ISUM-ov projekt „Mali pokretači promjena”

Izložba dječjih radova i konferencija u sklopu projekta „Mali pokretači promjena”

Nagrađeni radovi

Svi zainteresirani mogu se priključiti ovo događaju 12. 7. 2018. u prostorijama Mjesnog odbora Sveti Duh na adresi Sveti Duh 26 s početkom u 15:00.

Institut za stručno usavršavanje mladih poziva sve zainteresirane da prisustvuju izložbi dječjih radova u sklopu koje će se održati i konferencija za javnost u sklopu projekta Mali pokretači promjena u partnerstvu s Osnovnom školom Gornje Vrapče i Studentskim informativnim kutkom. Za one koji ne znaju, projekt se provodi od listopada prošle godine, a projektne aktivnosti usmjerene su na osnovnoškolce te obuhvaćaju edukacije o ljudskim pravima, suzbijanje (online) govora mržnje, transformaciju sukoba te doprinosi njihovu razvoju u aktivne građane. Teme koje će biti predstavljene u sklopu konferencije su rezultati provedenog projekta, prava djece u današnjem svijetu te opasnosti korištenja suvremenih tehnologija. Izložba radova i konferencija za javnost održat će se 12. 7. 2018. u prostorijama Mjesnog odbora Sveti Duh na adresi Sveti Duh 26 s početkom u 15:00. Svi su zainteresirani dobro došli.

Komentari na članak

Vezani članci

Fotograf

Natječaj za profesionalce i amatere

Traže se mladi fotografi za Splitsku.tiramolu i humanitarni buvljak

Do 8. prosinca zaprimaju se prijave mladih fotografa – profesionalaca i amatera – čiji će se radovi postaviti na tradicionalnoj godišnjoj izložbi, a potom i prodavati na humanitarnom buvljaku za pomoć najugroženijim skupinama građana.

Portret, serija skener

Galerija SC-a

Izložba: Janko Ivčić - Naziv izložbe

''Janko Ivčić nudi nam upravo to – perspektivni pogled na proces stvaranja umjetničkog djela. Pred našim očima razlaže svoj kreativni proces, prikazujući nam sve njegove faze i konačan proizvod, koji duboko propituje oblikovne karakteristike i svrhu medija u kojem je nastao.''

Studenti u učionici

Erasmus+ projekt

„Sharing is caring”: 42 mlade osobe iz nekoliko europskih zemalja jačaju svoj poduzetnički duh

Kako bi kod mladih razvila pozitivan stav prema društveno odgovornim oblicima ekonomije, udruge Ocean znanja pokrenula je projekt kojim okuplja brojne mlade u Pakracu, a koji je financiran programom Erasmus+.

Arheološki muzej Zagreb

Otvorenje izložbe

Arheološki muzej vraća sjevernu Hrvatsku u bakreno doba

Od 31. kolovoza do 19. studenog zainteresirani će posjetitelji imati priliku upoznati se sa svim aspektima eneolitičkog čovjeka tijekom razdoblja od približno 2000 godina.

Regional Case Study

START UP udruga poziva studente i mlade

Objavljen natječaj za „Regional Case Study”

Prijavi se na natječaj, riješi poslovni slučaj, stekni novo iskustvo, a uz malo sreće i zaradi nešto!