ISUM-ov projekt „Mali pokretači promjena”

Izložba dječjih radova i konferencija u sklopu projekta „Mali pokretači promjena”

Nagrađeni radovi

Svi zainteresirani mogu se priključiti ovo događaju 12. 7. 2018. u prostorijama Mjesnog odbora Sveti Duh na adresi Sveti Duh 26 s početkom u 15:00.

Institut za stručno usavršavanje mladih poziva sve zainteresirane da prisustvuju izložbi dječjih radova u sklopu koje će se održati i konferencija za javnost u sklopu projekta Mali pokretači promjena u partnerstvu s Osnovnom školom Gornje Vrapče i Studentskim informativnim kutkom. Za one koji ne znaju, projekt se provodi od listopada prošle godine, a projektne aktivnosti usmjerene su na osnovnoškolce te obuhvaćaju edukacije o ljudskim pravima, suzbijanje (online) govora mržnje, transformaciju sukoba te doprinosi njihovu razvoju u aktivne građane. Teme koje će biti predstavljene u sklopu konferencije su rezultati provedenog projekta, prava djece u današnjem svijetu te opasnosti korištenja suvremenih tehnologija. Izložba radova i konferencija za javnost održat će se 12. 7. 2018. u prostorijama Mjesnog odbora Sveti Duh na adresi Sveti Duh 26 s početkom u 15:00. Svi su zainteresirani dobro došli.

Komentari na članak

Vezani članci

Šesta Shift konferencija

Regionalni IT susret

Šesta Shift konferencija upoznaje posjetitelje s najnovijim tehnološkim trendovima

U dosadašnjih pet godina održavanja, Shift je ugostio predstavnike najvećih IT tvrtki u svijetu. Ove nas godine očekuje novih 20 gostiju, svjetski poznatih IT stručnjaka koji će govoriti o najnovijim trendovima i tehnologijama 2017. godine.

Kokice

Projekcije filmova i serija

Bogat rujanski program u kultnom zagrebačkom MM centru

U pustolovinu kroz prošlost, sadašnjost i budućnost filma kreću svi posjetitelji 41. sezone rada kultnog zagrebačkog MM centra.

Pogled na svakodnevnicu iz sjedeće perspektive

Objektiv Alena Kasumovića

Fotografskom izložbom prikazana svakodnevica iz sjedeće perspektive

Vrata svoje privatnosti otvorio nam je mladi umjetnik Alen Kasumović izložbom fotografija koje prikazuju njegov život i sve ono što ga neprestano okružuje.

Izložba "Dolina"

Izložba i performans

Utorak u Studentskom centru u znaku odnosa majka – kći

– Ovaj intiman zapis svojevrstan je obračun sa svim frustracijama u odnosu majke i kćeri, u odnosu dviju žena koje se pokušavaju nadograđivati uzajamno bez obzira na sve sličnosti i različitosti. – pojasnila je Vlasta Delimar.

Održano predavanje "Koja su moja ljudska prava"

ISUM-ov projekt

„Mali pokretači promjena“: Učenici dobili uvid u ljudska prava koja imaju

Učenici su prije odlaska na školske praznike imali priliku na zabavan način kroz interaktivno predavanje upoznati se s ljudskim pravima, odnosno pravima djece i osnovnim pojmovima vezanim uz njih.