ISUM-ov projekt „Mali pokretači promjena”

Izložba dječjih radova i konferencija u sklopu projekta „Mali pokretači promjena”

Nagrađeni radovi

Svi zainteresirani mogu se priključiti ovo događaju 12. 7. 2018. u prostorijama Mjesnog odbora Sveti Duh na adresi Sveti Duh 26 s početkom u 15:00.

Institut za stručno usavršavanje mladih poziva sve zainteresirane da prisustvuju izložbi dječjih radova u sklopu koje će se održati i konferencija za javnost u sklopu projekta Mali pokretači promjena u partnerstvu s Osnovnom školom Gornje Vrapče i Studentskim informativnim kutkom. Za one koji ne znaju, projekt se provodi od listopada prošle godine, a projektne aktivnosti usmjerene su na osnovnoškolce te obuhvaćaju edukacije o ljudskim pravima, suzbijanje (online) govora mržnje, transformaciju sukoba te doprinosi njihovu razvoju u aktivne građane. Teme koje će biti predstavljene u sklopu konferencije su rezultati provedenog projekta, prava djece u današnjem svijetu te opasnosti korištenja suvremenih tehnologija. Izložba radova i konferencija za javnost održat će se 12. 7. 2018. u prostorijama Mjesnog odbora Sveti Duh na adresi Sveti Duh 26 s početkom u 15:00. Svi su zainteresirani dobro došli.

Komentari na članak

Vezani članci

Konferencija

Konferencija u Stubičkim Toplicama

Mladi, poZOR!: predstavlja se položaj mladih radnika u Hrvatskoj

Na završnoj konferenciji projekta Mladi, poZOR! predstavit će se njegovi rezultati, ali i analiza o položaju mladih radnika u Hrvatskoj. Prijave za sudjelovanje moguće su još 11. siječnja.

Naslovna izložbe u KMS-u

Erasmus+ projekt

FOTO: Mladi iz nekoliko europskih zemalja pripremili izložbu neafirmiranih splitskih umjetnika

U prostoru Kluba mladih Split, u sklopu Erasmus+ projekta, postavljena je izložba mladih neafirmiranih umjetnika. Za organizaciju su zaslužni mladi iz nekoliko europskih zemalja, a za postav Vana Božić, Margita Miličić, Alen Marić, Josip Sovulj i Davor Kamenjarin.

Savjet za Kolegu, Studentska udruga Pula

Koji je tvoj #SavjetZaKolegu?

Preporuči kolegama smještaj, dobru hranu, zabavu i fakultet u svom gradu

Svi studenti od sada mogu davati kolegama preporuke na jednom mjestu, u četiri najvažnije kategorije.

Pixabay

Regionalno esport natjecanje

Battle4Split: U tijeku prijave za humanitarno FIFA 18 natjecanje

Zahvaljujući Splitsko-dalmatinskoj županiji koja je prepoznala esport kao moderni sportsko-zabavni sadržaj te želi pridonijeti razvoju takvog sadržaja u lokalnoj zajednici, održat će se i humanitarno FIFA 18 natjecanje ICT4KIDS. Lokalne tvrtke borit će se s ciljem prikupljanja sredstava za socijalno ugroženu djecu.

a

Vizije mladih

Konferencija o ravnopravnosti spolova u Austriji besplatna za dvoje mladih iz Hrvatske

Pozivaju se svi mladi iz država članica EU-a, EFTA-e i zemalja zapadnog Balkana da se pridruže konferenciji koja će se usredotočiti na razgovor o vizijama mladih osoba o budućnosti ravnopravnosti spolova u njihovim zemljama. Troškovi putovanja i smještaja za do dvije mlade osobe po državi članici EU-a financiraju austrijsko Predsjedništvo i Europska komisija.