ISUM-ov projekt „Mali pokretači promjena”

Izložba dječjih radova i konferencija u sklopu projekta „Mali pokretači promjena”

Nagrađeni radovi

Svi zainteresirani mogu se priključiti ovo događaju 12. 7. 2018. u prostorijama Mjesnog odbora Sveti Duh na adresi Sveti Duh 26 s početkom u 15:00.

Institut za stručno usavršavanje mladih poziva sve zainteresirane da prisustvuju izložbi dječjih radova u sklopu koje će se održati i konferencija za javnost u sklopu projekta Mali pokretači promjena u partnerstvu s Osnovnom školom Gornje Vrapče i Studentskim informativnim kutkom. Za one koji ne znaju, projekt se provodi od listopada prošle godine, a projektne aktivnosti usmjerene su na osnovnoškolce te obuhvaćaju edukacije o ljudskim pravima, suzbijanje (online) govora mržnje, transformaciju sukoba te doprinosi njihovu razvoju u aktivne građane. Teme koje će biti predstavljene u sklopu konferencije su rezultati provedenog projekta, prava djece u današnjem svijetu te opasnosti korištenja suvremenih tehnologija. Izložba radova i konferencija za javnost održat će se 12. 7. 2018. u prostorijama Mjesnog odbora Sveti Duh na adresi Sveti Duh 26 s početkom u 15:00. Svi su zainteresirani dobro došli.

Komentari na članak

Vezani članci

Udruga studenata Grada Zagreba

Hrvatske svjetske igre

FOTO: Agro sajam i koncert Miroslava Škore obilježili završnicu projekta Sve na dlanu

Završile su Hrvatske svjetske igre i projekt Udruge studenata Grada Zagreba Sve na dlanu. U galeriji pogledajte zanimljive fotografije posljednjega dana projekta.

meuz

Model European Union Zagreb 2017

U organizacijskom timu MEUZ-a možete naučiti kako funkcionira Europska unija

Model European Union Zagreb 2017 poziva sve odgovorne, komunikativne i ambiciozne osobe da postanu dio organizacijskog tima. Prijave su otvorene do 19. prosinca.

Drive-in kino

Projekt udruge HSA

„DriveINkino“ ponovno u Zagrebu, ulaz besplatan

– Posjetitelje će i ove godine, također uz odlične filmove, na Kockici čekati bogata ponuda zabavnog sadržaja prije i nakon projekcija filmova. – poručuju organizatori.

Atletska staza i štoperica

Razvoj gradskog sporta

Zagreb dobiva novu atletsku dvoranu

Dvorana će se prostirati na 9 tisuća metara kvadratnih na kojima će biti staze, skakališta te bacalište kugle, a tribine će moći primiti 200 gledatelja.

Izložba "Dizajn tekstila 01"

Otvorenje izložbe

„Dizajnom tekstila 01“ studenata TTF-a zatvara se sezona Galerije SC

Različitosti u izboru tema, različitih tehnika i načina realizacije glavne su karakteristike studentske izložbe prema riječima Koraljke Kovač Dugandžić, a studenti TTF-a svoje će različitosti prikazati izložbom kojom se zatvara tekuća sezona u Galeriji SC.