LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sigurnost u prometu

Žene za volanom, educirajte se!

Kako najlakše promijeniti kotač ako pukne pneumatik tijekom vožnje i bez pomoći u blizini? Otkrijte ove subote na parkiralištu King Crossa.

Kako najlakše promijeniti kotač ako pukne pneumatik tijekom vožnje i bez pomoći u blizini? Otkrijte ove subote na parkiralištu King Crossa.

Sve vozačice imat će priliku sudjelovati na edukaciji za vozačice koja će se održati trećeg dana prosinca, od 14 do 17 sati na parkiralištu shopping centra King Cross u Zagrebu te će moći besplatno naučiti brojne trikove.

Kako najlakše promijeniti kotač ako pukne pneumatik tijekom vožnje i bez pomoći u blizini, kako se brinuti za pneumatike tijekom zimskih uvjeta? Kroz proces će ih voditi vrhunski vulkanizer. Na kraju edukacije dobit će i specijalne diplome. Kako bi sve vozačice i prije početka vožnje bile sigurne da su im pneumatici ispravni, dijelit će im se mjerni čipovi kojima će ih u bilo kojem trenutku moći provjeriti.

Prema zadnjim statistikama osobe ženskog spola sve su češći vozači, kako na dugim poslovnim putevima, tako i na onim svakodnevnim. Upravo te gradske relacije znaju biti najstresnije jer u prometnoj gužvi pomoć vulkanizera obično stiže prekasno. Stoga se rodila ideja da se na internacionalnom nivou organizira ovakav skup edukacija.

Vozačice su poznate po mnogim anketama kao savjesniji i pažljiviji sudionici prometa pa smo sigurni da će odaziv biti velik. Akcija se, u organizaciji portala Gume.com.hr, održala u Austriji, Srbiji, Rumunjskoj, a slijedi i u Sloveniji. Svojevrsni je nastavak na dosadašnje godišnje edukacije za sigurnost vozača u prometu

FOTO: DELTICOM