obljetnici pada grada udruga ALUMNI Filozofskog fakulteta u Splitu u suradnji sa Sveučilištem u Splitu i HNK-om Split organizira izvedbu monodrame Priče iz Vukovara autora Pere Eranovića, djela koje je nastalo prema istoimenom romanu Siniše Glavaševića.

Ako ste pomislili da nikada nećete moći doživjeti Vukovar u Splitu, večerašnja monodrama dokazat će vam suprotno. Ona će biti izvedena u petak, 8. studenog u 20 sati u multimedijalnoj dvorani sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice u Splitu. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Osim u Splitu, ova će se izvedba moći pogledati i u zagrebačkom studentskom domu Stjepan Radić9. studenog u 19 sati. No, za razliku od Splita, u Zagrebu ćete za izvedbu morati izdvojiti 10 kuna, odnosno dati dobrovoljni prilog koji se daje u humanitarne svrhe. Više informacija možete vidjeti ovdje

Komentari na članak

Vezani članci

Novi paviljoni na Savi

U potrazi za nepoznatim perverznjakom

Nepoznata osoba unosi strah među studentice

Nepoznati manijak napao je u noći s ponedjeljka na utorak stanarku Studentskog doma Stjepan Radić. Priča se brzo proširila i ispostavilo se da to nije izoliran slučaj.

Tattoo konvencija Split

Split

„Tattoo” konvencija Split: 22 „tattoo” majstora, tri dana i nagrade

U tri dana konvencije, vodeći hrvatski i svjetski majstori tetoviranja predstavit će nam se s vrhunskim radovima, a posjetitelji će se upoznati sa šarolikim svijetom tetovaža i ljudi koji ih nose.

Susret mladih grada Splita u lipnju

Posljednji susret mladih grada Splita

Hrvatsko Nadzemlje vodi mlade u potragu za srećom

Je li sreća najveća čovjekova obmana i zabluda ili je pak stvarnost koja nam je na dohvat ruke, ali je zbog raznoraznih razloga nismo sposobni prepoznati, saznajte na susretu mladih u Splitu.

Panel-diskusija APR-a

Akademija za politički razvoj

Studentski program APR-a u Splitu daje poticaj mladim liderima

Prvi modul otvorio je mnoga pitanja o mladima u politici, no u jednome su se svi izlagači složili – participacija mladih apsolutno je neophodna.

Registracijski uređaj u tramvaju

Novosti u ZET-u

Od 1. travnja u vozilima ZET-a moći će se kupiti nove vozne karte

Korisnici javnog prijevoza u Zagrebu od 1. travnja moći će u tramvaju i autobusu kupiti karte od 6 i 10 kuna, uz onu od 15 kuna koja je do sada bila dostupna.