Govornička akademija Demosten

Znati „prodati” sebe najveće je umijeće

Govornička akademija Demosten PR

Govornička akademija Demosten uči svoje polaznike ispravno govoriti te će im pokazati kako da svoj urođeni talent dovedu do savršenstva i iz njega izvuku najviše za sebe i svoju organizaciju. Upisi traju do 30. rujna.

Čovjek je biće komunikacije koje svakodnevno šalje poruke pojedincima s kojima se susreće ili s kojima surađuje. No, unatoč tome što smo svakodnevno suočeni s različitim oblicima komuniciranja, ne znamo uvijek dobro prenijeti poruku. Razlog tome nalazi se već u njenoj samoj definiciji koja kaže da je ona prije svega vještina kojom prenosimo različite informacije i ideje. Kad govorimo o vještini, jasno je da se ona može, pa čak i mora, vježbati i unaprjeđivati, a upravo je tako i s govorenjem. Ako želimo dobro prezentirati vlastitu ideju ili misao, važno je da se za to i pripremimo. Spretnost u komunikaciji tehnika je koja nam može otvoriti brojne mogućnosti u životu – od povećanja vlastitog samopouzdanja, do dobivanja željenog posla. Poznato je i da se po vještini komuniciranja najviše prepoznaju uspješni studenti, djelatnici, poduzetnici i političari. Znati prodati sebe i svoju ideju najveće je umijeće, ali to zahtijeva učenje.

Poznavanje komunikacijskih vještina bit će velika prednost, posebno u poslovnom okruženju u kojem su razgovor i uvažavanje drugoga ključ uspjeha same organizacije. Ako želimo da naši zaposlenici budu predani našoj tvrtki, moraju se prije svega osjećati ugodno, a to ćemo postići prijateljskim odnosom prema njima. Ako pak želimo da budu produktivniji, potrebno je s njima razgovarati. Obično informiranje zaposlenika o aktivnostima tvrtke nije isto što i dvosmjeran dijalog. S druge strane, ponekad je bolje slušati nego pričati – ako pokažemo zainteresiranost za ono što naš zaposlenik ima reći, njegov će poslovni entuzijazam biti pet puta veći nego kod zaposlenika kojega se stalno ignorira. Želimo li da naš uspjeh bude još i veći, potrebno je postati vođom koji komunicira toliko dobro da se njegovo govorenje više ne smatra praznim pričanjem.

Cilj govorničke akademije Demosten i njenih predavača upravo je to – naučiti svoje polaznike ispravno govoriti te im pokazati kako da svoj urođeni talent dovedu do savršenstva i iz njega izvuku najviše za sebe i svoju organizaciju. Slušajući predavanja, polaznici će naučiti kvalitetno iznijeti svoje ideje i slušati tuđe te će na taj način postati vrhunskim komunikatorima koji pridonose stvaranju produktivne radne atmosfere.

Upisi su mogući do 30. rujna, a ako na njih dovedete dva prijatelja, Akademija vas nagrađuje besplatnim upisom. Kotizacija u drugim slučajevima iznosi 1300 kn, a prijaviti se možete na adresi elektroničke pošte akademija.demosten@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Razgovor za posao

Profesionalna orijentacija

Poslovi za ljude koji ne vole ljude

Donosimo popis poslova koji su najviše plaćeni, a istovremeno čuvaju radnike od suvišnog doticaja s drugim ljudima.

Studentski.hr

Oglas za radno mjesto - volontiranje

Traži se voditelj/ica marketinga i komunikacija!

Izbjegnite gužvu na burzi, portal Studentski.hr nudi vam priliku života!

Udruge

Poziv za udruge

Prijave za Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“

Za svaku udrugu osigurana je stručna podrška i financiranje troškova izrade promotivnih materijala i oglašavanja društveno korisnog programa udruge, a dvjema udrugama dodijelit će se stručna komunikacijska podrška savjetnika mentora za odnose s javnošću te studenata odnosa s javnošću

Druženja na poslu

Putokaz do uspjeha

Ljudi koji ne znaju prihvatiti kritiku manje su uspješni

Ne znate prihvatiti kritiku. Reći ćete da znate, čak i jako dobro, ali priznajte (barem sebi) da vas zaboli. I kada to ne pokažete vanjštinom, iznutra bjesnite.

student, istraživanje

Odabir studija

Četiri činjenice koje vam svi prešućuju prilikom upisa na zahtjevan fakultet

Ako je pred vama stresni period odabira studija, na pravom ste mjestu. Donosimo vam četiri činjenice o studiranju na zahtjevnim fakultetima koje vam nitko neće otkriti prije upisa, a trebali biste ih znati.